• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد صندلی داغ ملینا ،مدال نقره المپیاد زیست دوره۲۷

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع .Amir.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام . من امسال دهمم و تازه اومدم سمپاد . با فشار مدرسه المپیاد زیست ثبت نام کردم . خب توی بهمن که ازمون دادم حدود 25 درصد زدم و همه میگن خیلی خوب زدی و قبول میشی و ...
میخواستم بدونم ایا از الان شروع کنم میرسم مرحله دوم رو خوب بدم ؟
و یچیزی که خیلی خیلی داره اذیتم میکنه اینه که مدرسه وبچه ها میگن بیاین بخونیم واسه 11 ام و یعنی از هفته اخر اسفند مدرسه کلاس و منتور بگیره برامون و شروع کنیم که 11 ام قبول شیم . ولی خب من خیلی میترسم از این موضوع که نکنه من وقتمو بزارم و بعدش تموم وقت و تلاش هام پوچ بشه و مرحله 2 رو قبول نشم و من بمونم و نهایی 11 ام و کنکور و کلی مطلب .
من حالا این 6 ماهی که دهمی شدمو عملا کنکوری خوندم . ماز و قلمچی ازمون دادم کلاس رفتم و میرم و تست میزنم . نمیدونم این کار درستیه یا نه که برم سمت المپیاد چون میبینم خیلی از افراد از راهنمایی شروع میکنن به خوندن
خب یکم‌ احتمالا واسه جواب دادن به تو دیره:((((((((
باشد برای ایندگان

۱. کمتر کسی از نهم می‌خونه.
۲. به فرد بستگی داره همه‌چی. بودن کسایی که با ۴ سال خوندن هم قبول نشدن و کسایی که با ۶ ۷ ماه خوندن شدن.
ایده ال ترین حالت اینه که با یه دپارتمان منظم برین جلو. و پیشرفتتون سنجیده بشه. و بگن که امیدی هست به طور کلی یا برین بشینین سر کنکورتون

به نظرتون به ریسکش می ارزه که کنکور و نهایی رو شل گرفت و واسه المپیاد خوند؟ که اونم طبیعتا معلوم نیست که آدم مدال میاره یا نه
ببین
کنکور دیسیپلینه و مهارت چگونه درس بخوانیم.
خودم مثال باشم از دی جدی خوندن رو شروع کردم و شدم ۹۰۰ و خورده ای منطقه یک. یا دوستم که‌ مرحله دو رد شد پزشکی نیمسال دوم مشهد اورد.
و خب یکی دیگه از دوستام هم رد شد و پشت کنکور موند. به خودت بستگی داره.

نهایی های یازدهم رو هم بچه ها رها نمی‌کنن
تا جایی که من‌ دیدم همراه پیش می‌برن. مدرسه‌ی ما هم خوب کارو درمیاره و کلاس جدا می‌ذاره واسه بچه ها که فشرده باهاشون کار بشه.
سال من اولین سال نهایی یازدهم بود و تقریبا مطمئن بودم تاثیر داده نمیشه چون اینا از این عرضه ها ندارن و شل کردم و ۱۸ اینا شد معدلم‌ بودن بچه هایی که یکی دو تا ۱۹.۵ داشتن مثلا بقیه ۱۹.۷۵ ۲۰. نهایی خیلی غول وحشتناکی نیست.

المپیاد بیشتر بحث علاقه است. من ترجیح دادم جای ۳ سال تحمل درسای بولشت مدرسه و نشستن سر عمومیا برم سراغ رشته‌ای که بهش علاقه دارم.
خیلی در مورد انتخابش نمی‌تونم قطعی بگم‌ چون ما وسط راه بودیم یهو گفتن بیا اینم نهایی خودت یه کاریش بکن.
دیگه دو دو تا چهار تایی که خودت باید بکنی، ریسک پذیر هستی یا نه

من الان دهمم و میخوام سال دیگه المپیاد زیست شرکت کنم
هیچ پیش زمینه ای از زیست المپیاد ندارم و میترسم وقتم رو هدر بدم و نهایی رو خراب کنم و و و و و
ولی خب زیست رو دوست دارم و توش خوبم ، زیست رو خیلییییی زیاد دوست دارم
بنظرت چه چیزایی رو مد نظرم قرار بوم یا چه شرایطی داشته باشم که شاید بتونم تو المپیاد موفق بشم؟

من الان دهمم و میخوام سال دیگه المپیاد زیست شرکت کنم
هیچ پیش زمینه ای از زیست المپیاد ندارم و میترسم وقتم رو هدر بدم و نهایی رو خراب کنم و و و و و
ولی خب زیست رو دوست دارم و توش خوبم ، زیست رو خیلییییی زیاد دوست دارم
بنظرت چه چیزایی رو مد نظرم قرار بوم یا چه شرایطی داشته باشم که شاید بتونم تو المپیاد موفق بشم؟
دیسیپلین و ساعت‌ها درس خوندن
علاقه به چیزای سخت(داری درسای دانشگاهو می‌خونی، تازه با نگرش تحلیلی نه حفظی، مغزت ممکنه خون گریه کنه:)))
اماده‌ی مخالفت مدرسه و خانواده بودن، ممکنه یهو نمره‌ی درسات کم بشه. مثلا مامان بابای من درک کردن که المپیادی ام و مدرسه سخت گیری چندانی کلا نداشت روی درسای مدرسه.
دیگه عااام
یکم ریزتر سوال کن

آخرین ویرایش:
ملینا من به یه باگی بر خوردم هر چی از کمپبل میخونم بعد یه مدتی یادم میره، راه حلی نداری؟ :))
+میتونم نرم فرز یک و شانس مدال داشته باشم؟ 😭

ملینا من به یه باگی بر خوردم هر چی از کمپبل میخونم بعد یه مدتی یادم میره، راه حلی نداری؟ :))
طبیعیه
عااا نکته ی خوبی اشاره کردی
ببین
اوایل فکر می‌کنی چه جزئیاتی از کتاب باید یادت بمونه
ولی اشتباه می‌کنی
یه دور محض رضای خدا که خوندی و کلیات رو یاد گرفتی کم‌کم برو سراغ تخصصی تر ها و سوال حل کردن
با تمرین و تکرار و تکرار و تکرار چیزایی که فکر می‌کنی وای یاد نمی‌گیرم برات بدیهی میشه
لازم نیست مثل پیام بری راه بری یه جمله رو تکرار کنی تا حفظ شی.
چمیدونم مثلا توی گیاهان، هورمون ها، مولکولی، یا هر چیز دیگه ای.
و اینکه
هر چند بار که می‌تونی کمپبل رو مرور کن
من خودم یه ۴ باری خوندم فکر کنم
و از بار های تول فسفری به دست نباشین
بار دوم سوم

شانس بلی، بودن از مدارس دیگه
ولی می‌تونی فرز ۱ نباشی و با فرز یک کلاسارو بری
برو صحبت کن
توی سال ما هم از بچه های نهمی بودم
هم از فرز ۳
هم از اصفهان

آخرین ویرایش:
دیسیپلین و ساعت‌ها درس خوندن
علاقه به چیزای سخت(داری درسای دانشگاهو می‌خونی، تازه با نگرش تحلیلی نه حفظی، مغزت ممکنه خون گریه کنه:)))
اماده‌ی مخالفت مدرسه و خانواده بودن، ممکنه یهو نمره‌ی درسات کم بشه. مثلا مامان بابای من درک کردن که المپیادی ام و مدرسه سخت گیری چندانی کلا نداشت روی درسای مدرسه.
دیگه عااام
یکم ریزتر سوال کن
وقتی دهم خوندی و قبول نشدی چرا بازم ریسک کردی و المپیاد خوندی؟
یا چه چیزایی بنظرت باعث شد دهم نتونی قبول بشی؟

وقتی دهم خوندی و قبول نشدی چرا بازم ریسک کردی و المپیاد خوندی؟
یا چه چیزایی بنظرت باعث شد دهم نتونی قبول بشی؟
والا دهم قبول نشدم چون جا‌به‌جا وارد کرده بودم:)))))))))))))))))
ولی خب غالبا بچه‌ها روی قبولی دهم حساب باز نمی‌کنن و می‌ذارن واسه یازدهم

والا دهم قبول نشدم چون جا‌به‌جا وارد کرده بودم:)))))))))))))))))
ولی خب غالبا بچه‌ها روی قبولی دهم حساب باز نمی‌کنن و می‌ذارن واسه یازدهم
🤣🤣🤣🤣
بنظرت تابستون المپیاد بخونم یا درسای یازدهم رو بخونم که اگه المپیاد نتونستم بخونم از نهایی عقب نیفتم؟
و اینکه برای کتابا و اینا چقدر هزینه کردی؟

🤣🤣🤣🤣
بنظرت تابستون المپیاد بخونم یا درسای یازدهم رو بخونم که اگه المپیاد نتونستم بخونم از نهایی عقب نیفتم؟
و اینکه برای کتابا و اینا چقدر هزینه کردی؟
ببین اگه جدی می‌خوای بخونی
از همین الان شروع کن
برنامه و اینها با دپارتمان فرز یک هماهنگ کن ببین چی میگن اونا
کتابا والا من خریدم یه سری چیزا رو
خیلیا نخریدن و از سال بالایی و کتابخونه گرفتن.
ما چون می‌رفتیم سالن مطالعه، کتابای کتابخونه دستمون بود با هم می‌خوندیم.
نمی‌دونم والا چقدر کتاب داره مدارس

شانس بلی، بودن از مدارس دیگه
ولی می‌تونی فرز ۱ نباشی و با فرز یک کلاسارو بری
برو صحبت کن
توی سال ما هم از بچه های نهمی بودم
هم از فرز ۳
هم از اصفهان
واسه مهمان بودن قبول میکنن یعنی؟ فردا باید فرم جانمایی تحویل بدم خیلی دودلمم😭

به نظرتون به ریسکش می ارزه که کنکور و نهایی رو شل گرفت و واسه المپیاد خوند؟ که اونم طبیعتا معلوم نیست که آدم مدال میاره یا نه
این حرفت به خاطر سنت حرف مسخره ایه
تو کلاس هفتمی اصلا نباید حرف وقتو بزنی!
وقتی توی این سنی توی این شرایطی فقط باید بچسبی به کارت

• لایک
امتیازات: Sina
این حرفت به خاطر سنت حرف مسخره ایه
تو کلاس هفتمی اصلا نباید حرف وقتو بزنی!
وقتی توی این سنی توی این شرایطی فقط باید بچسبی به کارت
من یه نفر می‌شناسم از هفتم هشتم شروع کرد خوندن
دهم خسته شد ول کرد

Back
بالا