Dark Cherry🍒 دیروز در 20:51 شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک من به این چارهی بیچاره دچارم امشب. - پروانه حسینی
Dark Cherry🍒 دیروز در 15:58 ای که نزدیکتر از جانی و پنهان ز نگه هجر تو خوشترم آید زِ وصال دگران! لاهوری
Dark Cherry🍒 روز سه شنبه ساعت 19:45 گفته بودم " بعد ازین باید فراموشش کنم" دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را
Dark Cherry🍒 روز سه شنبه ساعت 00:00 لطف کن پیش من از دلبر و معشوق نگو پیش یک آدم معلول نباید بدوی. - علی صاحب علم
Dark Cherry🍒 2026/7/20 برایم شعر بفرست حتی شعرهایی که عاشقان دیگرت برای تو می گویند می خواهم بدانم دیگران که دچار تو میشوند تا کجای شعر پیش میروند تا کجای عشق تا کجای جاده ای که من در انتهای آن ایستاده ام! افشین یداللهی
برایم شعر بفرست حتی شعرهایی که عاشقان دیگرت برای تو می گویند می خواهم بدانم دیگران که دچار تو میشوند تا کجای شعر پیش میروند تا کجای عشق تا کجای جاده ای که من در انتهای آن ایستاده ام! افشین یداللهی
Dark Cherry🍒 2026/7/17 از این به بعد اگه بشه هر شب یه شعر میزارم : عمری نشستم پایت ای عشق خیالی حالا نمیپرسی کجایی؟ در چه حالی؟ با اولین باران بنا شد باز گردی رفتی و کشور شد دچار خشکسالی ...
از این به بعد اگه بشه هر شب یه شعر میزارم : عمری نشستم پایت ای عشق خیالی حالا نمیپرسی کجایی؟ در چه حالی؟ با اولین باران بنا شد باز گردی رفتی و کشور شد دچار خشکسالی ...
Dark Cherry🍒 2026/5/18 مدرسه رو واقعا دوست دارم ، و کلی دلتنگ بچه هامون میشم وقتی نمیبینمشون وقتیم که میبینم بازم فضا ی سمی همیشگی رو میسازن ..
مدرسه رو واقعا دوست دارم ، و کلی دلتنگ بچه هامون میشم وقتی نمیبینمشون وقتیم که میبینم بازم فضا ی سمی همیشگی رو میسازن ..
تگ نشده بود تگ کردم:)
با حال خوب برگرد:)

امتیازات: Dark Cherry🍒