• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زبان پارسی در خطر است

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع -zarA-
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : زبان پارسی در خطر است

به نقل از نـاطـــق :
من هیچوقت تا کسی که به علمش اطمینان دارم حرفی نزنه اونو نمیگم
یک استناد در جلسه ای که دکتر کزازی اومده بودن برای سخنرانی من این سوال رو پرسیدم که کار فرهنگستان رو ارزیابی کنن و ایشون بی برو برگرد کارشون رو رد کردمد و گفتند الان به چیزایی میپردازن که لزومی نداره(فکر نمیکنم الان تو ایران از دکتر کزازی پارسی دوست تر داشته باشیم)
استناد بعد دکتر ابومحبوب یکی از برجسته ترین مدرسین دانشگاه تهران که اخوان ثالث ثانی مشهورن...ایشون هم کاملا فرهنگستان رو رد کردند و حتی سر کلاس کارشون رو مسخره کردند مثالشون عَطر و عِطر بود
و چندین استاد دیگه
در ضمن کسی که دکتری و فوق لیسانس داره فکر نمیکنم شاهکاری کرده باشه...قابل توجه شما دو تا از خاله های من دکتری ادبیات دارن و یکیشونم از دانشگاه تهران و باز هم قابل توجهتون پایان نامه فوقشون رو بنده نوشتم...لطفا اینقدر صریح یکی رو بزرگ نکنید و یکی رد نکنید...مدرک هیچیو نشون نمیده
این استناد هایی هم که گفتم شاهد های زیادی داره چون اکثرا توی دوره ی المپیاد بوده
منظورم شاهکار و امثالهم؛نبود؛منظور بنده این بود که خودتونُ با کسایی که دکترای ِ ادبیات دارند مقایسه نکنید.
مامان ِ خودمم دبیر ِ و لیسانس ادبیات داره؛بحث که اصن سر ِ این چیزا نیست.
حرف که باد هواست.
من همه ی کارهاشونو تایید نمیکنم؛ولی خب رد کردن عده ایی به این راحتی رو نمیپسندم و قابل قبول نیست برام.
بحثی نیست دیگه؛گفتینیا گفته شد؛قضاوت رو میذارم بر عهده ی مخاطبین عزیز و منطقشون.

به نقل از ناهیـــــــد :
منظورم شاهکار و امثالهم؛نبود؛منظور بنده این بود که خودتونُ با کسایی که دکترای ِ ادبیات دارند مقایسه نکنید.
مامان ِ خودمم دبیر ِ و لیسانس ادبیات داره؛بحث که اصن سر ِ این چیزا نیست.
حرف که باد هواست.
من همه ی کارهاشونو تایید نمیکنم؛ولی خب رد کردن عده ایی به این راحتی رو نمیپسندم و قابل قبول نیست برام.
بحثی نیست دیگه؛گفتینیا گفته شد؛قضاوت رو میذارم بر عهده ی مخاطبین عزیز و منطقشون.
حق با ایشونه ...
من یکم توی یادداشتام گشتم و فکر کردم دیدم حق با ایشونه
از همین جا ازشون عذر میخوام
نقد چهل لغت ساخت فرهنگستان

مشکل اصلی اینه که مردم استفاده از این کلمات رو کـلاس می دونن پس باید وقتی کسی ازین کلمات استفاده می کنه محترمانه اشاره ای بهش بیایم :)
راه دیگه ای سراغ دارین بگین

1چیز جالب ک امروز شنیدم راجب معنی ,تجلیل, بود
تا یادمه همیشه خوندیم ک تجلیل همون بزرگداشته
اما دراصل یعنی جل(نوعی پارچه)انداختن بر روی خر یا قاطر یا چارپایانی ازین دسته
اون اجلال ه ک ب معنی بزرگداشته
وهیشکدوم ازین دوستان عزیزی ک تالیف کتاب های درسی رو حداقل برعهده دارن پی رفع اینجور سوتیا نرفتن

Back
بالا