• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره برای خرید انواع کامپیوتر و لپ تاپ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع khashayar fn
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خب سلام
من الان یه کامپیوتر LG دارم که دیگه واقعا داره رو مخ میشه و خیلی وقتا هنگ میکنه
میخوام یه لپ تاپ بخرم. بیشتر استفادم هم دیدن فیلمای درسیمو حل نمونه سوال و اینهاست . و ترجیحا میخوام صفحه نمایش لمسی داشته باشه و بتونم با قلم هم باهاش کار کنم . گیم نمیزنم و برنامه نویسی هم نمیکنم . میخوام سبک هم باشه تا بتونم راحت ببرم بیارم .
مدل های سرفیس رو خیلی دوست دارم اما خب مثلا یکیشون که خفن بود 306 تومن هست و خب خیلی زیاده قیمتش
ترجیحا مناسب تر باشه.

خب سلام
میخوام یه لپ تاپ بخرم. بیشتر استفادم هم دیدن فیلمای درسیمو حل نمونه سوال و اینهاست . و ترجیحا میخوام صفحه نمایش لمسی داشته باشه و بتونم با قلم هم باهاش کار کنم . گیم نمیزنم و برنامه نویسی هم نمیکنم . میخوام سبک هم باشه تا بتونم راحت ببرم بیارم .
مدل های سرفیس رو خیلی دوست دارم اما خب مثلا یکیشون که خفن بود 306 تومن هست و خب خیلی زیاده قیمتش
ترجیحا مناسب تر باشه.
چرا آی‌پد نمیخری؟ایر و پرو گزینه های مناسبین
ایر از صد تومنه

خب سلام
ترجیحا مناسب تر باشه.
چرا آی‌پد نمیخری؟ایر و پرو گزینه های مناسبین
ایر از صد تومنه
استهلاک آیپد و تبلت کلا نسبت به لپ تاپ بالاتره.توی ایران که اپشن عوض کردن وسایل الکترونیکی رو خیلی زود به زود نداریم، به نظرم بین آیپد/تبلت، لپ تاپ بهتره.چه از نظر دوام و استهلاک.چه باطری و . و حتی هزینه ی تعمیر.
سرفیس و کلا لپ تاپ لمسی یه مشکلی که داره یه ذره ریسک خراب شدنش هست اگر بخوای خیلی مثل تبلت باهاش برخورد کنی.
آیپد نمیگم بده(خودم آیپد دارم) و اون مدل های گرونش مثل ایر و پرو به نظرم خیلی خوبن ولی بدرد کاربری دانش آموزی /دانشجویی اونقد نمی خورن.یعنی فیچر های اضافه زیاد داره و اونقد هزینه به نظرم برای دانشجو/دانش آموز منطقی نیست اگر وضیعت مالیش خیلی خیلی خفن نیست یا آپشن های مثل از دم قسط و اینا نداره.مدل های ارزونترش مثل آیپد وایفای و ۱۰th جنریشن و اینا برای کاربری دانشجویی/دانش آموزی بهترن.
من نظر شخصیم روی اینه یه لپ تاپ سبک بگیر.کنارش قلم نوری بگیر.چون سرفیسم بسته به مدلش ممکنه دقیقا کارکرد تبلت رو نداشته باشه.
یه کاریم که میتونی کنی یه لپ تاپ ارزون قیمت بخری، کنارش یه تبلت واسه حل نمونه سوال و این ها بگیری‌‌.من این کارو کردم راضیم.
حالا بودجت رو بگی راحت تر می شه راهنمایی کرد.

آخرین ویرایش:
یه کاریم که میتونی کنی یه لپ تاپ ارزون قیمت بخری، کنارش یه تبلت واسه حل نمونه سوال و این ها بگیری‌‌.من این کارو کردم راضیم.
حالا بودجت رو بگی راحت تر می شه راهنمایی کرد.
من با خانواده که صحبت کردم . نظرشون اینه که یه لپ تاپ واقعا خوب بگیرم . درباره بودجه باهاشون صحبت نکردم ولی فکر میکنم تا150 200 تومن اوکیه

سلام،دوستان کسی تا الان باتری پن سرفیس عوض کرده؟؟ نوشته باتریAAAAمیخوره ولی برند خاصی باید بگیرم رو نمیدونم
اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم ی راهنمایی بکنه

سلام،دوستان کسی تا الان باتری پن سرفیس عوض کرده؟؟ نوشته باتریAAAAمیخوره ولی برند خاصی باید بگیرم رو نمیدونم
اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم ی راهنمایی بکنه
برند خاصی نیست. فقط سایزش باید AAAA باشه.
باتری های Heavy Duty نخرید.
باتری های مدل long life یا alkaline بهترین هستن برای عمر طولانی و مصرف پایین که برای چیزی مثل پن شما خوبه. اگر باتری های لیتیومی قابل شارژ برند energizer هم پیدا کردید خوبه.

بهترین گزینه باتری long life برند duracell هست که باتری اصلی خود پن هم همینه
https://aksiran.net/product/duracell-aaaa-battery-pack-of-2/

آخرین ویرایش:
برند خاصی نیست. فقط سایزش باید AAAA باشه.
باتری های Heavy Duty نخرید.
باتری های مدل long life یا alkaline بهترین هستن برای عمر طولانی و مصرف پایین که برای چیزی مثل پن شما خوبه. اگر باتری های لیتیومی قابل شارژ برند energizer هم پیدا کردید خوبه.

بهترین گزینه باتری long life برند duracell هست که باتری اصلی خود پن هم همینه
https://aksiran.net/product/duracell-aaaa-battery-pack-of-2/
خیلی ممنونم🙏

https://www.digikala.com/product/dkp-19730207/لپ-تاپ-14-اینچی-اچ-پی-مدل-omnibook-5-flip-14-fp0023dx-core-7-150u-16gb-lpddr5-5200mhz-512gb-ssd-touch-backlit-w/
نظرتون راجب به اینجور لپ تاپ ها چیه . من کلا خیلی چیزی از اینجور چیزا سرم نمیشه
ولی خیلی خوشم میاد که کیبوردش تاشو هست 😁
هیچکی به اندازه ی خودت نمیتونه لپ تاپ خوب پیدا کنه.
اگر جابجایی زیاد داری به وزن دقت کن.اگر خیلی برات پرفورمنس مهم نیست، پردازنده قوی نباشه یا رم زیاد نباشه هم اوکیه.گیم نمی خوای بزنی کارت گرافیک مهم نیست‌.
من خودم ترکیب vivobook های کوچیک ایسوز + آیپد وایفای ۲۰۲۵ اپل رو می پسندم.در حد ۱۵۰ میتونی هندل کنیش.
زنبوک ایسوز و اکسپرت بوکاش لمسی دارن.اونارم یه چک کن.

هیچکی به اندازه ی خودت نمیتونه لپ تاپ خوب پیدا کنه.
اگر جابجایی زیاد داری به وزن دقت کن.اگر خیلی برات پرفورمنس مهم نیست، پردازنده قوی نباشه یا رم زیاد نباشه هم اوکیه.گیم نمی خوای بزنی کارت گرافیک مهم نیست‌.
من خودم ترکیب vivobook های کوچیک ایسوز + آیپد وایفای ۲۰۲۵ اپل رو می پسندم.در حد ۱۵۰ میتونی هندل کنیش.
زنبوک ایسوز و اکسپرت بوکاش لمسی دارن.اونارم یه چک کن.
خیلی مچکرمم 🌷

سلام، دوستان برای این شرایط چه لپتاپی رو پیشنهاد می‌کنید؟
قیمتش مقدار خاصی مدنظر نیست.
برای کارهای گرافیکی و طراحی مناسب باشه.
در حد طراحی سایت و زبان‌هایی مثل پایتون و c++ جواب بده و کند نشه.
برای کارهای دانشجویی مثل نوشتن مقاله و سرچ و اینا هم مناسب باشه.
پیشاپیش ممنونم:»
من این مدل اکسپرت بوک ایسوس رو پیدا کردم نظرتون چیه:»؟

می‌تونی ارتقا بدی.
هم هزینه‌ی کم‌تری می‌شه واست هم بازم اگه جا داشت می‌تونی ارتقا بدی.
فقط مدل مادربردت رو بگو ببینم چی می‌تونی کنی.
راستش مدل مادربردم رو نمیدونم
خب من چون احتمالا از تابستون برم پانسیون برای همین میخوام لپ تاپ بخرم تا بتونم ببرم بیارم

خب سلام
ترجیحا مناسب تر باشه.
ببین برای این کاربری بنظرم یه مک‌بوک+قلم‌ نوری خیلی خوب می‌شه. هم سبکه و هم خیلی بادوامه. از طرفی چون مک‌ها مخصوصا ایر/نئو لپ‌تاپ‌های دانشجوپسندی هستن، کلی برنامه و ابزارهای جالب واسشون هست که خیلی بدردت خواهند خورد. و پیشنهادم اینه که اصلا سمت سرفیس‌ها نرو. مایکروسافت نه تجربه عادی خوبی بهت میده نه تجربه لمسی خوبی.

آخرین ویرایش:
راستش مدل مادربردم رو نمیدونم
خب من چون احتمالا از تابستون برم پانسیون برای همین میخوام لپ تاپ بخرم تا بتونم ببرم بیارم
یه مدل مک اومده نئو
که قیمتش بهتر از مک های دیگه است
یه قیمت اونو چک کن
اون با آیپد وایفای ۲۰۲۵ واقعا ترکیب خوبی می شه.

برای این شرایط چه لپ‌تاپی پیشنهاد می‌کنید؟ اگه پیشنهادتون لپ‌تاپ ارزون‌تر و اسمبل کردن قطعاته اون رو هم بگید.
1. نیاز به محاسبات سنگین و شبیه‌سازی هست برای پروژه‌های دانشجویی علوم پایه و دیتاساینس
2. یک گیمر غیرحرفه‌ای بتونه استفاده‌ی معقول و راحتی ازش داشته باشه
3. ترجیحاً وزنش کم باشه و صدای زیاد ایجاد نکنه
4. اگه رنگ‌ها رو خوب و باکیفیت نشون بده خیلی راضی‌ترم :))
5. برآیند نهاییش ارزون‌تر باشه بهتره، اما در حال حاضر از 400 عبور نکنه :-‌"

آخرین ویرایش:
برای این شرایط چه لپ‌تاپی پیشنهاد می‌کنید؟ اگه پیشنهادتون لپ‌تاپ ارزون‌تر و اسمبل کردن قطعاته اون رو هم بگید.
1. نیاز به محاسبات سنگین و شبیه‌سازی هست برای پروژه‌های دانشجویی علوم پایه و دیتاساینس
3. ترجیحاً سبک باشه
۱. علوم پایه یعنی دقیقاً چی؟ چون برای دیتاساینس با این قیمت و درنظر گرفتن سبکی بازهم مک خیلی معقوله.
۲. برای گیم، هم اکثر گیم‌های نسبتاً سبک که بهینه شده باشن رو می‌تونه اجرا کنه.
۳. سبکه.
۴. صفحه نمایشش فوق‌العاده‌ست.
۵. با ۴۰۰ تومن واقعاً می‌شه یه مک خیلی خوب گرفت.

:)) همش مک شد می‌دونم. ولی برای دیتاساینس مخصوصاً هیچ لپ‌تاپی قابل قیاس با مک نیست، چون عمده آدم‌های این حوزه از مک استفاده می‌کنن.

• دابل‌لایک
امتیازات: whale
سلام

۳۰۵۰ برای این به نظرم کافیه با ۲۴ یا ۳۲ گیگ رم

همچنان با ۳۰۵۰ میشه گیم زد ولی خب ۴۰۵۰ هم میشه خرید پس

۵۰۵۰ دیگه خیلی گرون میشه
3. ترجیحاً سبک باشه
اینو باید بری سراغ جنس بدنه اون شرکت

عموما ایسوس سنگین میزنه؛ فکر کنم لنوو از همه سبک تر باشه من دیدم

البته هر مدل تینک پدی سبکه

مات نخر پس به نظرم

ولی خب لپ تاپ گیمینگ اگر باشه ۱۴۴ هرتزه اصلا

یاخدا

یکی از بچه ها چند روز ۵۰۵۰ ۲ ترا اس اس دی و کور۷ (کور آی نه) خرید ۳۰۰ تومن

فکر کنم با کمتر از ۳۰۰ جمع شه

و اینکه شاید اگر رشتت مهندسی کامپ و برق باشه مک برات بهتر باشه

مکانیک نه؛ مک هیچی برای ارایه نداره

۶ ماه نمیشه لپ‌تاپ بی‌نظیرم رو ۷۰ خریدم و با ۱۵ تومن رمش رو ارتقا دادم
قیمتایی که میگید اصلا در مخیله‌م نمی‌گنجه

Back
بالا