• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تشخیص پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sayna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تشخیص پزشکی

بله این فرد دچار کم کاری تیروئید است.
منتها تو نتیجه آزمایش ها، سطح TSH بالاتر از سطح نرمال و T4 پایین است. دلیلش هم این هست که غده تیروئید کم کاری دارد و هیپوفیز برای اینکه ساخت بیشتر تیروکسین رو تحریک کنه، TSH بیشتری ترشح میکنه ولی با این وجود غده تیروئید نمی تونه T4 کافی تولید کنه و سطح اون تو خون پایین میاد.

درمانش هم همونطور که گفتین با تجویز لووتیروکسین با دوز مناسب هست.

فردی با علائم: پوست خشک و داغ – پوست ابتدا قرمز شده و سپس رنگ پریده یا کبود می شود – تنفس کوتاه و سریع – نبض سریع و ضعیف – گرفتگی عضلات – گشادی مردمک چشم، مراجعه میکند!
برای تشخیص این بیماری چه اقداماتی باید انجام داد؟
بعد تشخیص چه کارهائی برای درمان باید انجام داد؟

به نقل از مهـشـاد :
فردی با علائم: پوست خشک و داغ – پوست ابتدا قرمز شده و سپس رنگ پریده یا کبود می شود – تنفس کوتاه و سریع – نبض سریع و ضعیف – گرفتگی عضلات – گشادی مردمک چشم، مراجعه میکند!
برای تشخیص این بیماری چه اقداماتی باید انجام داد؟
بعد تشخیص چه کارهائی برای درمان باید انجام داد؟
فک کنم گرمازدگی باشه.
فشار خون و دمای بدن رو اندازه میگیرن(با یه دماسنج(ترجیحا مقعدی))
دمای بدن رو باید زودتر کاهش داد مثلا فرد رو با یه باد بزن باد زد و با آب خنک خیسش کرد.اول هم بهتره سرو گردن رو خنک کرد.
اگه به هوشه بهش ی نوشیدنی خنک داد.
فرد رو توی مکان خنکی قرار داد و نحوه ی قرار گرفتنشم طوری باشه که پاهاش بالاتر از بدنش باشه تا خون به سمت سر فرد بره.
با ماساژ دادن فرد هم میشه کمک کرد که خون به سمت مغزش بره.
درضمن طی این مدت دمای بدن فرد رو هم باید کنترل کرد و اروم اروم خنکش کرد.دمای بدن از حدود 38،39 کمتر نباید بره.
میزان مایعات و املاح از دست رفته ی بدن رو هم باید کنترل و جبران کرد تا کلیه ها دچار مشکل نشن.

درسته؟ :-/

به نقل از ..باران.. :
فک کنم گرمازدگی باشه.
فشار خون و دمای بدن رو اندازه میگیرن(با یه دماسنج(ترجیحا مقعدی))
دمای بدن رو باید زودتر کاهش داد مثلا فرد رو با یه باد بزن باد زد و با آب خنک خیسش کرد.اول هم بهتره سرو گردن رو خنک کرد.
اگه به هوشه بهش ی نوشیدنی خنک داد.
فرد رو توی مکان خنکی قرار داد و نحوه ی قرار گرفتنشم طوری باشه که پاهاش بالاتر از بدنش باشه تا خون به سمت سر فرد بره.
با ماساژ دادن فرد هم میشه کمک کرد که خون به سمت مغزش بره.
درضمن طی این مدت دمای بدن فرد رو هم باید کنترل کرد و اروم اروم خنکش کرد.دمای بدن از حدود 38،39 کمتر نباید بره.
میزان مایعات و املاح از دست رفته ی بدن رو هم باید کنترل و جبران کرد تا کلیه ها دچار مشکل نشن.

درسته؟ :-/

درسته
برای خنک کردن اول لباس های بیمار رو کم میکنیم بعد همزمان با پاشیدن آب ولرم ماساژ گردن رو شروع میکنیم و بعد از اینکه کمی حالشون بهتر شد کیسه های یخ رو در اطرافش میذاریم و سعی میکنیم با پنکه یا کولر خنک کنیم [nb]حواستون باشه اگر هنوز حال وخیمی داره نکنید اینکارو[/nb] و بعد نوشیدنی خنک میدیم. برای پائین آوردن تب اسپرین هم ممنوع هستش.
حالا نوبت شماست کیس جدیدی رو معرفی کنید

فردی با علایم : درد در ناحیه ی وسط و بالای شکم،احساس نفخ و پری شکم،و به ندرت تهوع و استفراغ و مدفوع سیاه مراجعه میکند.

بهترین روش تشخیص این بیماری و علت بروزش رو بگین؟!
چطور میشه درمانش کرد؟

• لایک
امتیازات: BRX

فک کنم این فرد دارای زخم معده و اثنی عشر باشه
ساده ترین راه برای تشخیص این بیماری آزمایش خونه ولی از راه آندوسکوپیم میشه این بیماری تشخیص داد
کسی که مبتلا به این بیماریه میتونه هر غذایی رو که دوس داره بخوره ولی بعضی وقتا بعضی غذاها ممکنه باعث سوزش و ناراحتی بشن براش
برای درمانشم اول باید افسردگی و ناراحتیو از خودش دور کنه و فقط بخنده آب زیاد بخوره عادات غذایی و تغذیشو درس کنه خودشو خسته نکنه و در هنگام پربودن شکمش ورزش نکنه و فقط به آرامی راه بره

درسته؟

درسته فرد دچار زخم معدس.
البته علتش رو هم خواستم که علت اصلیش هلیکو باکتری پیلور هستش ک موجب زخم شدن لایه ی موکوسی و ایجاد زخم در معده میشه.

راه درمانش هم به تنهایی ممکن نیس و حتما باید به پزشک مراجعه کرد.
منظورت رو ازین که هر غذایی میتونه بخوره نفهمیدم!ولی همیشه به این بیمارا توصیه میشه از خوردن غذاهای پر چرب و پرادویه پرهیز کنن و پزشک رژیم غذایی خاصی رو براشون در نظر میگیره.وعده های غذاییشونم تعدادشو زیاد و حجم هر وعده رو کم کنن چون اگه معدشون خالی بمونه دچار سوزش معده میشن.
کارهای دیگه ای هم که برای بهتر شدنش گفتی درستن .... سوژه ی بعدی رو بگو! ;)

ممنون از راهنمایتون منظورم در صورت وخیم نبودن اوضاع بیمار بود که میتونه چیزایی که دوس داره بخوره ولی گفتم که با بعضی از غذاها سوزش و درد تشدید میشه ;;)

فردی با علایم:تب شدید،اسهال و یبوست شدید ،خستگی بدن و سرفه های خشک مراجعه کرده

بهترین راه تشخیص چیه؟
درمان این بیماری چیه؟

به نقل از ..بهار.. :
ممنون از راهنمایتون منظورم در صورت وخیم نبودن اوضاع بیمار بود که میتونه چیزایی که دوس داره بخوره ولی گفتم که با بعضی از غذاها سوزش و درد تشدید میشه ;;)

فردی با علایم:تب شدید،اسهال و یبوست شدید ،خستگی بدن و سرفه های خشک مراجعه کرده

بهترین راه تشخیص چیه؟
درمان این بیماری چیه؟

اینطور که من فهمیدم ایشون باید دچار آنفولانزا حاد باشند.
از علائم این بیماری میتونیم به تب، سرفه، سردرد، گلو درد، آبریزش بینی ، آبریزش چشم،اسهال و استفراغ،کوفتگی و خستگی بدن اشاره کنیم.
استراحت كافی، نوشیدن مایعات، تغذیه مناسب و استفاده از استامینوفن به عنوان تب‌ بر بهترین راه درمان بیماری آنفلوانزا است. برای کاهش تب ناشی از آنفلوانزا لازم است تنها از قرص استامینوفن به میزان تجویز شده استفاده شود.
و این هم باید در نظر داشت که به هیچ عنوان نباید از آنتی بیوتیک استفاده کرد چون این بیماری یک بیماری ویروسی ــه و برای درمان باید طول درمان طی بشه
**
درست؟

بیشتر نظرم رو حصبه بود ولی علایمی که گفتم میتونن برا آنفولانزام باشن ؛؛)

Back
بالا