بازم خوبه توی سمپادیا داری قوانین و حرف ها رو به چالش میکشی؛ این کار رو تو جامعه نکن؛ دوست ندارم ببینم یه نفر دیگم به جرم اختلال در امنیت ملی و لاب لاب لاب تو زندانه.
سلام. کاربر وود بن شد؛ به علت «زدن تاپیک های نامربوط به دفعات زیاد». ماجرا از این قراره که وود دیشب یه تاپیک دورهمی زد واسه شهر «جابلسا» که اسم مستعار شهر برازجانه. تاپیک توسط مدیریت پاک شد. وود از سینا ثابتی فرد علت رو پرسیده و ثابتی فرد گفته اسم واقعی شهر رو باید بنویسی. وود بهش میگه باشه تاپیک رو برگردون که اصلاح کنم، ثابتی جواب میده یه تاپیک جدید بزن. وود تاپیک رو با اسم واقعی شهر میزنه و بعد به همین خاطر بن میشه! سیرکه اینجا؟ @Sina @Becoming
سلام. کاربر وود بن شد؛ به علت «زدن تاپیک های نامربوط به دفعات زیاد». ماجرا از این قراره که وود دیشب یه تاپیک دورهمی زد واسه شهر «جابلسا» که اسم مستعار شهر برازجانه. تاپیک توسط مدیریت پاک شد. وود از سینا ثابتی فرد علت رو پرسیده و ثابتی فرد گفته اسم واقعی شهر رو باید بنویسی. وود بهش میگه باشه تاپیک رو برگردون که اصلاح کنم، ثابتی جواب میده یه تاپیک جدید بزن. وود تاپیک رو با اسم واقعی شهر میزنه و بعد به همین خاطر بن میشه! سیرکه اینجا؟ @Sina @Becoming
سلام
۱. توهین و تحقیر روستازاده ها به دفعات متعدد
۲. مسخره کردن عکس های تاپیک مشهد
۳. زدن تاپیک بدون اجازه مدیر
۴. زدن تاپیک با اجازه مدیر و مسخره بازی در آوردن توی اون
در ضمن مطلقا به شما ارتباط نداره این موضوع، دادگاه نیست وکیل میشید
سلام
۱. توهین و تحقیر روستازاده ها به دفعات متعدد
۲. مسخره کردن عکس های تاپیک مشهد
۳. زدن تاپیک بدون اجازه مدیر
۴. زدن تاپیک با اجازه مدیر و مسخره بازی در آوردن توی اون
در ضمن مطلقا به شما ارتباط نداره این موضوع، دادگاه نیست وکیل میشید
اینکه اومدم پیگیری میکنم از سر حوصله سر و کله زدن با شما نیست. اصلا قصد ترک سایت داشتم اما حالا مجبور شدم بیام پیگیری این بن رو بکنم چون ایمیلی در کار نیست و راه پیگیری نداره خودش. حق هم دارم درباره هرچیزی از مدیریت سوال بپرسم ربطی به وکیل بودن نداره.
کاری به بقیه موضوعات ندارم، اگه میخواستین بخاطر اونا بن کنید همون موقع بن میکردین.
اما حالا اون شخص اومده بعد از پاک شدن تاپیکش با خود شما هماهنگ کرده بهش گفتین تاپیک جدید بزن، تاپیک جدید زده بنش کردین؟ این چه رفتار مسخره ای هست؟؟؟
بعدم یعنی چی مسخره بازی در آوردن؟ تاپیک واقعی برای هماهنگی میتینگ بوده، همینجوری خودت تصور کردی مسخره بازیه زدی بنش کردی...
وود از من دفاع کرده بود و خب خیلی دلم میخواست ازش دفاع کنم ولی یکسری حرفهای تعجب برانگیزی زد مثل همون حرفش در مورد روستایی ها.
یا یکبار که یکی پروفایلش رو عوض کرد و اومد تو نظرات کم طرفدار همون موقع پست گذاشت باید قیافت متوسط رو به پایین باشه تا بریزن بانگت و ازت تعریف کنن.
یا مثلا به من یکبار بدون هیچ برخورد قبلی تو چت مت گفت چقدر یوزرتون دهاتیه که خیلی قلبمو شکوند (🤣)
یا مثلا به یکی اینجا گفت تو از من حرصت میگیره چون من ازت خوشتیپ ترم (🤣😭)
از اینکارا میکرد دیگه که یکمی سخت میکرد دفاع ازش رو ولی برای بن دائم فکر نکنم آزارش به اندازه ی sexual harasser های مولتی افنس سایت بوده باشه.
اینکه اومدم پیگیری میکنم از سر حوصله سر و کله زدن با شما نیست. اصلا قصد ترک سایت داشتم اما حالا مجبور شدم بیام پیگیری این بن رو بکنم چون ایمیلی در کار نیست و راه پیگیری نداره خودش. حق هم دارم درباره هرچیزی از مدیریت سوال بپرسم ربطی به وکیل بودن نداره.
کاری به بقیه موضوعات ندارم، اگه میخواستین بخاطر اونا بن کنید همون موقع بن میکردین.
اما حالا اون شخص اومده بعد از پاک شدن تاپیکش با خود شما هماهنگ کرده بهش گفتین تاپیک جدید بزن، تاپیک جدید زده بنش کردین؟ این چه رفتار مسخره ای هست؟؟؟
بعدم یعنی چی مسخره بازی در آوردن؟ تاپیک واقعی برای هماهنگی میتینگ بوده، همینجوری خودت تصور کردی مسخره بازیه زدی بنش کردی...