احتمالاً آره؛ چند روز بگذره نزدیک شه روزهای نمایشگاه، بعد.به نقل از آرامش :برای نمایشگاه کتاب میتینگ میذارین دوباره ؟

خو اگه بخواد واسه زمانش نظرسنجی بشه باید زود تر انجام بشه. منظورم اينه که نگیم فعلا که دومهبه نقل از میم ح میم دال :موضوع در دست بررسی است ! نمایشگاه هم تا ۲۰ ام هست و امروز دومه !

اگه با مدرسه بیام نمیتونم بیام نمایشگاه کتاب
 اگه با مدرسه بیام نمیتونم بیام نمایشگاه کتاب
راس میگن دیگه اگه شما اقدام نمیکنید ی رخصتی بدین خود این بندگان خدا که مشتاق دیدن نمایشگا کتابند اقدام کنند هماهنگیاشو بکنند!به نقل از آرامش :زودتر لطفا ، من میخوام برنامه ریزی کنم که با مدرسه بیام تهران یا با خانوادهاگه با مدرسه بیام نمیتونم بیام نمایشگاه کتاب

اکثر راهنمایی ها 13 خرداد و دبیرستانی هم ها هم فک کنم 22 خرداد،اگه امکانش هست از الان برنامه ریزیو نظر سنجیو اینارو شروع کنین
 اکثر راهنمایی ها 13 خرداد و دبیرستانی هم ها هم فک کنم 22 خرداد،اگه امکانش هست از الان برنامه ریزیو نظر سنجیو اینارو شروع کنین  
  #شوخی
 #شوخی (طعنه به بالایی
 (طعنه به بالایی   )
 )
 قبلا خاستم یه کارایی بکنم،حالا نه میتینگ رسمی و 20،30 نفری!ولی یه دورهمی 7،8 نفری،ولی گفتن به عهده اجرایی وکلهاس،دیگه من چیکار میتونم بکنم؟!
 قبلا خاستم یه کارایی بکنم،حالا نه میتینگ رسمی و 20،30 نفری!ولی یه دورهمی 7،8 نفری،ولی گفتن به عهده اجرایی وکلهاس،دیگه من چیکار میتونم بکنم؟!

كهربزكو ولش كنيد تورو خدابه نقل از فاطمه م. :توی همین تابستون،
خانه ی سالمندان کهریزک
اگه استقبال بشه هماهنگی هاشم به عهده میگیرم.
بعدا نوشت: یادمه قبلا ایده ش بود، اجرا شد فک کنم، نتیجه ش خوب بود؟
 بعدشم اجباری توش نیست که، اگه کسی میخواد ملق بزنه بره میتینگ پارکی چیزی ملق بزنه! والا
 بعدشم اجباری توش نیست که، اگه کسی میخواد ملق بزنه بره میتینگ پارکی چیزی ملق بزنه! والا