• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

میتینگ دورهمی‌های کوچیک تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
به خاطر طبعات قانونی نمیتونم کارایی که کردم رو بگم...
تبعات*
حتما میخوای اتفاقایی که تو بچگی واسه خودت افتاده رو به عنوان خلافات بگی. تهشو میدونم من

تبعات*
حتما میخوای اتفاقایی که تو بچگی واسه خودت افتاده رو به عنوان خلافات بگی. تهشو میدونم من
بد کردم بهت گفتم چطوری لباس بپوشی که مثل پسرایی که تازه از دهات اومدن شهر به نظر نرسی؟ که اومدی بی‌ادبی میکنی!!! واقعا که بعضیا لیاقت ندارن و باید به حال خودشون بذاریشون. دیگه نمیخوام پیامی ازت ببینم

بد کردم بهت گفتم چطوری لباس بپوشی که مثل پسرایی که تازه از دهات اومدن شهر به نظر نرسی؟ که اومدی بی‌ادبی میکنی!!! واقعا که بعضیا لیاقت ندارن و باید به حال خودشون بذاریشون. دیگه نمیخوام پیامی ازت ببینم
شما هر وقت کسی ازت نظر خواست نظرتو از جیبت دربیار وگرنه بزار همون تو جیبت.

باشه🥱

• لایک
امتیازات: Iliap
بد کردم بهت گفتم چطوری لباس بپوشی که مثل پسرایی که تازه از دهات اومدن شهر به نظر نرسی؟
ایشون خودش شخصیتش و هوشش اینقدر بالا هست که نیازی نداشته باشن ۱۰ ساعت وقتش رو صرف استایلش کنه تا خوب و باشخصیت بنظر بیاد یا با توهین به همه چیز خودشو خوب "جلوه" بده

مدیران محترم. همونطور که من بخاطر توهین بن شدم این آدم هم باید بن شه!!

بچه ها ظرفیت میتینگ پر شد:)

یاد ثبت نام ماشین افتادم که هنوز سایت باز نشده میگن ظرفیت تکمیل🤦‍♀️
باریکلا
ولی ما از دیروز لینک رو برا دوستان که لایک کردن فرستادیم، منتهی به هر کافه ای زنگ میزنیم میفهمه ۲۰ تا سمپادی ایم ردمون میکنه

Back
بالا