• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بیماری های مشترک بین انسان و حیوان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ماهِ ـشاد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بیماری های مشترک بین انسان و حیوان

كلاً بيماري هاي مشترك پرنده و انسان كمتره؛ چون دماي عمومي بدن پرنده ها ٣-٤ درجه از انسان بالاتره كه همين باعث ميشه عوامل بيماري زا، توي هر دو متخصص نباشن "-:

بچه ها من یه گربه دارم
پرشینه
واکسن و قرص و حمومو هزار تا کوفتم استفاده کرده
رابطه جنسی حتی نداشته
بازم ممکنه مریضی بهم بده
مامانم هی استرس بهم وارد میکنه :|

به نقل از کوزت :
بچه ها من یه گربه دارم
پرشینه
واکسن و قرص و حمومو هزار تا کوفتم استفاده کرده
رابطه جنسی حتی نداشته
بازم ممکنه مریضی بهم بده
مامانم هی استرس بهم وارد میکنه :|
با این شرایطی که گفتی فکر نمیکنم.
ولی مرتب باکس خاکش رو تمیز کن و اگر از سرویس بهداشتی منزل استفاده میکنه مرتباً بشورید سرویس رو با اینکه واکسن انگل و اینا هم میزنه.دوم اینکه با توجه به پرشین بودنش موهاش بلنده که توصیه می کنم موهاش رو کوتاه کن یا از زیتون و کلسیم توی غذاش استفاده کن تا ریزش موهاش کمتر بشه چون موهاشون مستعد قارچه و میکروب ــه شدیداً و اینکه هنوز وقتی به شش ماهگی و بلوغ کامل نرسیده عقیمش کن که تا جائی که میشه میلش کم بشه.از غذاهای خونگی ادویه دار هم بهش نده تا سیستم گوارشیش رو بهم نریزه و خدائی نکرده انگل بگیره.تشویقی هم از غذای خشک و خوب استفاده کن که ضد انگل باشه.و یک چیز دیگه اینکه روزی 1-2 ساعت بذارش زیر آفتاب میکروب های لای کرک و پشماش از بین میره.

به نقل از ماهِ ـشاد :
با این شرایطی که گفتی فکر نمیکنم.
ولی مرتب باکس خاکش رو تمیز کن و اگر از سرویس بهداشتی منزل استفاده میکنه مرتباً بشورید سرویس رو با اینکه واکسن انگل و اینا هم میزنه.دوم اینکه با توجه به پرشین بودنش موهاش بلنده که توصیه می کنم موهاش رو کوتاه کن یا از زیتون و کلسیم توی غذاش استفاده کن تا ریزش موهاش کمتر بشه چون موهاشون مستعد قارچه و میکروب ــه شدیداً و اینکه هنوز وقتی به شش ماهگی و بلوغ کامل نرسیده عقیمش کن که تا جائی که میشه میلش کم بشه.از غذاهای خونگی ادویه دار هم بهش نده تا سیستم گوارشیش رو بهم نریزه و خدائی نکرده انگل بگیره.تشویقی هم از غذای خشک و خوب استفاده کن که ضد انگل باشه.و یک چیز دیگه اینکه روزی 1-2 ساعت بذارش زیر آفتاب میکروب های لای کرک و پشماش از بین میره.

غذاهای خوب بهش میدم
غذاهای آلمانی بیشتر
خیلـــی مراقبیم واسه سلامتی خودمون و خودش :-s
خودشم روزی 2 ساعت میره جلو افتاب پرنده هارو نگاه میکنه :)) ;D

Back
بالا