• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

راهنمایان سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ایلیا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : راهنمایان سایت

من نیز هستم ;;)

• لایک
امتیازات: w33

مجدد تاکید میکنم اعلام عضویتتونو پ.خ کنید.اینجا نگید!

خب یه نشانی چیزی: یجوری که کسی که تازه عضو میشه بفهمه باید چیکار کنه، بدونه باید از یه عده کمک بخواد + کاربرای جدید رو تقسیم کنید!

سجاد هنوز زوده صبر داشته باش.اول بدونیم دقیقا میخایم چیکار کنیم برنامه هامونو تصویب کنیم اون موقع باید به فکره نشانو اینا باشیم.تقسیم کردن کاربرای جدید هم برای وقتیه که رسما کارمونو شروع کردیم

نشان که منظورم دقیقا نشان نبود، بالاخره کسی که عضو میشه باید بدونه همچین چیزی هست، اول باید ه سر بزنه اونجا!

اوکی فهمیدم منظورتو.خب کلا حرفم اینه که میگم هنوز کارمون به مرحله اجرا نرسیده که.الان حتی اگه جدیدا هم به‌مون معرفی‌شن هم نمیتونیم کاره زیادی بکنیم

من نيز هستم :)

أعلام أمادگي ميكنم

خب.تا الان ده نفر شدیم.فعلا عضو جدید پذیرفته نمیشه :دی.تا وقتی که کارمون به مرحله اجرا برسه.اون موقع در صورت نیاز(که احتمال زیاد نیاز میشه)عضو جدید میپذیریم :-"

واسه شروع کار مدیر بالاتر ها لطف کنن یه حضوری چیزی نشون بدن :-"
پیشنهاد میکنم واسه کاربر های جدید به پیام فرستاده بشه با متنی که اعلام کنه این گروه رو که اگر سوالی چیزی بود بپرسن و ضمن خوش آمدشونو اینا :-"

اینجوری باشه که وقتی میخواست جواب بده یا به طور نوبتی بین ما 10 نفر ( یا هر چند نفری که خواهیم بود ) بفرسته ، یعنی تقسیم کنه، یا اینکه این انتخاب رو بده به اون شخص که یکی رو انتخاب کنه و بفرسته .

نشوني چيزي بدين؟مارو كاربرا ي تازه وارد بشناسن ،بياين سؤالا شونو بپرسن

Back
بالا