والا نمیدونمبه نقل از 75_Tania :سلام
من آزمون کانون شرکت میکنم بعد اینکه درسارو خوندم و تستاشو زدم میرم سی دی های پشت کتاب کانونو حل میکنم(آزموناشو میدم)کلا این کارو دوس دارم چون زمان میگیره و بررسی میکنی سوالارو بعدشم شوالاش نسبت ب کتابا سخت تره و بعضا تستای سراسری هم توشه ....ولی وقتی میری آزمون از هر درس شاید 2 یا 3 تا سوال دقیقا از همین سوالا میاد ب نظرت این بد نیست و ایجاد اعتماد ب نفس کاذب نمیکنه؟؟؟

سلام و ممنونبه نقل از aigin :سلام تبریک(بعد از 3 قرن البته)چند تا سوال داشتم
1-تا آخر تابستون کل پایه 2 و 3 رو خونده بودی؟!
2-توی کدوم درس ضعیف تر بودی و چجوری باهاش کنار اومدی؟(کدوم درس روی اعصابت بود؟)
3-عربی رو چجوری خوندی که تونستی خوب بزنی؟
4-خودت مهمترین عامل موفقیتتو چی میدونی؟!
5- توصیت به کنکوری های 93 چیه؟!
![]()

من فیزیک که کلا فقط دینامیک رو خوندم ریاضی هم چندتا مبحث ولی زیست و شیمی تموم شده بود
سلامبه نقل از amirheli :سلام . تبریک میگم . میخواستم بینم استو کیومتری رو تو کنکور همشو زدید ؟؟ آرایه چی ؟؟؟ مشکل اصلی من آرایه هس![]()
به نقل از pendar :یه سوال صندلی داغی!
جایزه تا حالا چی گرفتید و قول چیا رو بهتون دادن!؟ (کانون ، مدرسه، آموزش و پرورش و ... به تفکیک)![]()

) بعد هر 2 ساعت یه درس متفاوت میخوندین ؟ اینکه مثلا 2 تا پارت پشت هم یه درس رو خوند و تست زد چه مشکلایی داره ؟
اونم ایشالا از اول مهر...
) اگه کسی با آبی قلم چی بالای 60 زد خودش رو به بنیاد نخبگان معرفی کنه! 

خیلیبه نقل از CrazyB0y :تا حالا شده ندونی چی بخونی ؟! چیکار کردی ؟!

ممنون همشهریبه نقل از Pouria.K :خسته نباشید ، و تبریک بخاطر رتبه عالیتون همشهری عزیز
سال دیگه کنکور دارم ، چند تا سوال به ذهنم رسید گفتم بپرسم !
1-اینکه الان بنده سال دوم و سوم عمومیا رو خوندم تو تابستون ، ولی تست نزدم ، فقط اختصاصی تست زدم ، کار اشتباهی بودش ؟ یعنی بهتر بود فقط اختصاصی میخوندم آیا ؟ :-s
2-شما گفتین پارت بندی میکنین ، مثلا 2 ساعت 2 ساعت میخونین (اگه اشتباه نکنم) بعد هر 2 ساعت یه درس متفاوت میخوندین ؟ اینکه مثلا 2 تا پارت پشت هم یه درس رو خوند و تست زد چه مشکلایی داره ؟
چون به طور مثال تصمیم گرفتم تا آخر شهریور اختصاصی دوم و سوم رو بخونم و تست بزنم ، بعد معمولا پیش میاد 2 تا قسمت پشت هم میخونم و تست میزنم از 1 درس ! عوض کنم این روش رو ؟
3-مشاور داشتین ؟ چقدر کمک کرد ؟ اگه نداشتین بگیریم یا نه ؟
4-تست زدن عمومی رو از کی شروع کنیم خوبه ؟
5-تستای تالیفی بزنیم کلا یا نه ؟ اولویت باید با سراسری و آزاد و سنجش باشه ، درسته ؟
6-تابستون پیش دانشگاهی که خوب درسای اختصاصی رو خوندین، هر بخشو چند تا تست زدین تقریبا ؟
ببخشید اگه تکراری بود ، نخونده بودم قبلیا رو دقیق :-)

فعلا که از نخبگان خبری نیسبه نقل از pendar :بنیاد نخبگان رو یادتون رفتاونم ایشالا از اول مهر...
کانون هم که ولخرجی کرده با اون درآمد میلیاردی و استفاده تبلیغاتی که از رتبه برتر ها می کنه این کمترین چیزیه که می ده ولی خوب بازم جای شکرش باقیه
یه سوال:
پس من امیدوار باشیم که با تسلط روی ریاضی آبی کانون بالای 50 - 60 بزنم؟
آخه ظریفی می گفت (ادبیات زیاد خونم) اگه کسی با آبی قلم چی بالای 60 زد خودش رو به بنیاد نخبگان معرفی کنه!
![]()

من پایه بودم ازمون نمیدادمبه نقل از 75_Tania :خودت واسه کانون(وقتی ک مثلا سوم بودی)چی میخوندی؟؟؟؟ترازات چن بود؟؟؟![]()

دقیق یادم نیسبه نقل از amir saidi :ببخشيد ميشه بپرسم معدلتون سال اول و دوم و سوم چند بود؟؟

طفلی کاری باهام نداشت :)به نقل از ~Dr.Shariati~ :اون خبرنگاره سر اینکه چی بگی جلو دوربین چقد گیر داد بهت؟![]()

کلاس درس در حد خودمبه نقل از دکتــــر :برا اینکه رو یه مبحث ( برا مثال از درس زیست ) مسلط شی چه پروسه ای رو طی میکردی : از کلاس درس تا ...
گوش میکردم بعدش هروقت تو برنامه م بود(نه صرفا همون روز) میخوندمش اول کتاب بعد که کتاب رو مسلط شدم تست از روی هر کتابی که داشتممعلم

خواهش میکنم :)به نقل از Pouria.K :خیلی ممنون از جواباتون :)
بعد فرمودین برا سوالای تالیفی ... آره برا عمومی که شروع کنم که از یک دم میزنم ... در مورد اختصاصی هم گفتین که فیزیک و ریاضی تالیفی نزدم اشکال نداره ... ولی در مورد شیمی ...
شیمی رو من کامل بزنم هر بخشش رو ؟ منم شیمی مبتکران دارم برا سال دوم و سوم ... بعد حقیقتش از اول شهوریو که اختصاصی تست میزنم ، شیمی 2 رو من فقط هر فصلیو ، تستای کنکور و آزاد رو میزدم ... البته دلیل اصلیش این بود که وقت نبود که بخوام هر بخش 200 تا تست بزنم ولی حالا کلا برا بعدا که دوباره میخوام بخونم ... تمام تستاش رو بزنم پس ؟
بعد در مورد درس نامه هاش چطور ؟ نظرتون رو میخوام بدونم
- چند درصد سوالای شیمی غیر محاسباتیه ؟ وبعد برا راحت جواب دادنشون باید کتابو مثل مثلا دین و زندگی چند دور بکنیم با دقت ؟ چه کارایی خیلی کمک میکنه برا راحت تر جواب دادن به این تستا ؟
بازم ممنون :)

سلام ممنونبه نقل از nabeghehriazy :سلام بهتون تبریک میگم
من ازمونای کانون میرم پیش ریاضیم
غلطام تو ازمونا خیلی زیاده تو هر ازمون 46 تا اصلا نمی دونم چه کار کنم هی این پشتیبانا بهم میگن شک داراتو ج نده منم این سری اصلا شک دارا رو ج ندادم به جز 5 6 تا ولی بازم خیلی زیاده میانگین ترازم 6500 است اگه غلطام نبود ترازم راحت تو 6900 7000 بود
من اختصاصیام خیلی خوبه عوضش عمومیام تعریفی نداره زبانو میانگین 70 به بالا می زنم ادبیات و دینی 50 می تونم بزنم ولی عربیم داغونه زور بزنم 40 درصد بزنم بعد عربیامو با اطمینان نمی تونم بزنم مثلا احتمال میدم بالای 70 درصد این گزینه باشه میشه بگید کلا برای عربی باید چه کار کنم چه جوری بخونم بعد من اصلا این متنایی که تو عربی میدنو اصلا ج نمیدم مگه اینکه خیلی اسون باشه
عربی چه کتابی بگیرم ؟
ادبیاتم ارایه هام داغونه قرابت معناییم بدک نیست چه کار کنم
یه سوال دیگه (اخریشه) به نظرتون دینی خلاصه نویسی می خواد این پشتیبانمون میگه خلاصه نویسی کن رو نمودار درختی ؟
خیلی ممنون ببخشید اینقدر زیاد شد

ولی از الان شوع کن بزن اینا که کنکور ازمایشیه تهش دیدی درست بشو نیس کنکور نمیزنی ولی الان رو از دست نده شاید دستت بیاد لااقل 4 تا سوال تجزیه تحلیل رو که میشه جواب دادمن نمیکردم نظر خاصی هم در موردش ندارمبه نقل از دکتــــر :خلاصه نویسی میکردین ؟ نمیکردین ؟ چطور ؟
:)به نقل از Pouria.K :بازم تشکر دوباره :)
1-گفتین که تستای آزادو نزنم ... خوب اینو در مورد شیمی میگین یا مثلا در مورد همه درسا ؟
چون به طور مثال میگم ، سوالای درس ریاضی توی کنکور آزاد ، تو سالای 78 اینا تا 88 ، 89 واقعا بعضیاش (نه خیلیاش) خوبن و در سطح کنکور و بالاتر از اونم هستن حتی ! (حرف من نیست ، حرف خیلی از معلم ها و دانش آموزا هم هست)
2-بعد اینکه تو کنکور ارزش داره رو سوالای تکواژ و واژه شماری وقت بذاریم ؟ شمارش ترکیب وصفی و اضافی هم هست آیا ؟ اگه هست ارزش وقت گذاشتن داره ؟
3-بعد اینکه چجوری تست عمومی میزدین شما ؟ منظورم اینه که بلافاصله بعد خوندش تستشو میزدین ؟ یا مثلا فرداش ؟ یا 1 هفته بعدش ؟
چون خیلی وقت پیش یادمه تو برنامه مشاوره ای گزینه 2 ، آقای پوردستمالچی ، گفتن که خیلیا میگن کار مسخره ای هست که بعد خوندن درس بلافاصله تستشو بزنیم چون حتما کامل میزنیم دیگه ، در حالی که اینجوری نیست و این کار باعث میشه نکات تثبیت بشه تو ذهن آدم و نکته های ریزشو همون موقع بفهمه ...
بعد این تابستون که با آقای میلاد اکرمی (رتبه 5 کنکور ریاضی)کلاس داشتیم برا چند تا درس پایه تو مدرسه ، وقتی پرسیدیم گفتن کار درستی نیستش بلافاصله بعدش تست رو بزنیم چون خوب 100 % درست جواب میدیم به طور مثال برا درسی مثل دینی ...
خوب الان تکلیف چیه ؟ کدومش بهتره ؟ کدومش بیشتر کمک میکنه ؟
4-معلم های مرد تو پیش دانشگاهیتون کیا بودن ؟ از کدومشون راضی نبودین ؟
ببخشید سوالا زیاده :)

سلامبه نقل از Darya1995 :سلام عزیزم.خوبی؟
خ خوشحالم که دوباره یکی ازبچه های سایتمون انقدرتبش خوب شد.اینطوری ما همه جا با افتخارمیگیم ک تورومیشناسیم.
میدونستی درصدزیستت چقدعالیه؟امسال همه زیستوبد زدن.
میشه1کم درمورد مدل زیست خوندنت توضیح بدی؟
راستشوبخوای من توپایه اصلا درس نمیخوندم.این تابستون زیستوخ خوب خوندم امابعضی فصلاروک معلممون درس داد.میشه بگی من که زیست هیچی بلدنیستم هرفصلوچطوره بخونم ک بتونم انقدخوب بزنم؟
سلام ممنونبه نقل از ALIAC :با عرض سلام و تبریک به خاطر رتبه عالیتون . ببخشید یه سوال . شما دوم ریاضی هم تو فرزانگان بودین ؟ اگه بودین چطوری تغییر رشته دادین اخه تو اکثر مراکز ظرفیت تجربی ها پره و میگن نمیشه ؟؟ اخه منم اینطوریم و مجبورم دوم ریاضی بخونم و سوم تغییر رشته بدم اگه نتونم بدم احتمالا باید از مدرسه برم![]()
من هروقت نتونم حقم رو بگیرم دعوا میکنم و جواب میده