- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ....
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- دانشگاه
- یه جایی تو تهران
- رشته دانشگاه
- پرستاری
وسط دعوا با بیمزه بازیات پارازیت ننداز هیجانش کم میشهسینا جدی میشود🙂↔️
اکران به زودی در سراسر سینماهای سمپادیا
وسط دعوا با بیمزه بازیات پارازیت ننداز هیجانش کم میشهسینا جدی میشود🙂↔️
اکران به زودی در سراسر سینماهای سمپادیا
ما توی خوابگاه شوخیای بدتر از اینا میکنیم و مردم جنبه دارن🙂↔️ببین بیا خیلی مثبت نگر باشیم؛ تو فردی رو انتخاب کردی که باهاش شوخی کنی که میدونی از دستت ناراحت نمیشه؛ خودشم میخنده و حالا در نظرت جنبه داره
ولی این کاری داری میکنی ربطی به جنبه داشتن یا نداشتن من نداره؛ لیترالی مثل این میمونه یکی مشکلی نداشته باشه به شوخی مشت بزنید تو بازوش
تو بری زیرش کنی بعد طرف بگه چرا اینکارو کردی بگی
عه جنبه داش باش دیگه باهات شوخی کردم!
ناراحتی نخون🙂↔️وسط دعوا با بیمزه بازیات پارازیت ننداز هیجانش کم میشه
من کلی درباره این چند روزت گفتم؛ صرفا الان بهونه ای پیدا کردم این ها رو بگمداداش بستیش من هم بیخیال شدم
یه بانگ هم زدم ، بعدش حذفش کردم(بانگ رو)
خب بحث اینه همه دارن شوخی میکنن

بند۷این ح ب آخر من چرا پاک شدد؟ مشکلی ندارم کنجکاو شدم صرفا![]()
سلامسلام. کاربر وود بن شد؛ به علت «زدن تاپیک های نامربوط به دفعات زیاد». ماجرا از این قراره که وود دیشب یه تاپیک دورهمی زد واسه شهر «جابلسا» که اسم مستعار شهر برازجانه. تاپیک توسط مدیریت پاک شد. وود از سینا ثابتی فرد علت رو پرسیده و ثابتی فرد گفته اسم واقعی شهر رو باید بنویسی. وود بهش میگه باشه تاپیک رو برگردون که اصلاح کنم، ثابتی جواب میده یه تاپیک جدید بزن. وود تاپیک رو با اسم واقعی شهر میزنه و بعد به همین خاطر بن میشه! سیرکه اینجا؟
@Sina
@Becoming
اینکه اومدم پیگیری میکنم از سر حوصله سر و کله زدن با شما نیست. اصلا قصد ترک سایت داشتم اما حالا مجبور شدم بیام پیگیری این بن رو بکنم چون ایمیلی در کار نیست و راه پیگیری نداره خودش. حق هم دارم درباره هرچیزی از مدیریت سوال بپرسم ربطی به وکیل بودن نداره.سلام
۱. توهین و تحقیر روستازاده ها به دفعات متعدد
۲. مسخره کردن عکس های تاپیک مشهد
۳. زدن تاپیک بدون اجازه مدیر
۴. زدن تاپیک با اجازه مدیر و مسخره بازی در آوردن توی اون
در ضمن مطلقا به شما ارتباط نداره این موضوع، دادگاه نیست وکیل میشید
با شما هم نیاز نیست هماهنگ کنم دربارش.
نه واقعا اجباری نیست رسیدگی کنیداینکه اومدم پیگیری میکنم از سر حوصله سر و کله زدن با شما نیست. اصلا قصد ترک سایت داشتم اما حالا مجبور شدم بیام پیگیری این بن رو بکنم چون ایمیلی در کار نیست و راه پیگیری نداره خودش. حق هم دارم درباره هرچیزی از مدیریت سوال بپرسم ربطی به وکیل بودن نداره.
کاری به بقیه موضوعات ندارم، اگه میخواستین بخاطر اونا بن کنید همون موقع بن میکردین.
اما حالا اون شخص اومده بعد از پاک شدن تاپیکش با خود شما هماهنگ کرده بهش گفتین تاپیک جدید بزن، تاپیک جدید زده بنش کردین؟ این چه رفتار مسخره ای هست؟؟؟
بعدم یعنی چی مسخره بازی در آوردن؟ تاپیک واقعی برای هماهنگی میتینگ بوده، همینجوری خودت تصور کردی مسخره بازیه زدی بنش کردی...
این هم عکس های میتینگی که همین الان در جریانه:
![]()
![]()
![]()
اولا من اونجا نیستم.نه واقعا اجباری نیست رسیدگی کنید
خودش فردا ۴ صبح آن بن میشه، نیاز به رسیدگی شما نبود
به بساطتتون برسید، فکر نکنم نیاز بود برای این نشست توی سایت تاپیک بزنید.
خب اونارو هم من تایید نکردم، از چیزی که تایید نکردم برای چیزی که تایید نمیکنم استفاده نکنید لطفااولا من اونجا نیستم.
دوما به تو چه بساطشون چند نفره و فلان. تاپیکش مشکلی نداشته و اگر تو پاکش نمیکردی شاید بیشتر هم میشدن. شهر هم کوچیکه و جمعیت کم.
درمورد پیگیری هم خیلی عادیه بقیه میان پیگیری دوستاشونو میکنن. صفحات قبل تاپیکو یه نگاه کن دانشمند.