ندیدم تاپیک رو ...
 )
به نقل از محمّد :بچه ها برنامه شنبه ست ها !
بلیط رو باید خودتون تهیه کنید. یک ساعت نیم ساعت قبل امتحان اونجا باشید.
لیست افرادی که میان وجود نداره.
در مورد جای وایستادن قبل از بلیط گرفتن اگر زود اومدین هم بیایید تو محوطه بیرون سینما. اونجا هستیم. اگر هم پیدا نکردید با شماره 09384752839 تماس بگیرید.
 قبلِ شروعِ فیلم!
 وقتی زمانشو جاش غیر قابل تغییره ، دیگه بحث نکنیم

هی هر هفته میتینگ میتینگ 
به نقل از محمّد :در مورد جای وایستادن قبل از بلیط گرفتن اگر زود اومدین هم بیایید تو محوطه بیرون سینما. اونجا هستیم. اگر هم پیدا نکردید با شماره *تماس بگیرید.
 باز شماره 

به نقل از tezar :ی سوال
لطفا نخندین و اینا
صرفا یکی ب من بگه این کجاس؟؟ینی کجاس ک مهم نیس..منظور اینه چجوری باید اومد؟؟مترو میخوره آیا؟؟
لطفا یکی جواب بده!
  از اونور هم میشه گویا)   BRT ایستگاه پارک ملت داره  دقیقا روبه روی پارک ملت اونجا میتونی پیاده شی  BRT  هاش هم همون راه آهن- تجریش / راه آهن - پارک وی  هاست  
من معذرت میخوام محمد ولی کج فهمی های من پایانی ندارد و ممکنه باز پیداتون نکنم!بیرون سینما منظور کلا بیرون مجموعه است(بیرون کلا مجموعه ی پردیس)یا صرفا قبل از ورودی ب درون سالن سینما(همون جایی ک زیر قوس ساختمونه و بین دو در ورودیه و..)؟به نقل از محمّد :بچه ها برنامه شنبه ست ها !
بلیط رو باید خودتون تهیه کنید. یک ساعت نیم ساعت قبل امتحان اونجا باشید.
لیست افرادی که میان وجود نداره.
در مورد جای وایستادن قبل از بلیط گرفتن اگر زود اومدین هم بیایید تو محوطه بیرون سینما. اونجا هستیم. اگر هم پیدا نکردید با شماره 09384752839 تماس بگیرید.

دراین حد هرکی سرش ب کار خودش بود! خب یه خبری یه حرفی ...!
) ولی خندیدیم! هرچند من هنوزم میگم جرات حقیقت خیلی بهتر بود!

البته ما کلا دنبال سوژه بودیم بخندیم واسه همین خیلی هم فرقی نداشت اگه بد هم بود ما ب نظرمون نیومده 
از اون بیلبیلکی ک دست سهیل بود و فقط با اون میشد زنگ زد با گوشیش(و من آخرشم اسمشو نفهمیدم 
)تا نحوه ی چیزبرگر خوردن من 

بسیار با خود محمد مطهری من راحت بودم و این باعث میشد بقیه ی بچه های هم سن من هم باش خوب بشن 

آرمان رو دیده بودم قبلا.هسپراید نیز هم.و عرفان.همچنین درسا و علی و سهیل و نیما و سینا هم ک از قبل بسیار میشناختیم هم رو و دوستیم 
با مهدی شین عزیز هم تو سایت حرفیده بودم کمی آشنا شدیم باز :)
ولی خوب سر پانتومیم جبران کردیم \
/
من ک عملا موقع اجرا داشتم حرف میزدم 

دفعه بعدی ی اسم فامیلی چیزی بازی کنیم خیلی مخ نخواد 
فوتبال حتی!
تازه دوبل چیزبرگر بود 
اصلا کلی تحلیل فقط واسه فیلم هست 

حالا بحث سینماییش رو میبریم تو تاپیکش تو سینما و تلویزیون.ولی واقعا خوب بود و با تمام وجود ممنون از کسی ک انتخابش کرده بود(ب احتمال زیاد رفیقمون ممد 

)
البته این جمع واقعا خوب بود(تا حد خوبی میتونه همه چیز رو بیان کنه اینک ما توی طالقان رسما گروه گروه بودیم و هر گروه تو لاک خودش بود 
)ولی بازم راحت باشین باو 
اصلا لازم نیست نگران قضاوت بقیه در موردتون باشین 
(البته مسلما کسی داره اینو میگه ک همه میگن دیوونست و دیگه چیزی واسه از دست دادن نداره 
)

[/nb] که بودیم خوب بود,خوش گذشت 

(مسخرست میدونم 
)بعد جاتون خالی از قضا بسیار سفت بود و در واقع ظاهر نتونست ب ما از سر درون بگه 
خلاصه اینک ما ذره ای قصد بی احترامی نداشتیم و منو ک احتمالا تو همون مدت کم فهمیدین بسیار رکم و از چیزی اگه بدم بیاد رک بش فحش میدم نه اینک بخوام کارای معنی دار بکنم 
دیدین ک با محمد راحت بودیم 

من جواب میخوام