• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرات کم‌طرفدار (Unpopular Opinions)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
تماس گرفتن و زنگ زدن خیلی کار آسون تری نسبت به پیام دادنه. مکالمه های نهایتا پنج دقیقه ای تو پیام کلیی بیشتر طول می‌کشه.تازه خیلی راحت تر میتونی ارتباط برقرار کنی و منظورتو تو تماس برسونی.مجبور هم نیستی منتظر بمونی همون موقع جواب چیزی که میخوای رو میگیری😭

سس مایونز، سس ماست، هزارجزیره، فرانسوی، رنچ و سس ساندویچ (!) یه چیزن.

فرنگی ها بهترن. توت فرنگی، گوجه فرنگی و حتی کشتی فرنگی. به جز بر پدر نخود فرنگی لعنت.

دلیل این‌همه گارد نسبت به خورشت بامیه و بادمجونو واقعا نمی‌فهمم خیلی خوشمزه‌ان. قدر نمی‌دونید

شاید خورشتشون خوب باشه کار ندارم
ولی خود بامیه و بادمجون بشدت افتضاحن تکی

دلیل این‌همه گارد نسبت به خورشت بامیه و بادمجونو واقعا نمی‌فهمم خیلی خوشمزه‌ان. قدر نمی‌دونید
بنده همین نظر رو راجع به خورشت کرفس دارم.واقعا خوشمزست نمی‌دونم چرا انقدر مورد نفرت قرار میگیره.

آخرین ویرایش:
بنده همین نظر رو در مورد آب دارم
اصن بی مزه نیست و خیلی هم خوش مزست نمی‌دونم چرا میگن مزه نداره
بنده همین نظر رو راجع به خورشت کرفس دارم.واقعا خوشمزست نمی‌دونم چرا انقدر مورد نفرت قرار میگیره.

خیلی ها غذای ایرانی رو به خورش هاش معرفی میکنن در صورتی که غذا های مخلوط پلویی خیلی لذیذی داره و واقعا کلا خورش... غذای چندان جالبی نیست.
مثلا قیمه اگه بشه قیمه لاپلو برای من به قیمه پرومکس تبدیل میشه.غمبر پلو، کلم پلو، کشمش پلو، عدس پلو، هویج پلو، قارچ پلو. واقعا طعم و زندگی و ادویه در این غذا ها خونه کرده وخب به ذائقه خیلی ها هم نمیخونن من نمیدونم دیگه واقعا خوبن واقعا عالین واقعا...

Back
بالا