تا حالا تو تلویزیون بودی؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع آیدا :)
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تا حالا تو تلویزیون بودی؟!

نه بابا تلویزیونمون کجا بود :-"

اره
یه بار همایش فیزیک برگزار کردیم تو اخبار جوانه ها نشون دادن ولی من پشت به دوربین داشتم میدویدم ;D ;D

در برنامه کودک بارها دیده شدم یه بارم اخبار اومدن تو مدرسه مون زنگ خلیج فارسو زدن

• لایک
امتیازات: A.R.P

برای بار دوم تو جشن آغاز سال تحصیلی تو شبکه ی استانی!! B-)
(البته من بین بچه ها گم شده بودم!! :)) )

من یادمه چهارم پنجم دبستان که بودم ، مادر یکی از دوست های داداشم ، توی شبکه تهران کار می کرد و گفت که بیا یه روز ببرمش توی "رنگین کمان".
خلاصه‌ش کنم که آقا ، ما ـرم ورداشتن بردن و به لقب "باغدار" از طرف عروسکشون منسوب شدیم :-"
+گریه ی بعضی بچه ها موقعی که فهمیدن عروسکه واقعاً جون نداره عالی بود :))

تو/با برنامه ورزشی (استانی(!؟)) چندین بار مصاحبه کردم :-"""""""" از 3تا هیشکدومم ندیدم 8-|

همین امسال یکی دو هفته قبل از شروع مدرسه ها من و قاسم فری! :-" و یکی دیگه از بچه ها توی پارک ملت بودیم دیدیم دارن از طرف برنامه "صبح بخیر ایران " با ملت مصاحبه مبکنن ، ما هم 3تایی رفتیم مصاحبه کردیم ساعت 6 صبح هم از تلویزیون پخش شد :دی (ولی خب از اونجا که مستقیما از مدرسه رفته بودیم لباس مدرسه داشتیم فک کنم همه فک کردن ما تجدیدی بودیم :-" )

یه بار راهنمایی بودم بهم یه شعر دادن حفظ کنم،بعد جلوی دوربین بخونمش!
جاتون خالی یارو سه بار فیلم برداری کرد تا درست شد! ;))
آخرش هم خودم یادم رفت تی وی رو روشن کنم ببینمش!!! :))

اره
6ساله بودم
توي ي برنامه كودك بود...خانمه ازم ميپرسه وقتي خورشيد وسط آسمونه يني چي؟؟؟
(خب يني ظهره)ولي من ميگم موقعيه ك مامانم بايد بياد منو از مهد كودك بياره بريم خونمون ;;) :-"

آره ماه پیش با این سنم رفته بودم فیتیله!5مهر!

من فقط عکسمو تو روزنامه انداختن یک بارم تو مسافرت بودیم یارو اومده بود در مورد استان ایلام و پذیرایی از مسافرین فیلم بگیره و من از بس که نیشم بازبود از من نگرفت

من قراره رتبه برتر کنکور شم،تو ماه عسل سال ۹۴ک نمیشه سال۹۵ دعوتم حتما!
بعدشم ک قراره اختراعاتمو نشون بدن تو اخبار و مصاحبه کنن باهام! ;D

سال 89 جشنواره فیلم فجر
باهام مصاحبه کردن :)) :))

تو مهد کودک ( ;D) بردنمون شبکه استانی.
منم اونجا قشنگ با اعتماد به سقف شعر خوندم.
الآنم فیلمشو دارم :)

بلی یه دفه اومده بودن در مورد معلما تو رهنمایی ازمون سوال میکردن منم نامردی نکردم پته همشون ریختم رو آب ;D ;D ;D هیچی دیگه آخرش مامانم مجبور شد بیاد مدرسه =)) =))

فکر کنم۵یا۶بار نشونم دادن.همش درباره لیگ علمی بود

یه بار تو مسابقات ایران اپن روباتیک بام مصاحبه کردن!
یه بارم تو برنامه ی رنگین کمان بودم البته کوچولو بودم!چسبیده بودم به پنگول یعنی خیلی باحال بود! :)) :)) :)) :)) :))
رفته بودم اثبات کنم پنگول زنده نیس! =)) =)) =))

به صورت پراکندا که چندین بار حضور داشتم در حاشیه مصاحبه ها و گزارشات ;D مثلا در گوشه ای از صحنه منو میتونستید مشاهده کنید که بصورت کاملا اتفاقی اینجوری :-" در حال راه رفتنم ;D
آما حضور حرفه ای من از جایی شرو شد که خواستم برم با اعتماد ب نفس کامل مسابقه از کی بپرسم شرکت کنم ;D ولی از اونجایی ک من دیر رسیدم یکی دیگه رو جام شرکت دادن نامردا :(( تازه خو مم از سنم میخواستم بزرگتر جا بزنم ;D هیچی دیگه ما رو نشوندن تو تماشاچیا دوربینم تو حلقم بود که داشتم به شرکت کننده ها تقلب می رسوندم ;))

من راهنماییمو سمپاد نبودم، نمونه دولتی بودم که صدا و سیما نزدیک مدرسمون بود و سالی حداقل 4بار میومدن مصاحبه و این حرفا :)) دبیر ادبیاتمون میگفت اینا جای دیگه زورشون میاد برم مدرسه شما نزدیکه همش میان اینجا! :)) خلاصه که دیگه همه عوامل صدا و سیمارو میشناختیم و یه بارم اون اواخر با 3تا فیلم برداراشون والیبال بازی کردیم ;D هممونم حداقل یه بار نشون داده بودن! موقع امتحانای سوم راهنمایی طرف اومد با من مصاحبه کرد درباره امتحان و درس و اینا، عصرشم نشونم دادن! ;D

:))
اره اره...
ي بار مسابقه محله شركت كردم... 8-^
هرچند ك بعدش جايزم هاپولي شد... =((
دو سال پيش تو اون پشت مشتاي اخبار جوانه ها
امسال هم ك اخبار شبكه يك ٢٠:٣٠ شبكه ٣ گويا ساير اخبار ها هم بودم منتها خودم نديدم...
اين يارو حسيني باي باهام مصاحبه كرد پخشم نكردن =))
حالا چرا... :-??
كلا امسال ب عنوان دانش اموز رسانه اي بودم... =))

Back
بالا