سمپادیا

Denebolah
خب نمیدونم حقیقتا شاید بخوام نظرم در مورد تاثیر داشتن نهایی توی کنکور رو بگم یه کم زیادی خودخواهانه به نظر بیاد چون صرفا خودم از لحاظ تشریحی به طور قابل توجهی بهتر از تستی هستم ... ولی به نظرم اتفاقا الان که نهایی تاثیر داره خیلی بهتره، حالا من خیلی عمومی تستی نخوندم ولی اینطور به نظرم اومد که نهایی عمومی واقعا بهتر و استانداردتره و استرس کمتری ایجاد میکنه نسبت به اون حالت قبلی.
Sina
Sina
ببینید قطعا خیلیا هستن تستیشون بهتر از نهاییشونه خیلی ها هم هستن تشریحیشون بهتر از تستیشون

در نهایت هم ما قرار نیست تنبل و ...بشیم که فقط کصافت کاری تو تست ها بکنیم یا طوطی بشیم که فقط بشینیم کتاب رو بخونیم

چیزی که من به عنوان کسی که هم عمومی تست زد هم عمومی تشریحی خوند میگم

تست چارچوب داره تو عمومی ولی تشریحیش نه

مثلا تو میدونی چه نوع تیپ سوالاتی تو عمومی قراره بیاد ارایس دستوره قرابته یا یچیز دیگس

جوابشم واحده

گزینه 1 میشه 2 نمیشه 3 نمیشه 4 هم نمیشه

کسیم که جواب چرت داده باشه هیچ جوره نمیتونه بجای 0 نمره ای بگیره

ولی ایا تو تشریحی همچین چیزی داریم؟
Sina
Sina
بیاید یه مثال واقعی به نقل از یکی از مصحح های امسال بگم ، تو درس دینی یکی از سوالات از ما تعریف توبه رو در معنای لغت رو میخواستن ، یسری از معلم ها فقط به کسانی که توبه در معنای لغت رو نوشته بودن نمره دادن یسری ها گفتن بی انصافیه توبه توبست لغت و غیر لغت نداره

الان ایا ما یه جواب واحد داریم یا 2 تا؟

بدبختی اینه که از نظر هر مصحح فرق میکنه

این تازه یه مسئله ساده بود

تو درس اختصاصی ممکنه راه حل شما کاملا درست باشه ولی مصحح نفهمه چیکار کردی ایا نمره میگیری ؟ خیر

یا برعکس ممکنه راه حلت اشتباه باشه ولی مصحح نفهمه باگ داره راه حلت ایا ازت نمره کم میکنه؟ خیر
Sina
Sina
من نمیگم تشریحی بده اتفاقا خیلیم خوبه نمونه خوبش المپیاد

ولی شما المپیاد رو مقایسه کنید شیوه تصحیحش رو با کنکور ایا یکین؟

همین معلمای مدرسمون هم که دیگه مارو میشناختن گاها سوتی میدادن تو نمرمون واقعا یسری جاها بعدا میدیدن اشتباه نمره کم کردن یا زیاد دادن

تازه ما شانس اوردیم سیستم جمع نمرات سیستمی بود وگرنه وای بحال اون تایمایی که میخواستن تو اون سرعت دستی جمع هم بزنن
Denebolah
خیلی از حرفاتون درست و حق بود ولی خب مثلا همون مورد تعریف توبه، الان مثلا اینو تست میدادن یه گزینه شو معنوی لغویشو میگفتن یه گزینه مفهوم بعد احتمال اشتباه اینجا خیلی بالا میره دیگه ، در حالی که میشه تو تشریحی جفتشو نوشت و بالاخره از یکی نمره گرفت.
ولی خب به هر حال به نظر من الان که تستی و تشریحی با هم سنجیده میشه عادلانه تره
Sina
Sina
نه دیگه منظور منو تو مثالم نفهمیدید

سوال ازمون واقعی این بود توبه در معنای لغت چیست

یکسری از مصحح ها سرخود به توبه در معنای دینی هم نمره دادن

ولی تو تست اگر ازت بپرسن توبه در معنای لغت چیست و معنای دینیشو گزینه بزنی غلطه دیگه

بله
تست و تشریحی با هم ولی ایا واقعا شرایط برگزاری تشریحی عادلانه بود؟

تقلب و اینارو بیخیال شرایط ازمون رو میگم
Denebolah
نمیدونم واقعا :‌))
گفتم بخوام نظر بدم خودخواهانه میشه ... چون برای من با توجه به اون دو سال المپیاد و اینکه کلا دیگه به تشریحی عادت کرده بودم همینطوری که بود بهترین حالت ممکن بود ، شما هم درست میگی خب
Sina
Sina
در کل تشریحی بودن ایده بدی نیست ولی باید ساز و کارش درست بشه اینطوری باشه 2 3 سال دیگه شکست میخوره

میتونن پاسخ ها رو دقیق تر بکنن بارم ها رو ریز تر و اینطوری میشه حساب باز کرد روش

در کل نهایی خر منو گرفت مکانیک امیرکبیر بیارم سجده شکر میکنم هر چند بعیده باید برم رو عمران
Denebolah
منم دقیقا به خاطر همون نهایی خر از الزهرا نجات پیدا میکنم ...
Sina
Sina
شما هدفت کامپیوتر بوده خب بای دیفالت تمام رشته های مورد نظر من رو میارید 😂
Back
بالا