• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تجربه کاری: منشی بیمارستان (zeynabgol)

ولی قضیه اینه که دانشجوها سقف پرداخت دارن و دانشجوی مجرد نهایتا ۴ میلیون می‌تونه بگیره (پس به نفعشه همینقدر شیفت بیاد چون اضافه کاری واسه دانشجو علوم پزشکی نداریم)
چه تحصیلاتی باید داشت؟ کلا شرایط استخدام چیه؟

آخرین ویرایش:
چه تحصیلاتی باید داشت؟ کلا شرایط استخدام چیه؟
منشی‌هایی که من دیدم همه دانشجو بودن حالا چه علوم پزشکی چه رشته‌های دیگه. اونایی که علوم پزشکی نیستن به عنوان کار دانشجویی استخدام نشده‌ن و حقوقشون بالاتره. کلا تحصیلات خاصی فک نکنم لازم داشته باشه‌. همین‌که با کامپیوتر بتونی کار کنی و احتمالا اینکه معرف داشته باشی(برای ما دانشگاه)

+ رفتار دکترها ۹۰ درصدشون، به شدت به شدت تحقیرآمیز و پر از توهینه با منشی. این حد رو دیدم

و از همکارم شنیدم دستیار یکی از دکترها به شدت بی‌تربیته و درخواستهای نامعقول مثل خودکار رنگی یا اینکه منشی دم در اتاق بایسته داره و چیزهایی میگه مثل:«تو اگه عقلت می‌رسید الان این طرف میز بودی»

ببین این واقعا بیگاریه از نظر من،
نمیدونم تو کدوم مقطع پزشکی هستی،
ولی اگه بتونی با اتندها کانکت بشی،
تو مطب‌هاشون اصولا نسخه نمی‌نویسن با سیستم خودشون، و یه دانشجوی پزشکی میگیرن برای این کار، و درامدش هم زیر ۱۰ تومن نیست، و یه روزای به خصوصیه، ضمن اینکه به یادگیریت هم کمک می‌کنه
و دو سر برده واقعا.

ببین این واقعا بیگاریه از نظر من،
نمیدونم تو کدوم مقطع پزشکی هستی،
ولی اگه بتونی با اتندها کانکت بشی،
تو مطب‌هاشون اصولا نسخه نمی‌نویسن با سیستم خودشون، و یه دانشجوی پزشکی میگیرن برای این کار، و درامدش هم زیر ۱۰ تومن نیست، و یه روزای به خصوصیه، ضمن اینکه به یادگیریت هم کمک می‌کنه
و دو سر برده واقعا.
فعلا یه مدتی ناچارم این کار رو بکنم تا هم آشنا پیدا کنم هم یه سابقه‌ای ایجاد شه برام. هنوز علوم پایه‌ام و چند ماه هم گشتم، چنین چیزی ندیدم

برای رشته من دسته دیگه شغلی که بود، دستیار پزشک و دستیار دندان‌پزشک بود که اصرار به ظاهر آراسته و میکاپ داشتن و یه جا هم که مصاحبه رفتم به خاطر ظاهر رد شدم.

حتی شغل دیگه‌ای که میتونم بهت پیشنهاد کنم که اونم درامدش بالاست، با ساعات کار کمتر
دیتا جمع کردن واسه پایان نامه بچه های پزشکیه،
چون اصولا نمی‌رسن خودشون برن،
یه چیزایی مثل پرونده خوانی،
یا جمع اوری دیتا از سیستم بیمارستان/کلینیک/ مطب.

حتی شغل دیگه‌ای که میتونم بهت پیشنهاد کنم که اونم درامدش بالاست، با ساعات کار کمتر
دیتا جمع کردن واسه پایان نامه بچه های پزشکیه،
چون اصولا نمی‌رسن خودشون برن،
یه چیزایی مثل پرونده خوانی،
یا جمع اوری دیتا از سیستم بیمارستان/کلینیک/ مطب.
اینو نشنیده بودم ، چطور می‌شه وصل شد بهشون؟

فعلا یه مدتی ناچارم این کار رو بکنم تا هم آشنا پیدا کنم هم یه سابقه‌ای ایجاد شه برام. هنوز علوم پایه‌ام و چند ماه هم گشتم، چنین چیزی ندیدم

برای رشته من دسته دیگه شغلی که بود، دستیار پزشک و دستیار دندان‌پزشک بود که اصرار به ظاهر آراسته و میکاپ داشتن و یه جا هم که مصاحبه رفتم به خاطر ظاهر رد شدم.
گور بابای همه‌شون بابا.
ببین من اتندای شهرتونو نمیشناسم حقیقتش،
ولی ترم بالایی پیدا کن، ازش بپرس استاد دلسوز کیو دارین، برو حضوری باهاشون حرف بزن، بهشون بسپر،
خیلیاشون دنبال همچین اپشنین، و خب کی از دانشجو کم توقع‌تر؟

اینو نشنیده بودم ، چطور می‌شه وصل شد بهشون؟
باید با اینترن‌ها کانکت بشی،
بعد به یکیشون بگی که اگه دیتا میخوان جمع کنند، تو اوکی‌ای برای اینکار و اینو به نماینده‌شون بگی برات بذار تو گروهشون، مطمین باش استقبال زیادی میشه ازت.
کارتم پاره وقته، اقا بالاسرم نداری.
مهم داشتن کارت دانشجوییه که دسترسی به دیتاها بهت بدن که داری.

یعنی انتظار ظاهر مذهبی داشتن و ردت کردن؟؟
به نظر من دروسو برای بچه های دانشگاه خلاصه کنی،نمونه سوالای سالهای قبلو مرتب و ارشیو کنی،
جزوه بنویسی همراه با نمونه سوال،خیلی راحتتر میشه پول دراورد...شخصا علی رغم اینکه رابطه ام با همه اعم از همکاران و پرستار و کارشناس و خدمات خیلی خیلی خوبه و بعنوان یه پزشک که دوره تحصیلیم تموم شده،به یه دانشجوی پزشکی بنا به یه سری ملاحظات توصیه نمیکنم بعنوان منشی کار کنه...

یعنی انتظار ظاهر مذهبی داشتن و ردت کردن؟؟
به نظر من دروسو برای بچه های دانشگاه خلاصه کنی،نمونه سوالای سالهای قبلو مرتب و ارشیو کنی،
جزوه بنویسی همراه با نمونه سوال،خیلی راحتتر میشه پول دراورد...شخصا علی رغم اینکه رابطه ام با همه اعم از همکاران و پرستار و کارشناس و خدمات خیلی خیلی خوبه و بعنوان یه پزشک که دوره تحصیلیم تموم شده،به یه دانشجوی پزشکی بنا به یه سری ملاحظات توصیه نمیکنم بعنوان منشی کار کنه...
انتظار ظاهر غیرمذهبی داشتن. میکاپ داشته باشه و اینا.

جزوه و نمونه سوال رو به تیم توی ورودیمون رایگان انجام می‌ده

انتظار ظاهر غیرمذهبی داشتن. میکاپ داشته باشه و اینا.

جزوه و نمونه سوال رو به تیم توی ورودیمون رایگان انجام می‌ده
پاور درست کن واسه بچه ها،یه پیج بزن ویس رو تبدیل به متن کن...پروژه های اخر بخشی رو انجام بده...اناتومی عملی و بافت و...رو قوی کن و برا بچه ها کلاس بذار.یا حداقل جایی مشغول شی که درامدش خوب باشه...🤕اگه تهران بودی میتونستم هرچند کوچیک کمکت کنم ولی مشهد اشنا ندارم متاسفانه😓

نمیدونم چقدر میتونه کمکت کنه ولی آخرین باری که من رفتم دندون پزشکی دکترم یکی از دستیاراش رفته بود
خانوم خوبی هم بودن فکر نکنم هم به ظاهر کاری داشته باشن چون تو دستیاراشون خانوم محجبه هم بودن
اسم شون دکتر ندا اسلامی هست فکر کنم توی دانشکده دنداپزشکی هم تدریس میکنن
اگه خواستی میتونی ازشون بپرسی دستیار میخوان یا نه

عیب می جمله بگفتی هنرش نیز بگو
خانم دکتر زارع خیلی خیلی محترم و مهربونه و با این که اشتباه از بی‌تجربگی ما بود ، کامل برام توضیح داد. ده امتیاز برای دکتر زارع.

امروز حدود سه ساعت، دو تا منشی + مادر بچه سعی کردیم یه پسر کوچولو رو ساکت نگه داریم
و بهش میگفتیم توروخدا جیغ نزن خانم دکتر میاد ما رو دعوا می‌کنه:))

آخرین ویرایش:
زینب جون انتخاب خودته ولی بیا بیرون از این کار 🫠🚶🏻‍♀️
تکنسین داروخانه بشی بیشتر بهت کمک میکنه

زینب جون انتخاب خودته ولی بیا بیرون از این کار 🫠🚶🏻‍♀️
تکنسین داروخانه بشی بیشتر بهت کمک میکنه
دنبالش هستم... فعلا میام همین‌جا از تابستون دوباره می‌گردم

امروز می‌خواستم توی چشم یه بیمار قطره بریزم
یه پیرزن ۸۹ ساله روی ویلچر بود
گفتم مادر دست من رو نگاه کن(که نگاهش بیاد بالا)
دخترش گفت نه این نمی‌بینه واضح
گفتم چشماتو باز کن مادر بالا رو ببین

دخترش گفت نه فارسی نمی‌فهمه:))
بابا مگه علافم مننن:)) ایسگا کرده بودن

Back
بالا