• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دخترا برن خواستگاری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sana Golaby
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

موافقید دخترا برن خواستگاری؟

• رای‌دهندگان
    484
پاسخ : دخترا برن خواستگاری

به نقل از tahereh :
دختراااااااااا غلط ميكنن برن خواستگاري مگه الكيييييييه؟؟؟؟؟پسرا به همين اميد باشن <:-P <:-P <:-P <:-P
.
چرا اونوقت؟؟؟؟
مگه خواستگاری رفتن برای دخترا بده؟؟؟
یه چیزایی رو جامعه از بچگی تو گوشمون خونده و خیلی از ماهاهم قبولش کردیم...
اینکه دخترا نرن خواستگاری خیلی هم بده.....با اینکار دخترا انتخاب رو برای خودشون محدود میکنن(اون دسته ای که به روابط قبل از ازدواج معتقد نیستن)
ازدواج یعنی اینکه دو نفر از هم خوششون بیاد بفهمن که همدیگرو درک میکنن وهر دو نفر طرف مقابل رو برای زندگی مشترک قبول کنن وبعدش خانواده ها با هم آشنا شن!!
ما توخانوادمون موارد زیادی رو داشتیم که خانواده دختر تقاضای ازدواج رو مطرح کرده واصلن هم مشکلی به وجود نیومده که هیچ هر دو خانواده راضی هم بودن...
این شکلی هم نبود که دختره گل ببره وپسره چایی بیاره.
پدر دختر یا نزدیکانشون با خانواده پسره صحبت میکنن وبعدش دو خانواده همدیگرو میبینن.....
........
این رسم چایی آوردن هم که بچه ها بهش اشاره میکنن...فکر کنم خیلی وقته که اجرا نمیشه...
به نقل از کبک :
دختری که بره خاستگاری دختر نیست X-(
چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه خدیجه خواستگاری محمد نرفت؟؟؟
یا محمد با علی صحبت کرد که بیاد خواستگاری دخترش؟؟؟
بعدش مشکلی ایجاد شد آیا؟؟؟
.......
..........
بقیه پستهارو نخنوندم :دی

خدیجه نه و حضرت خدیجه بعدشم حضرت خدیجه که نرفته خاستگاری یه پیک پیش حضرت محمد فرستاده تا علاقه اش رو اعلام کنه

چه فرقي ميكنه كي خواستگاري كنه؟؟
اصن به نظر من خواستگاري يه چيز فرماليته است واقعا

الان اينجوريه كه دختر نخ ميده يا پسر مخ دخترو ميزنه يه مدت دوس دختر دوس پسرن حالا برا اين كه يه رسميتي هم در كار باشه خواستگاري هم ميرن(كه پسر ميره)

زماني اين موضوع مهم ميشه كه اصن يك خانواده برا آشنايي فقط به خواستگاري و ازدواج فكر كنن كه در اون صورت هم اگه دختر نتونه خواستگاري كنه براش خيلي بد ميشه چون وقتي از يكي خوشش مياد هيچ كاري نميتونه كنه...بايد تو خونه بشينه تا يكي بياد بگيرتش...

به نقل از Jok3r :)) :
چه فرقي ميكنه كي خواستگاري كنه؟؟
اصن به نظر من خواستگاري يه چيز فرماليته است واقعا

الان اينجوريه كه دختر نخ ميده يا پسر مخ دخترو ميزنه يه مدت دوس دختر دوس پسرن حالا برا اين كه يه رسميتي هم در كار باشه خواستگاري هم ميرن(كه پسر ميره)

زماني اين موضوع مهم ميشه كه اصن يك خانواده برا آشنايي فقط به خواستگاري و ازدواج فكر كنن كه در اون صورت هم اگه دختر نتونه خواستگاري كنه براش خيلي بد ميشه چون وقتي از يكي خوشش مياد هيچ كاري نميتونه كنه...بايد تو خونه بشينه تا يكي بياد بگيرتش...
هنوز خیلیا به یه سری اصول معتقد هستن پس لطفا بقیه رو با خودتون جمع نبندین .

این موضوع در اصل به نظر منم خوبه
حالا اینکه ی دختر تو خونه بمونه تا یکی بیاد خواستگاریش دلیل بر گوسفند بود یا کالا بودنش نیست.
یا اینکه یکی بره خواستگاری دلیل بر دختر نبودن و غرور نداشتنش
والا اینجوری که بحث میکنید انگار واقعا خانواده دختر میرن خواستگاری .
اگه اطرافتونو نگاه کنین خیلی جاها هست که دختره میره ابراز میکنه علاقه رو چون براش تکلیفش مهمه . و تهش وقتی اوکیه همه چی بازم خانواده پسره اس که میاد مراسم فرمالیته رو انجام میده.
اینکه ادم سر دو راهی باشه و احساساتشو ابراز کنه و از سردرگمی در بیاد بد نیست که. خیلیا سر این دو راهیا زندگیشونو بی رنگ کردن و سوختن خب.
بعدم این خواستگاری که شما میگید خب قطعا اونجور اتفاق نمیوفته .تو همین فیلما هم که میگین تهش این بوده که دختره به پسره گفته.
این فیلمیم که سنا(ثنا) اشاره کرد من یادمه بازم تهش خانوادع پسره خواستگاری کردن .

خیلی جاهاس ک دختر ابراز میکنه . دخترم اکثرا زمانی علاقه مند میشه که خب طرفش ی چیزایی و رفتاریی به عنوان علاقه نشون داده بهش .
صرفا بد نیست . اما قبلش توضیحات tezar به کار گرفته بشه بعدا دیگه مستقیم اعلام شه به نظرم [emoji6]

به نقل از .Anne Shirley. :

برام خیلی جالبه که هنوز یه سریا هستن که به ازدواج سنتی میگن اصول

اون چیزی که شما بش میگی اصول از نظر روانشناسی دقیقا ضد اصوله...
میشه براش تاپیک زد و روش بحث کرد...

در ضمن خیلی خودتونو جدی گرفتین.... قانون شماره 31: هیچ وقت خودتو جدی نگیر

به نقل از I'm Reyhaneh :
این دوست عزیزمون همچین میگه خدیجه و علی و محمد
فک کردم فامیلتون هستن!!!! :))
عزیزم کمی احترام........
شما از این به بعد به یزید وعمر وبقیه حضرت بگین منم قبول میکنم به خدیجه خضرت بگم...
مگه عمر اینا فامیلتون هستن؟
عزیزم کمی احترام........
به نقل از کبک :
خدیجه نه و حضرت خدیجه بعدشم حضرت خدیجه که نرفته خاستگاری یه پیک پیش حضرت محمد فرستاده تا علاقه اش رو اعلام کنه
خدیجه از محمد خوشش اومده بود.یه مدتی باهم آشنا بودن.محمد برای خدیجه کار میکرد.خدیجه با خواهرش حرف زد و اون هم با محمد حرف زد وبعدش هم ازدواج کردن...بعدش محمد خدیجه رو دور زد وخونه نشبینش کرد وکل ثروتشو خرج کرد برای ازدواج های بعدی خودش برای اینکه بچه های زیادی داشته باشه واسلام گسترش پیدا کنه... :)) :))
ایانو از کتاب آیا میدانید خونده بودم چند سال قبل...
...
الآن شما به این اصول معتقدین دیگه؟؟؟یعنی مخالف آشنایی قبل ازدواج هستین(خیلیا اسمشو گذاشتن دوستی) ومخالف خواستگاری دختر.درسته؟؟؟
شما از یه پسری خوشتون بیاد چیکار میکنین پس؟؟فکر نمیکنین ظلم به خودتونه اینکه همیشه احساساتتونو بی خیال شین؟

بالایی:

ظاهرا ایشون از یه پسری خوششون بیاد میرن یه گوشه کز میکنن بعد اگه پسره بیاد سمتشون چون به اصول معتقدن بش میگن:
ایییییییییش پسره ایکبیری گمشو من به اصول معتقدم

بعد هم که احتمالا منتظر میشینن تو خونه تا براشون خواستگار بیاد چون اصول اینجوری حکم میکنه...

تازه اونجوری که ایشون بیان کردن ظاهرا ایشون معتقدن هر کی به اصول اعتقاد نداشته باشه احتمالا خانوادش یا خودش خیلی داغون و ... اند

و این هم از عقاید سمپادی ها و باهوش های کشوره چه برسه به مردم عادی :o

پیشنهاد من:
به جای دیدن فیلم ها و سریال های غالبا آشغال ایرانی برین 4 تا فیلم خارجی ببینین
بشینین 4 تا فیلم روانشناسی ببینین یا مطالعه کنید بعد بیاید حرف از اصول بزنید

Back
بالا