سمپادیا

Denebolah
چون چند بار اونارو امتحان کردم و حوصله م سر رفت :‌)) + اینکه سوال پیش بیاد کسی دم دست نیست بپرسم
خاکی
منی که می‌خواستم کتاب معرفی کنم:

کتاب واقعا ساده هست, از روش می‌خونین و احیانا کدی چیزی داشت, همزمان با خوندن تایپ می‌کنین و خروجیش رو می‌بینین, پیشرویش و سرعتش هم دست خودتونه
راجب سوال هم, همین سمپادیا هست, توی تاپیکش بپرسین جواب میدیم
گروه های تلگرامی هم هستن برای زبانی که می‌خواین یاد بگیرین
من خودم با این یاد گرفتم پایتون رو مثلا:
https://www.ebooksworld.ir/post/index/559/دانلود-کتاب-python-all-in-one-for-dummies-
خاکی
توی یوتیوب هم کانالی هست به اسم The Coding Train که یه پلی لیست داره و میاد از خیلی صفر برنامه نویسی رو با تمرکزی بر روی creative coding پیش میبره که مثلا خروجی هایی مثل این رو چطور تولید کنیم با کد
art-high-res-1-1024x513.png
  • خوشحال
امتیازات: Alef
خاکی
کتاب هم داره که انلاین می‌تونین بخونین, ولی خب واقعا جذابه ویدیو هاش
https://natureofcode.com/introduction/
از اونجایی که احتمالا برای تفریح میخواین یاد بگیرین من کار کردن روی creative coding رو پیشنهاد می‌کنم, واقعا لذت بخشه, بخواین با گزینه های معمول پیش برین, از اونجایی که تمرکزشون چیز دیگریست, روی لذت بردن و هیجان کار نمیکنن
این کانالی که گفتم, (که نویسنده همین کتاب هم هست) یه سرور دیسکورد فعال هم داره که میتونین سوالات و مشکلاتتون رو بپرسین و جواب میدن
banaz
زبان خاصی مدنظرته برای شروع؟
Denebolah
@banaz نه اتفاقا بین پایتون و سی پلاس پلاس موندم
banaz
درباره‌ی اینکه در چه فیلدی می‌خوای کار کنی تصمیم گرفتی؟
البته، ببین، تو یک زبان رو خوب یاد بگیری زبان‌های بعدی اونقدرم سخت نیستن. یعنی مفاهیمی مثل حلقه و کاربردهاشون همه جا یکیه فقط نحوه نوشتنش در هر زبان (بهش می‌گن سینتکس) یه کم فرق داره.
ترمای اول استادمون بهمون می‌گفت چون زبان‌های خانواده‌ی سی ( c++, c#, c ) قاعده‌مندتر و سخت‌ترن برای شروع بهترن نسبت به پایتون. درسته ممکنه برات سخت باشه ولی چون قاعده‌مند کار می‌کنی سوئیچ کردن به زبان راحتی مثل پایتون خیلی آسونه.
ولی بازم روی اینکه چه کاربردی می‌خوای برات داشته باشه فکر کن.
banaz
و درباره پایتون
یکی از بچه‌های دانشگاه بهشتی یه گروه راه انداخته که بچه‌ها گروه بندی می‌شن و با هم یه سری دوره ها رو می‌بینن و یه سری تمرین حل می‌کنن و کلا انگار برنامه آموزشیه دیگه و کاملا هم رایگانه کاراشون.
نمی‌دونم عضو می‌گیرن هنوز یا نه چون چند هفته‌ای هست که شروع کردن. اگه خواستی می‌تونی عضو بشی و بپرسی و اگه جوابتو ندادن من از یکی از همکلاسیام که باهاشون همکاری می‌کنه می‌تونم‌ بپرسم.
banaz
ضمن اینکه اگه زبانت خوبه توی یوتیوب کورس فراوانه.
یه ویدئو دیدم یه بار که در عرض ۶ ساعت مفاهیم کلی رو برای پایتون گفته بود. شاید چون من قبلا زبان دیگه‌ای بلد بودم و اندکی پایتون برام آسون‌تر بوده ولی بازم لینکشو می‌زارم اگه خواستی یه سر بزن.
البته یه کم باید زبانت خوب باشه تا برات مفید فایده واقع بشه.

Back
بالا