Kallinu 2024/8/17 سلام؛ دانشگاه ما اینطوریه که دم در ورودی ازت کارت شناسایی میگیرن و یه کاغذ کوچولو میدن و میذارن داخل دانشگاه رو بگردی. خواستم بگم غیر از اردوها، این روش هم فکر کنم وجود داشته باشه :>
سلام؛ دانشگاه ما اینطوریه که دم در ورودی ازت کارت شناسایی میگیرن و یه کاغذ کوچولو میدن و میذارن داخل دانشگاه رو بگردی. خواستم بگم غیر از اردوها، این روش هم فکر کنم وجود داشته باشه :>
Aynazi 2024/8/16 سلام زیبا اگه خارج از اردوهای هماهنگ شده باشه باید یکی مهمونت کنه الان دیدم رشتت ریاضیه و اگه امیرکبیر خواستی بری میتونم مهمونت کنم
سلام زیبا اگه خارج از اردوهای هماهنگ شده باشه باید یکی مهمونت کنه الان دیدم رشتت ریاضیه و اگه امیرکبیر خواستی بری میتونم مهمونت کنم
hypnos 2024/8/4 نمیدونم چهجوری باید خوشحالیم رو از توصیفت تو دیسکوگرافی نشون بدم😍😭 یه لبخند عمیق آورد رو لبهام😍 خیلی خوشحالم ، خیلی ممنون و خیلی بوس🥹💋
نمیدونم چهجوری باید خوشحالیم رو از توصیفت تو دیسکوگرافی نشون بدم😍😭 یه لبخند عمیق آورد رو لبهام😍 خیلی خوشحالم ، خیلی ممنون و خیلی بوس🥹💋
wilad 2024/7/15 dear child presumed innocent این دوتا جدید ترن poker face هم اگه ندیدی خیلی پیشنهاد میکنم
Elsaest 2024/7/15 Stranger things امروز هم تازه سالگرد اولین قسمتشه Shadow and bone اگه بالایی رو دیدی
همچنین🤍

امتیازات: Sui