سلام
دهم هستم. سال هفتم سمپاد پذیرش شدم . تجربی ام
معلد کل متوسطه اولم شد 19 و 95 اینو گفتم که مثلا بدونید تو چه سطح درسی هستم ( بیست خالص نیس معدلم😭😭😭)
خیلییییی استرس اینده دارم دارم درس میخونم ولی استرس اینده رو دارم فشار زیاد شده یهویی
از اول مهر باشگاهمو ( تکواندو کار میکردم) ول کردم ولی هنوز امید دارم که برم
استرس اینو دارم بعدا چی میشه ازمون نهایی ها ازمون ازمایشی ثبت نام کنم یا نه میتونم باشگاه برم یا نه
میشهههه لطفاااااااا کمکم کنید با این استرس کنار بیام و جواب سوالاتمو بدید؟
نمیدونم از کی بپرسم واقعا حس میکنم گم شدم بین همه چی
از زندگیم سر در نمیارم
از هیچی.
راستی یه چیز دیگه من نمیتونم تست بزنم یعنی وقت نیست و غیر وقت هنوز روی تسلط به کتاب موندم عادیه؟ یا من خیلی خنگممممممممم
سلام
ببین بخاطر تغییر مقطع تحصیلی کاملا طبیعیه که ادم نگران بشه. ولی مهم اینه نزاریم کنترل زندگیتو بدست بگیره. سعی کن از یه بزرگتر مشورت بگیری. نیاز نیست لزوما دانش اموز یا فارغ التحصیل رشته مشابهت بوده باشه. فقط کسی که بتونی باهاش حرف بزنی
اینجوری فکر کن که الان دهمی. خب بیا یه تقسیم بندی تئوری انجام بدیم.
تو 11 شب میخوابی و 5 صبح بیدار میشی. هم کامل و به اندازه خوابیدی. هم صبح زودتر بیدار شدی. چند میری مدرسه؟ 6؟ 6:30؟ خب تو اینجا 1 و نیم ساعت زمان داری
7 تا 2 هم مدرسه ای. تا برسی میشه 3. اصلا از حدفاصل 2 تا 3 هم صرفنظر میکنیم میگیم خسته ای. تا 4 هم ناهار و استراحت.
تا 11 شب چقدر وقت داری؟
7 ساعت. 1 و نیم ساعتم صبح. میشه 8 ساعت و نیم. بدون احتساب یک ساعتی که تا خونه راه داری و زنگای تفریح و حتی مسیر رفتن تا مدرسه و درسایی که میشه تو مدرسه سرشون نرفت.
من نمیدونم رشته ات چیه ولی اگه ریاضی یا تجربی باشی میتونی یک ساعت برای هر درس وقت بزاری که میشه 4 تا تخصصی و 4 ساعت
4ونیم ساعت برات میمونه. بین هر دو درسم بخوای یه ربع استراحت کنی میشه. سه تا ربع ساعت. 3 ساعت و 45 دقیقه میمونه. تو این سه ساعت و 45 دقیقه میتونی باشگاه بری و یه خورده هم اضافه بیاری. و بازم تاکید میکنم ما پرتی های تایم رو در نظر نگرفتیم!
و راجع به تست هم باید بگم راه میفته دستت. تازه اولشه. کاری که میتونی انجام بدی اینه که کتاب تست رو بزاری جلوت و گزینه ها رو در نظر نگیری. سوال رو حل کن به شکل تشریحی و بعد بیا گزینه ها رو نگاه کن
دو حالت بیشتر نداره دیگه یا جوابت تو گزینه های هست یا نیست. دیگه بقیه اش میره تو تحلیل تست.
و چیزی که مهمه اینه که باید یک سوم تایم درسنامه بخونی و دو سومش رو تست بزنی. 20 مین درسنامه و 40 مین تست. ولی چون اولشه میتونی نصف نصف بخونی تا راه بیفتی
و در کل
کنکور مسیر طولانی و بالا پایین زیاد داره درسته. اما از کنکور برای خودت غول نساز. خود ازمون کنکور همون ازمون مدرسه اس تو یه فضای بزرگتر و تعداد ادم بیشتر. چیزی تغییر نکرده راجبه ازمون. شاید اگه همونو تو اتاقت بدی راحت تر باشه. چیزی که مهمه، تقسیم بندی درست و پیش روی درسته و اینکه نزاری نگرانی بهت غالب بشه
سال دهم فرصت برای ازمون و خطا تا چند ماه اول هست. مثلا تا اواسط اذر. تا اون موقع میتونی باشگاه بری و ببینی چقدر تو زمان بندی تاثیر داره ایا اذیت میکنه؟
ادم به ادم فرق داره. خود من موسیقی مو از دهم کنار گذاشتم ولی ورزش مو تا اسفند سال دوازدهم میرفتم و مشکلی نبود. باید امتحان کنی تا دستت بیاد چقد تایم نیاز داری. اینجوری نیست یکی بگه نه نرو یا بلعکس و تو بگی باشه