- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان زینب
- شهر
- سیستان
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
- رشته دانشگاه
- زبان و ادبیات انگلیسی
پاسخ : تا حالا تو تلویزیون بودی؟!
نه بابا تلویزیونمون کجا بود

نه بابا تلویزیونمون کجا بود

و یکی دیگه از بچه ها توی پارک ملت بودیم دیدیم دارن از طرف برنامه "صبح بخیر ایران " با ملت مصاحبه مبکنن ، ما هم 3تایی رفتیم مصاحبه کردیم ساعت 6 صبح هم از تلویزیون پخش شد
 و یکی دیگه از بچه ها توی پارک ملت بودیم دیدیم دارن از طرف برنامه "صبح بخیر ایران " با ملت مصاحبه مبکنن ، ما هم 3تایی رفتیم مصاحبه کردیم ساعت 6 صبح هم از تلویزیون پخش شد  (ولی خب از اونجا که مستقیما از مدرسه رفته بودیم لباس مدرسه داشتیم فک کنم همه فک کردن ما تجدیدی بودیم
 (ولی خب از اونجا که مستقیما از مدرسه رفته بودیم لباس مدرسه داشتیم فک کنم همه فک کردن ما تجدیدی بودیم  )
 )

) بردنمون شبکه استانی.
) بردنمون شبکه استانی.

مثلا در گوشه ای از صحنه منو میتونستید مشاهده کنید که بصورت کاملا اتفاقی اینجوری
 مثلا در گوشه ای از صحنه منو میتونستید مشاهده کنید که بصورت کاملا اتفاقی اینجوری  در حال راه رفتنم
 در حال راه رفتنم   
  ولی از اونجایی ک من دیر رسیدم یکی دیگه رو جام شرکت دادن نامردا
 ولی از اونجایی ک من دیر رسیدم یکی دیگه رو جام شرکت دادن نامردا  تازه خو مم از سنم میخواستم بزرگتر جا بزنم
 تازه خو مم از سنم میخواستم بزرگتر جا بزنم  هیچی دیگه ما رو نشوندن تو تماشاچیا دوربینم تو حلقم بود که داشتم به شرکت کننده ها تقلب می رسوندم
 هیچی دیگه ما رو نشوندن تو تماشاچیا دوربینم تو حلقم بود که داشتم به شرکت کننده ها تقلب می رسوندم  
 دبیر ادبیاتمون میگفت اینا جای دیگه زورشون میاد برم مدرسه شما نزدیکه همش میان اینجا!
 دبیر ادبیاتمون میگفت اینا جای دیگه زورشون میاد برم مدرسه شما نزدیکه همش میان اینجا!  خلاصه که دیگه همه عوامل صدا و سیمارو میشناختیم و یه بارم اون اواخر با 3تا فیلم برداراشون والیبال بازی کردیم
 خلاصه که دیگه همه عوامل صدا و سیمارو میشناختیم و یه بارم اون اواخر با 3تا فیلم برداراشون والیبال بازی کردیم  هممونم حداقل یه بار نشون داده بودن! موقع امتحانای سوم راهنمایی طرف اومد با من مصاحبه کرد درباره امتحان و درس و اینا، عصرشم نشونم دادن!
 هممونم حداقل یه بار نشون داده بودن! موقع امتحانای سوم راهنمایی طرف اومد با من مصاحبه کرد درباره امتحان و درس و اینا، عصرشم نشونم دادن!