• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahdieh seyyedi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟

• نداره

رای‌ها: 76 43.4%
  • داره

رای‌ها: 99 56.6%

• رای‌دهندگان
    175

mahdieh seyyedi

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2 شیراز
شهر
شیراز
[size=14pt][size=12pt]به نظر من نداره، بستگی داره که خود طرف توانایی یا علاقه ی انجام اون کارو داشته باشه یا نه!!جنسیت نمیتونه تعیین کننده باشه شاید یه زنی واقعا توانایی انجام کاری مثله آتش نشان یا نجات دهنده موقعیت اضظراری رو داشته باشه نمیشه به دلیله این که زنه منعش کرد...
این نظر من بود،شما دوستای سمپادی هم لطفا نظراتتون رو بذارید.ممنون
[/size][/size]

پاسخ : به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟

به نظر من بعضی کارها داره ! مثلا یه مرد نمیتونه ماما بشه اگرم بشه هیچ زنی(لااقل تو ایران) پیشش نمیره :-" یه زن هم نمیتونه بره کارگری کنه یا رفتگر بشه . پس استثنا داریم و این حکم رو لغو میکنه که کار مردونه یا زنونه نداره !

به نقل از mahdieh seyyedi :
[size=14pt][size=12pt]به نظر من نداره، بستگی داره که خود طرف توانایی یا علاقه ی انجام اون کارو داشته باشه یا نه!!جـنس‍‌‍یت نمیتونه تعیین کننده باشه شاید یه زنی واقعا توانایی انجام کاری مثله آتش نشان یا نجات دهنده موقعیت اضظراری رو داشته باشه نمیشه به دلیله این که زنه منعش کرد...
این نظر من بود،شما دوستای سمپادی هم لطفا نظراتتون رو بذارید.ممنون
[/size][/size]

lمنم باهاتون موافقم کار زنونه مردونه نداره اون باسه زمون های قدیم و طرز فکر های قدیمی بود

خب بستگی به جامعه و فرهنگ مردم داره

به نقل از گلـــ ناز :
خب بستگی به جامعه و فرهنگ مردم داره

بله متاسفانه تو ایران مرد ها برترن تو جامعه

نداره اقا :| اونایی ک میگین کار زنونه مردونه داره مثلا زن نباید رفتگر شه پس چرا مثلا اشپز و خیاط مرد داریم :-" کلا یه سری چیزا صرفا نو فرهنگ ما الکی جا افتاده ک ب مرور زمان باید درست شن

داره.اگه ديروز ماه عسل رو نگا ميكردين،ميفهميدين.يه زن كه نميتونه يه بار 600،500 كيلويي رو رو كولش بگيره و حمل كنه.

داره عزیزان داره :)
انجام بعضی کارا شرایط فیزیکی بدنیه خاصی رو میطلبه!که اغلب مردها واجد اون شرایطن!این یه واقعیتیه که جای بحث هم نداره ینی کاملا مشخصه شرایط فیزیکی و بدنی زن ها و مردا یکسان نیس!انجام بعضی کارا واقعا از عهده یک زن خارجه و گاهی اوقات حتی براش خطرناکومضرره!
اینجارو حتما بخونین!ما تو این تاپیک در مورد اینکه چرا خانم ها نمیتونن به راحتیه آقایون در ایران خلبان شن صحبت کردیم که دو دلیل داشت:
1-خلبانیه بانوان در ایران عرف و رایج نیس به خاطر وضیعیت فعلی جامعه و فرهنگ اون!
2-شرایط فیزیکی و بدنی خانم ها که به وضیعیت فعلی کشورمون ربطی نداره بلکه در سراسر جهان خلبانیه هر نوع هواپیمایی رو به بانوان نمیدن!

البته این یه مثال بود ولی برای شغل های اینطوری این دلایل صدق میکنه!

بچه ها قبول کنین تفاوت داره!!!
مثلا فک کنین ی مرد بره مربی مهد بشه :|
خدائیش نمیشه
بعضی کارا هستن ک خانوما نمیتونن انجام بدن مثلا همین مکانیک یا ارتش چرا میتونن برن ولی خودشون دوام نمیارن مثلا پدرم میگه خانومائی ک وارد ارتش میشدن بعد از چند ماه یا استعفا میدادن یا انتقالی میگرفتن به قسمت های اداری. چون ارتش روحیه خشک و طاقت فرسائی میخواد
یکسری کارا هستن ک ظرافت زنانه لازم داره مث مربی مهد شدن یا اینکه تا حالا دقت کردین چرا معلم دبستان ها تا پایه4 خانومن؟؟؟ بخاطر اینکه تا اونموقع بچه ها هنوز روحیه لطیف دارن و ی مرد نمیتونه اون روحیه ای ک بچه میطلبه و براش مهیا کنه.
مثلا دیدین خانومائی ک وزنه برداری میکنن؟؟؟ اصن بهشون نمیشه گفت خانوم.بیشتر به مرد ها میخورن تا خانوم.
اینا ربطی ب نبغیض نداره اینا ربط به طبیعت خانوم و آقا داره

به نقل از reihanxxx :
داره.اگه ديروز ماه عسل رو نگا ميكردين،ميفهميدين.يه زن كه نميتونه يه بار 600،500 كيلويي رو رو كولش بگيره و حمل كنه.
شما که تا اونجارو دیدی بقیشم می دیدی که خانومه قصاب بود!!

Back
بالا