ناهید
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1 نیشابور
- شهر
- نیشابور
پاسخ : زبان پارسی در خطر است
مامان ِ خودمم دبیر ِ و لیسانس ادبیات داره؛بحث که اصن سر ِ این چیزا نیست.
حرف که باد هواست.
من همه ی کارهاشونو تایید نمیکنم؛ولی خب رد کردن عده ایی به این راحتی رو نمیپسندم و قابل قبول نیست برام.
بحثی نیست دیگه؛گفتینیا گفته شد؛قضاوت رو میذارم بر عهده ی مخاطبین عزیز و منطقشون.
منظورم شاهکار و امثالهم؛نبود؛منظور بنده این بود که خودتونُ با کسایی که دکترای ِ ادبیات دارند مقایسه نکنید.به نقل از نـاطـــق :من هیچوقت تا کسی که به علمش اطمینان دارم حرفی نزنه اونو نمیگم
یک استناد در جلسه ای که دکتر کزازی اومده بودن برای سخنرانی من این سوال رو پرسیدم که کار فرهنگستان رو ارزیابی کنن و ایشون بی برو برگرد کارشون رو رد کردمد و گفتند الان به چیزایی میپردازن که لزومی نداره(فکر نمیکنم الان تو ایران از دکتر کزازی پارسی دوست تر داشته باشیم)
استناد بعد دکتر ابومحبوب یکی از برجسته ترین مدرسین دانشگاه تهران که اخوان ثالث ثانی مشهورن...ایشون هم کاملا فرهنگستان رو رد کردند و حتی سر کلاس کارشون رو مسخره کردند مثالشون عَطر و عِطر بود
و چندین استاد دیگه
در ضمن کسی که دکتری و فوق لیسانس داره فکر نمیکنم شاهکاری کرده باشه...قابل توجه شما دو تا از خاله های من دکتری ادبیات دارن و یکیشونم از دانشگاه تهران و باز هم قابل توجهتون پایان نامه فوقشون رو بنده نوشتم...لطفا اینقدر صریح یکی رو بزرگ نکنید و یکی رد نکنید...مدرک هیچیو نشون نمیده
این استناد هایی هم که گفتم شاهد های زیادی داره چون اکثرا توی دوره ی المپیاد بوده
مامان ِ خودمم دبیر ِ و لیسانس ادبیات داره؛بحث که اصن سر ِ این چیزا نیست.
حرف که باد هواست.
من همه ی کارهاشونو تایید نمیکنم؛ولی خب رد کردن عده ایی به این راحتی رو نمیپسندم و قابل قبول نیست برام.
بحثی نیست دیگه؛گفتینیا گفته شد؛قضاوت رو میذارم بر عهده ی مخاطبین عزیز و منطقشون.