پاسخ : به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟
بچه ها همه كارايي رو مثال مي زنن كه خانما نمي تونن انجام بدن خيلي از كارا هم هست كه اقايون نمي تونن انجام بدن .
مثلا هيچ مردي ( البته كه استثنا داره ) نميتونه مربي مهدكودك بشه! ( دم دستي ترين چيزي كه به ذهنم رسيد )
هيچ مردي نمي تونه مادر باشه ( مادر بودن به معني واقعيش! خيليا بچه ندارن ولي مادر هستن و بعضي هام چندتا بچه دارن ولي هنوز مادر نيستن! )
لازمه تساوي حقوق تشابه حقوق نيست
اگه ما بيايم خانمي رو وارد شغلي بكنيم كه با روحياتش سازگار نيست بهش ظلم كرديم .
همون قدر كه شنيدن مسابقه ي زنان اهنين و ديدن چندتا خانم كه دارن زورازمايي ميكنن و ماشين جابه جا ميكنن و . . . مضحكه وجود بعضي شغلها هم براي خانم ها خنده داره ( و شايد بيشتر گريه دار . به خاطر ظلمي كه به اونها ميشه )
به نقل از e$ 0/\/\ e/\/\ \-/ :
دوستان
هر انساني وقتي در خودش توانايي براي انجامه كاريو ميبينه و يك سري افراد بتونن بدون هيچ نيته ديگه اي ( X-() آمادگيه اونو براي اون كار بسنجن ،اون آدم ميتونه اون كارو انجام بده
همه جا گفتم آدم چون زن و مرد نداره
خب يعنيدوستاني كه ميگين شغل ربط به جنسيت داره يه سوال دارم:
خانمي پيدا نميشه كه اينقدر دل و جرات+ استعداد داشته باشه كه .... بشه مثلن(شغله خفن يادم نيس چون هيچ شغلي واسه اهلش سخت نيست)
برعكس آقايي هم پيدا نميشه كه از سايه خودش ميترسه و بي نهايت بي دستو پاست....؟؟؟؟
نه واقعا
خداييش پيدا نميشه؟؟؟؟؟
اين كاملا بستگي به خوده اون آدم داره كه شغليو انتخاب كنه كه مناسب همه چيش(روحيات+اخلاق+استعداد+علاقه و.......) باشه
چه دل پر دردي داري شما !
قوانين هيچ وقت براساس استثناها نوشته نميشن . بله ممكنه خانمي وجود داشته باشه كه قدرت بدني بالايي داشته باشه يا مردي كه ترسو باشه .
اما بايد ديد غالب اون جمعيت چيه ؟ حتي همون خانمي كه قدرت بدنيش بالا هست روحيه اش با اين كار مي خونه ؟
در مراتب بالاتر هم بايد رفت سراغ اهداف اون ادم ها .
مرد يا زن هركدوم چه هدفي توي زندگيشون دارن و اين شغل چقدر اونا رو به اين هدف نزديك مي كنه ؟ ( هدف اصلي منظورمه . هدفي كه دارن براش زندگي ميكنن .)