سابقهی کاری داشتن خیلی مهمه و زبانبرای گرفتن اپلای کاری چه عامل هایی مثل پروژه و ریکامند برای تحصیلی، تأثیر بیشتری دارن؟
سلام!مهندس شدیدا به راهنماییاتون نیاز پیدا کردیم در این تاپیک😅🙏🏻🙏🏻
@Ali pasha
کلا تاثییر خاصی ندارنبه نظرتون خوبه با شرکت های مهاجرتی قرارداد بستن؟ چیزی که خیلی بهش فکر میکنم اینکه مگه قراره چند بار تو زندگی یه موقعیت بسیار مناسب پیش بیاد و همش ترس از دست دادنش…خودم تا گرفتن پذیرش از دانشگاه با شرکت مخالفم [چون اکثرشون بسیااار رندوم کار میکنن و گند میزنن با ایمیل هاشون]، صرفا برای مرحله اقدام برای ویزا رو میگم و کلا کارای سفارت؟ یا اونم خراب میکنن؟🫠
برای اپلای؟اگر نت بین الملل وصل نشه دیگه هیچکار نمیشه کرد...

سفارت رو متوجه نشدمبرای اپلای؟
احتمالا به دانشگاه ها بدن مثل اساتید...
سفارت ها هم الردی دارن برون سپاری میکنن کارا رو
مثل آمریکا که میری کشورهای اطراف برای کارای ویزا. اگه جنگ ادامه پیدا کنه، عموم سفارت ها یه چندتا کشور دیگه رو معرفی میکنن بری.سفارت رو متوجه نشدم
بهترین راه (البته اگر شرایطش رو دارید) چند ماه برید ترکیه برای زندگی که دیگه رفت و آمد هم نداشته باشید مخصوصا اگر کانادا مقصدتون باشه [آمریکا که فعلا تراول بن گذاشته و حتی گزینه هم نیست] چون سفارت تو ایران ندارن بالاخره برای کارای ویزا و انگشت نگاری باید تو رفت و آمد باشید [واسه آیلتس هم که باید رفت!]، من حتی مواردی هم دیدم که اینقدر سفارت های آلمان و ایتالیا تو ایران صف انتظارشون طولانیه و ممکنه به ددلاین نرسن که از سفارت کشور های همسایه استفاده میکنناگر نت بین الملل وصل نشه دیگه هیچکار نمیشه کرد...
به جای ایلتس عموم بچه های ما تافل گرفتنبهترین راه (البته اگر شرایطش رو دارید) چند ماه برید ترکیه برای زندگی که دیگه رفت و آمد هم نداشته باشید مخصوصا اگر کانادا مقصدتون باشه [آمریکا که فعلا تراول بن گذاشته و حتی گزینه هم نیست] چون سفارت تو ایران ندارن بالاخره برای کارای ویزا و انگشت نگاری باید تو رفت و آمد باشید [واسه آیلتس هم که باید رفت!]، من حتی مواردی هم دیدم که اینقدر سفارت های آلمان و ایتالیا تو ایران صف انتظارشون طولانیه و ممکنه به ددلاین نرسن که از سفارت کشور های همسایه استفاده میکنن

اره تافل راحت تره بنظر و یک مقدار ارزون تربه جای ایلتس عموم بچه های ما تافل گرفتن
تو این شرایط منطقیه ولی متاسفانه بعضی از دانشگاه ها تافل رو قبول ندارن و گزینه ها رو محدود میکنهبه جای ایلتس عموم بچه های ما تافل گرفتن
اکثرا دیگه قبول میکنن تو اروپا و کاناداتو این شرایط منطقیه ولی متاسفانه بعضی از دانشگاه ها تافل رو قبول ندارن و گزینه ها رو محدود میکنه

فکر کنم استفاده از سفارت کشورهای دیگه منوط به داشتن اقامت اون کشورها بود...؟ حداقل برای مواقعی که سفارت کشور مقصد تو ایران هم باز باشه.بهترین راه (البته اگر شرایطش رو دارید) چند ماه برید ترکیه برای زندگی که دیگه رفت و آمد هم نداشته باشید مخصوصا اگر کانادا مقصدتون باشه [آمریکا که فعلا تراول بن گذاشته و حتی گزینه هم نیست] چون سفارت تو ایران ندارن بالاخره برای کارای ویزا و انگشت نگاری باید تو رفت و آمد باشید [واسه آیلتس هم که باید رفت!]، من حتی مواردی هم دیدم که اینقدر سفارت های آلمان و ایتالیا تو ایران صف انتظارشون طولانیه و ممکنه به ددلاین نرسن که از سفارت کشور های همسایه استفاده میکنن
خودم نه یکی از دوستان پروسه ویزاش برای آلمان اینقدر طول کشید که از ترکیه پیگیری کرد اگر ویزا نمیشد پذیرشش کنسل میشد و دوباره برای ترم بعد باید از صفر شروع میکرد، حالا دقیقش رو نمیدونم چی شد که آیا از سفارت ایران پیگیری کرد برای ترکیه یا جوری دیگهفکر کنم استفاده از سفارت کشورهای دیگه منوط به داشتن اقامت اون کشورها بود...؟ حداقل برای مواقعی که سفارت کشور مقصد تو ایران هم باز باشه.
شما در مورد ترکیه تجربهش رو داشتید؟
این صف طولانی سفارتای المان و ایتالیا که میفرمایید،اگه برای اپلای تحصیلی سابقهی ویزای شینگن و سفر و دعوتنامه از طرف کسی داشته باشیم،چقدر کارو سریعتر راه میندازه؟بهترین راه (البته اگر شرایطش رو دارید) چند ماه برید ترکیه برای زندگی که دیگه رفت و آمد هم نداشته باشید مخصوصا اگر کانادا مقصدتون باشه [آمریکا که فعلا تراول بن گذاشته و حتی گزینه هم نیست] چون سفارت تو ایران ندارن بالاخره برای کارای ویزا و انگشت نگاری باید تو رفت و آمد باشید [واسه آیلتس هم که باید رفت!]، من حتی مواردی هم دیدم که اینقدر سفارت های آلمان و ایتالیا تو ایران صف انتظارشون طولانیه و ممکنه به ددلاین نرسن که از سفارت کشور های همسایه استفاده میکنن
اول از هم بگم من خودم فعلا تا حالا سابقه اپلای رو نداشتم و دانسته هام از مطالعه تو این زمینه و دوستان و اطرافیان هستاین صف طولانی سفارتای المان و ایتالیا که میفرمایید،اگه برای اپلای تحصیلی سابقهی ویزای شینگن و سفر و دعوتنامه از طرف کسی داشته باشیم،چقدر کارو سریعتر راه میندازه؟
آهااول از هم بگم من خودم فعلا تا حالا سابقه اپلای رو نداشتم و دانسته هام از مطالعه تو این زمینه و دوستان و اطرافیان هست
دعوت نامه رو نمیدونم ولی کلا داشتن یه سابقه سفر خوب و مخصوصا ویزا شنگن احتمال ویزا شدن رو بالا میبره [نمیدونم تاثیری روی سرعتش داره یا نه]
به هر حال شما توی پروسه ویزا تحصیلی باید به سفارت تای خوب ارائه کنید اینکه نشون بدید به کشورتون وابستگی دارید و بعد از پایان تحصیل برمیگردید [اونا خودشون میدونن برنمیگردید😂] مثلا تک فرزند بودن، داشتن سند ملک، شغل خوب و…
سابقه سفر هم به کشورهای اروپایی نشونه اینه که شما قبلا ثابت کردید میتونستید پناهنده شید ولی این کار و نکردید کلا این داستان و تای ارائه دادن برای اینه که مطمئن باشن یه روزی خرج رو دست دولتشون نمیزارید!