سوالات و مشکلات تحصیلی

.

آخرین ویرایش:
نه کنکوری نیستم خب یه کتاب خوب واسه فیزیک چی هست؟ سطحشم متوسط رو به پایین ترجیحا:D
کتاب فیزیک پایه فرانک ج بلت هم خوبه..
سطح متوسطی داره و به ریاضیات پیشرفته هم نیاز نداره

اگر به این فکر کنه حتما قبول میشه از همین حالا شروع میکنه
و هیچ چیز تو درس خوندن غیر ممکن نیست اگر بخواد :|
اولا من از نظر قانونی گفتم نمیشه.
دوما من اصلا توصیه نمی کنم از الان شروع کنن برای المپیاد خوندن.

• لایک
امتیازات: Sep
آخرین ویرایش:
  • لایک
امتیازات: Sep
موندم برم المپیاد فیزیک یا ریاضی :)
یه نظری لطفا بدین:)
بر اساس علاقه انتخاب کنید
برخلاف حرف بقیه دوستان من توصیه می کنم از همین امروز شروع کنید ولی تا وقتی که نزدیک نشدید به جای به فکر قبولی خواندن برای درک بخوانید و در فیزیک حسابان فراموش نشود...
المپیاد بهترین اتفاقی است که ممکن است برای یک دانش آموز ایرانی بیفتد و به هیچ وجه از دستش ندهید.
موفق باشید

سلام دوستان
کتاب خیلی توپ برای المپیاد ریاضی میخوام میشه معرفی کنید

مگه الان می تونی بری؟ ازالان می خوای بخونی برای المپیاد؟؟
ول کن فعلا اینا رو.
الان که نمیخوام بخونم چون فرض کنید بخوام برم فیزیک باید حسابان بلد باشم الان بلدم؟یا برای ریاضی هم همین

برخلاف حرف بقیه دوستان من توصیه می کنم از همین امروز شروع کنید ولی تا وقتی که نزدیک نشدید به جای به فکر قبولی خواندن برای درک بخوانید و در فیزیک حسابان فراموش نشود...
المپیاد بهترین اتفاقی است که ممکن است برای یک دانش آموز ایرانی بیفتد و به هیچ وجه از دستش ندهید.
موفق باشید
بهترین اتفاق رو کاملا مخالفم ، این کاملا شخصی و فرد به فرد فرق داره .
به عشق مدال نخونید ولی هدفمند رو تاکید زیاد دارم به هر حال اینم ی امتحان هست که قلق های خاص خودش رو داره .

× واقعا از اهمیت حساب دیفرانسیل در فیزیک و نجوم غافل نشید !

.

آخرین ویرایش:
موفق باشید
ممنونم از شما
موفق باشید​

آخرین ویرایش:
عجب!چجوری میشه این سن رو برداشت؟:|
نپرسیده بودم برا سنم مناسبه پرسیده بودم کدومو برم
حالا شما فرض کنید نهمم:|
ده بیست سی چهل کن بعدش هر کدوم افتاد تعداد نقطه هاش رو با تعداد حروفش جمع کن به توان سه برسون انقدر رادیکال بگیر تا از عدد پی کوچیک تر بشه بعدش هر کدوم از عدد ها که به عدد پی نزدیک تر بودن رشته متناظرش رو برو. :|

ده بیست سی چهل کن بعدش هر کدوم افتاد تعداد نقطه هاش رو با تعداد حروفش جمع کن به توان سه برسون انقدر رادیکال بگیر تا از عدد پی کوچیک تر بشه بعدش هر کدوم از عدد ها که به عدد پی نزدیک تر بودن رشته متناظرش رو برو. :|
فکر خوبیه=D>

آخرین ویرایش:
محضِ رضای خدا! یه کتاب خوب واسه علوم نهم معرفی کنید به جز رشادت و خیلی سبز :-"

آخرین ویرایش:
کتاب کار خوب برای زیست،فیزیک،ریاضی و شیمی دهم تجربی معرفی کنین لطفا!
و یه سوال دیگه...برای دروس عمومی هم کتاب کار نیازه؟!

برای زیست دهم سه بعدی الگو
برای فیزیک خیلی سبز
برای ریاضی سیر تا پیاز+آی کیو یا خیلی سبز
برای شیمی مبتکران تالیف آقای بهمن بازرگانی یا میکرو گاج
برای دروسی مثل عربی و ادبیات نیازه به نظرم. خیلی سبز خوبه براشون. ولی دینی و زبان فکر نکنم نیاز باشه(اگه زبانتون خوبه)
@saghii
مشکل شما با علوم نهم خیلی سبز چیه دقیقا؟ :))

Back
بالا