• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahdieh seyyedi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟

• نداره

رای‌ها: 76 43.4%
  • داره

رای‌ها: 99 56.6%

• رای‌دهندگان
    175
پاسخ : به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟

به نقل از deniz_nabege :
به نظر من تو جامعه باید آزادی باشه اگه یه زن دوست داره بره قصاب بشه یا راننده اوتوبوس بشه یا هر چیز دیگه حتما که اگه کاریو بکنه که بهش علاقه نداره به جامعه و خودش هم آسیب میرسه اگه امروز وضعمون اینه بخاطر اینه که یه سری ادم سر کار اومدن که به کارشون علاقه ندارن
بره یه کاری رو بکنه که بهش علاقه نداره بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نميشه گفت كار زنونه مردونه داره
چون زنها هم به اندازه ي مردها توانايي هاي لازم رو براي كارهاي امروزي دارن
شايد در گذشته براشون جنگيدن غيره ممكن بوده ولي الان ديگه كارها فرق داره
ولي در هرصورت بنظر من در هر شغلي هم بايد زن داشته باشيم هم مرد
پنجا پنجا
هركس حال كرد به زنها مراجعه ميكنه هركس حال كرد به مردا

این فقط یه تفکر غلطه!
مث همه ی تفکر های غلط دیگه در مورد زن ها که در جامعه مرسوم شده
باید توسط خود خانم ها اصلاح بشه!!

دوستان
هر انساني وقتي در خودش توانايي براي انجامه كاريو ميبينه و يك سري افراد بتونن بدون هيچ نيته ديگه اي ( X-() آمادگيه اونو براي اون كار بسنجن ،اون آدم ميتونه اون كارو انجام بده
همه جا گفتم آدم چون زن و مرد نداره
خب يعنيدوستاني كه ميگين شغل ربط به جنسيت داره يه سوال دارم:
خانمي پيدا نميشه كه اينقدر دل و جرات+ استعداد داشته باشه كه .... بشه مثلن(شغله خفن يادم نيس چون هيچ شغلي واسه اهلش سخت نيست)
برعكس آقايي هم پيدا نميشه كه از سايه خودش ميترسه و بي نهايت بي دستو پاست....؟؟؟؟
نه واقعا
خداييش پيدا نميشه؟؟؟؟؟
اين كاملا بستگي به خوده اون آدم داره كه شغليو انتخاب كنه كه مناسب همه چيش(روحيات+اخلاق+استعداد+علاقه و.......) باشه

درسته ولی ما داریم درباره ی عموم حرف میزنیم
خیلی بعیده یه زن باربر باشه با فیزیک بدنیش هم خونی نداره پس میشه گف باربری یه کار مردونس دیگه
کار زنونه مردونه داره ولی نه از نوع مطلقش :)

به نقل از Im Myself :
خیلی بعیده یه زن باربر باشه با فیزیک بدنیش هم خونی نداره پس میشه گف باربری یه کار مردونس دیگه

حرفت درسته ولی بحث کلی سر اینه که آیا میشه گفت اون استثنا هایی که وجود دارن حق کاری که دوست دارن رو ندارن؟!

که طبق بحث هایی که شد جوابش نه س و هر کی کاری که علاقه و شرایطش رو داره میتونه انجام بده !

به نقل از Im Myself :

خب شما دقت کن از بین این همه اقا تعداد بسیار کمی می رن رفتگر یا باربر شن

اگه همین تعداد رو حساب کنید خانومایی ههستن که قدرت بدنیشون در حد اون اقایونه و می تونن اون کار ها رو انجام بدن

ولی هنوزتو جامعه این جورچیزا عادی نشده پس اگه خانوما خودشون دست به کار نشن و منتظر این بمونن که تو جامعه عادی شه امکان نداره که کارا زنونه مردونه نداشته باشه

من منظورم این نیست که خانوما برن رفتگر شن ولی تا وقتی خودشون نرن و تو کارایی که می خوان فعالیت نکنن کار درست نمیشه

این که بخواد یه سری کار ها یا بهتره بگیم حرفه ها رو محدود کنیم به مرد یا زن خب درس نیس خیلی!شاید یه کاری یه جوری باشه که بیشتر مردا طرف دارش باش یا بیشتر مردونه به نظر بیاد،اما می تونه استثنا هم وجود داشته باشه! یه زنی پیدا بشه که همون کارو حتی از مردا هم بهتر بتونه مدیریت کنه!عکس این قضیه هم صادقه!

کار زنونه مردونه نداریم به نظر من.
چون به آدمش بستگی داره که چه کاری رو انتخاب کنه.شاید یه خانوم تو یه سری کارا توانایی داره یه مرد تو یه کارای دیگه....
نمیتونیم بگیم که یه خانوم نمیتونه راننده باشه،نمیتونه بنا باشه،نمیتونه نجار باشه...
چطور یه آقا میتونه آشپز باشه،طراح داخلی باشه،خیاط باشه.....
ولی یه خانوم نمیتونه....؟؟؟!؟!؟!؟؟!؟؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!؟؟!؟!

بچه ها همه كارايي رو مثال مي زنن كه خانما نمي تونن انجام بدن خيلي از كارا هم هست كه اقايون نمي تونن انجام بدن .

مثلا هيچ مردي ( البته كه استثنا داره ) نميتونه مربي مهدكودك بشه! ( دم دستي ترين چيزي كه به ذهنم رسيد )

هيچ مردي نمي تونه مادر باشه ( مادر بودن به معني واقعيش! خيليا بچه ندارن ولي مادر هستن و بعضي هام چندتا بچه دارن ولي هنوز مادر نيستن! )

كاملا قبول دارم اينو كه كارا مردونه زنونه اس بعضي كارها هم مشتركه .

روحيه ي دو جنس متفاوته . پس قطعا به نفعشونه كه كاري كه انجام ميدن متناسب با روحيه شون باشه .

استاد مطهري عزيز ميفرمايد كه لازمه تساوي حقوق تشابه حقوق نيست

اگه ما بيايم خانمي رو وارد شغلي بكنيم كه با روحياتش سازگار نيست بهش ظلم كرديم .

همون قدر كه شنيدن مسابقه ي زنان اهنين و ديدن چندتا خانم كه دارن زورازمايي ميكنن و ماشين جابه جا ميكنن و . . . مضحكه وجود بعضي شغلها هم براي خانم ها خنده داره ( و شايد بيشتر گريه دار . به خاطر ظلمي كه به اونها ميشه )

به نقل از e$ 0/\/\ e/\/\ \-/ :
دوستان
هر انساني وقتي در خودش توانايي براي انجامه كاريو ميبينه و يك سري افراد بتونن بدون هيچ نيته ديگه اي ( X-() آمادگيه اونو براي اون كار بسنجن ،اون آدم ميتونه اون كارو انجام بده
همه جا گفتم آدم چون زن و مرد نداره
خب يعنيدوستاني كه ميگين شغل ربط به جنسيت داره يه سوال دارم:
خانمي پيدا نميشه كه اينقدر دل و جرات+ استعداد داشته باشه كه .... بشه مثلن(شغله خفن يادم نيس چون هيچ شغلي واسه اهلش سخت نيست)
برعكس آقايي هم پيدا نميشه كه از سايه خودش ميترسه و بي نهايت بي دستو پاست....؟؟؟؟
نه واقعا
خداييش پيدا نميشه؟؟؟؟؟
اين كاملا بستگي به خوده اون آدم داره كه شغليو انتخاب كنه كه مناسب همه چيش(روحيات+اخلاق+استعداد+علاقه و.......) باشه

چه دل پر دردي داري شما !

خودت جواب خودت رو دادي ديگه !

قوانين هيچ وقت براساس استثناها نوشته نميشن . بله ممكنه خانمي وجود داشته باشه كه قدرت بدني بالايي داشته باشه يا مردي كه ترسو باشه .

اما بايد ديد غالب اون جمعيت چيه ؟ حتي همون خانمي كه قدرت بدنيش بالا هست روحيه اش با اين كار مي خونه ؟

در مراتب بالاتر هم بايد رفت سراغ اهداف اون ادم ها .

مرد يا زن هركدوم چه هدفي توي زندگيشون دارن و اين شغل چقدر اونا رو به اين هدف نزديك مي كنه ؟ ( هدف اصلي منظورمه . هدفي كه دارن براش زندگي ميكنن .)

Back
بالا