• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد المپیاد بسیج

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع stateira
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من یه‌چیزایی یادم میاد
منظورش لیگ پایا نیست؟ برای بسیج دانش‌آموزی بود
نه
ظاهرا طبق چیزایی که تو تاپیک گفتن رشته های مختلفی مثل شیمی داشته

من یه‌چیزایی یادم میاد
منظورش لیگ پایا نیست؟ برای بسیج دانش‌آموزی بود
ینی مسابقه برگزار می‌کنن بسیجی برتر کشور رو مشخص می‌کنن؟ جایزه‌اش دستکش فولادیه یا چی؟

فکنم وقتی میگفتن پرایم سایت 2010 عه از همچین چیزی صحبت میکردن>>>

ینی مسابقه برگزار می‌کنن بسیجی برتر کشور رو مشخص می‌کنن؟ جایزه‌اش دستکش فولادیه یا چی؟
نه ببین طبق چیزی که من از چهارم دبستانم یادمه، آزمون کلا علمی و درقالب تیم 5 نفره بود دیگه... شاخه علوم‌پایه‌ش شیمی فیزیک ریاضی داشت. البته شاخه‌های دیگه مثل پژوهش و کارآفرینی و برنامه‌نویسی هم بود که برای بزرگترا بود که اطلاعی ازش ندارم.
صرفا ثبت‌نامش 10 هزار تومن بود اگر جزو بسیج دانش‌آموزی می‌بودی 5 هزار تومن تخفیف داشت قشنگ یادمه:))
خیلی عجیبه لیگ پایا رو نشنیده باشین منظورتون چیه من مدال دارم وااا

مگه پایا مال بسیجه؟مدرسه ما که امسال اومدن بچه ها رو ثبت نام کردن(از بسیج نبودن)گفتن اکثر شرکت کننده ها سمپادی هستن
و کلا دو رشته علوم پایه داره و پژوهش همین

پایا رو المپیاد بسیج میگن؟
من هشتم با دوستام به اجبار مدیرمون شرکت کردیم بعد دیدیم برای مرحله سه که دو بخشی بود باید عضو بسیج دانش اموزی یا همچین چیزی بود دقیق‌یادم نیست فقط یادمه هیچ کدوم حاضر نشدیم انجام بدیم واسه همین کلا مرحله سوم شرکت نکردیم و این مرحله سومش میگم دو بخشی بود یه بخش انلاین داشت که اگه قبول میشدی میتونستی حضوری بری و ما اون انلاین انجام ندادیم و کلا باید حذف میشدیم نمیدونم چیشد دو روز‌قبل ازمون به مدرسمون گفتن گروه ماهم بره تهران که رفتیم و خب از اولم از لیست رتبه بندی حذف بودیم چون امتیاز مرحله یک نداشتیم ماهم به حساب اردو فقط خوش گذروندیم
برای سال بعدش شرط عضویت حذف شد ماهم خیلی سرخوش گفتیم پارسال دو روز بود خوش گذشت ایندفعه کاملا خود خواسته رفتیم ثبت نام کردیم باز تهران رفتیم و با خوندن کم ولی ارائه خوب نقره اوردیم
هر دوسالش نه حجابی داشتیم نه به بقیه بچه ها میخوردیم ولی کسی کاری باهامون نداشت

با سلام
جوابها به نظرتون چطور بود؟؟ نظرتون راجع به سوال 38 چیه؟؟(همون تعداد رزونانس های پلیمر)
ببخشید اما چی چی هست این المپیاد با این اسمِ ‌....؟

• خنده
امتیازات: Iliap
ولی ما که از سر مسخره بازی رفتیم و هنوز که هنوزه فیلمای اونموقع نمیتونیم هیچ جایی بزاریم
ولی جو اونجا یکم مذهبی بود ما جدی نگرفتیم
ولی اون دو روز با اکیپ ما دقیقا نقش اخراجی ها رو داشت😂😂😂
کلا سال دوم دوتا گروه مازندران گروه های خلاف جو بودیم

• دابل‌لایک
امتیازات: Iliap
پایا فک کنم برگزاریش مرتبط به بسیج بوده البته
ولی خب مباحثش کلا علوم تجربی و ریاضی بود.

Back
بالا