• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اپلای کاری یا تحصیلی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Wishing
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اپلای کاری یا تحصیلی؟

• رای‌دهندگان
    31
اگر نت بین الملل وصل نشه دیگه هیچکار نمیشه کرد...

مهندس شدیدا به راهنماییاتون نیاز پیدا کردیم در این تاپیک😅🙏🏻🙏🏻
@Ali pasha

مهندس شدیدا به راهنماییاتون نیاز پیدا کردیم در این تاپیک😅🙏🏻🙏🏻
@Ali pasha
سلام!
احتمالا بعد از ظهر تاپیک رو کامل بخونم و تجربیاتم رو ارائه کنم توی یه پست طولانی تا دوستان ایده هاشون بیشتر بشه
مرسی که تگ کردی🙏

به نظرتون خوبه با شرکت های مهاجرتی قرارداد بستن؟ چیزی که خیلی بهش فکر میکنم اینکه مگه قراره چند بار تو زندگی یه موقعیت بسیار مناسب پیش بیاد و همش ترس از دست دادنش…خودم تا گرفتن پذیرش از دانشگاه با شرکت مخالفم [چون اکثرشون بسیااار رندوم کار میکنن و گند میزنن با ایمیل هاشون]، صرفا برای مرحله اقدام برای ویزا رو میگم و کلا کارای سفارت؟ یا اونم خراب میکنن؟🫠
کلا تاثییر خاصی ندارن
اگه جو دانشگاهتون جوریه که اطرافیانت از پروسه با خبرن بهتر از شرکت مهاجرتی عمل میکنه

برای اپلای؟
احتمالا به دانشگاه ها بدن مثل اساتید...
سفارت ها هم الردی دارن برون سپاری میکنن کارا رو

سفارت رو متوجه نشدم
مثل آمریکا که میری کشورهای اطراف برای کارای ویزا. اگه جنگ ادامه پیدا کنه، عموم سفارت ها یه چندتا کشور دیگه رو معرفی میکنن بری.
فرانسه شروعش کرده، البته من جزییاتشو هنوز نخوندم (که چه کشورایی رو معرفی کرده).

بهترین راه (البته اگر شرایطش رو دارید) چند ماه برید ترکیه برای زندگی که دیگه رفت و آمد هم نداشته باشید مخصوصا اگر کانادا مقصدتون باشه [آمریکا که فعلا تراول بن گذاشته و حتی گزینه هم نیست] چون سفارت تو ایران ندارن بالاخره برای کارای ویزا و انگشت نگاری باید تو رفت و آمد باشید [واسه آیلتس هم که باید رفت!]، من حتی مواردی هم دیدم که اینقدر سفارت های آلمان و ایتالیا تو ایران صف انتظارشون طولانیه و ممکنه به ددلاین نرسن که از سفارت کشور های همسایه استفاده میکنن

بهترین راه (البته اگر شرایطش رو دارید) چند ماه برید ترکیه برای زندگی که دیگه رفت و آمد هم نداشته باشید مخصوصا اگر کانادا مقصدتون باشه [آمریکا که فعلا تراول بن گذاشته و حتی گزینه هم نیست] چون سفارت تو ایران ندارن بالاخره برای کارای ویزا و انگشت نگاری باید تو رفت و آمد باشید [واسه آیلتس هم که باید رفت!]، من حتی مواردی هم دیدم که اینقدر سفارت های آلمان و ایتالیا تو ایران صف انتظارشون طولانیه و ممکنه به ددلاین نرسن که از سفارت کشور های همسایه استفاده میکنن
به جای ایلتس عموم بچه های ما تافل گرفتن

تو این شرایط منطقیه ولی متاسفانه بعضی از دانشگاه ها تافل رو قبول ندارن و گزینه ها رو محدود میکنه
اکثرا دیگه قبول میکنن تو اروپا و کانادا
گزینه‌های محدودیه
الردی آدم ۱۰ ۱۲ تا دانشگاه بیشتر انتخاب نمیکنه که

اپلای🥀🙏

فکر کنم استفاده از سفارت کشورهای دیگه منوط به داشتن اقامت اون کشورها بود...؟ حداقل برای مواقعی که سفارت کشور مقصد تو ایران هم باز باشه.
شما در مورد ترکیه تجربه‌ش رو داشتید؟

فکر کنم استفاده از سفارت کشورهای دیگه منوط به داشتن اقامت اون کشورها بود...؟ حداقل برای مواقعی که سفارت کشور مقصد تو ایران هم باز باشه.
شما در مورد ترکیه تجربه‌ش رو داشتید؟
خودم نه یکی از دوستان پروسه ویزاش برای آلمان اینقدر طول کشید که از ترکیه پیگیری کرد اگر ویزا نمیشد پذیرشش کنسل میشد و دوباره برای ترم بعد باید از صفر شروع میکرد، حالا دقیقش رو نمیدونم چی شد که آیا از سفارت ایران پیگیری کرد برای ترکیه یا جوری دیگه

این صف طولانی سفارتای المان و ایتالیا که میفرمایید،اگه برای اپلای تحصیلی سابقه‌ی ویزای شینگن و سفر و دعوتنامه از طرف کسی داشته باشیم،چقدر کارو سریعتر راه میندازه؟

این صف طولانی سفارتای المان و ایتالیا که میفرمایید،اگه برای اپلای تحصیلی سابقه‌ی ویزای شینگن و سفر و دعوتنامه از طرف کسی داشته باشیم،چقدر کارو سریعتر راه میندازه؟
اول از هم بگم من خودم فعلا تا حالا سابقه اپلای رو نداشتم و دانسته هام از مطالعه تو این زمینه و دوستان و اطرافیان هست
دعوت نامه رو نمیدونم ولی کلا داشتن یه سابقه سفر خوب و مخصوصا ویزا شنگن احتمال ویزا شدن رو بالا میبره [نمیدونم تاثیری روی سرعتش داره یا نه]
به هر حال شما توی پروسه ویزا تحصیلی باید به سفارت تای خوب ارائه کنید اینکه نشون بدید به کشورتون وابستگی دارید و بعد از پایان تحصیل برمیگردید [اونا خودشون میدونن برنمیگردید😂] مثلا تک فرزند بودن، داشتن سند ملک، شغل خوب و…
سابقه سفر هم به کشورهای اروپایی نشونه اینه که شما قبلا ثابت کردید میتونستید پناهنده شید ولی این کار و نکردید کلا این داستان و تای ارائه دادن برای اینه که مطمئن باشن یه روزی خرج رو دست دولتشون نمیزارید!

اول از هم بگم من خودم فعلا تا حالا سابقه اپلای رو نداشتم و دانسته هام از مطالعه تو این زمینه و دوستان و اطرافیان هست
دعوت نامه رو نمیدونم ولی کلا داشتن یه سابقه سفر خوب و مخصوصا ویزا شنگن احتمال ویزا شدن رو بالا میبره [نمیدونم تاثیری روی سرعتش داره یا نه]
به هر حال شما توی پروسه ویزا تحصیلی باید به سفارت تای خوب ارائه کنید اینکه نشون بدید به کشورتون وابستگی دارید و بعد از پایان تحصیل برمیگردید [اونا خودشون میدونن برنمیگردید😂] مثلا تک فرزند بودن، داشتن سند ملک، شغل خوب و…
سابقه سفر هم به کشورهای اروپایی نشونه اینه که شما قبلا ثابت کردید میتونستید پناهنده شید ولی این کار و نکردید کلا این داستان و تای ارائه دادن برای اینه که مطمئن باشن یه روزی خرج رو دست دولتشون نمیزارید!
آها
متشکرم مرسی

سلام
یک سری اطلاعات در مورد مهاجرت به پانادا ارائه میکنم، امیدوارم مفید واقع بشه.

ویزای تحصیلی رو که اکثر دوستان در موردش اطلاعات دارند، پذیرش میگیرید بعد منتظر میشید که اداره مهاجرت اون پذیرش رو بررسی کنه و براتون ویزای ورود صادر کنه. مدت اون ویزا هم به میزان مدت تحصیل هستش و بعد از تحصیل هم اجازه کار میدن بهتون.( که مدتش با توجه به رشته متفاوت هستش.)
شما در طول اون مدت که اجازه کار دارید باید کار پیدا کنید و حالا اون اجازه کار رو تمدید کنید یا تلاش کنید که اقامت دائم بگیرید.

ویزای کاری هم به این شکل هستش که یا یک شرکت پانادایی براتون درخواست ویزای کار میکنه و اون درخواست میره به اداره مهاجرت و بعدش بررسی میشه که بهتون ویزا بدن یا نه! ( کلوزد ورک پرمیت)
یا از طریق برنامه های مختلف اجازه کار ( اپن ورک پرمیت) موقت می دهند.

اپن ورک پرمیت به شما اجازه کار موقت در پانادا میدهد و شما در طول اون مدت باید تلاش کنید در کنار کار کردن و زندگی، اقامت دائم بگیرید

کلوزد ورک پرمیت اچازه ی کار فقط برای یک شرکت مشخص هستش به شکلی که در صورت قطع همکاری اجازه کار و حضور شما در پانادا هم باطل میشود و در طول اون مدت حضور هم باید تلاش کنید اقامت دائم بگیرید و از اون وابستگی رها بشید.

نکته طلایی: این ورک پرمیت ها رو موسسات مهاجرتی (با زد و بند با یک سری شرکت های سوری در پانادا ) به قیمت های بالا میفروشن و معمولا صرفا ویزا هستند و اجازه ی ورود به پانادا!
و
با توجه به مشاهدات من، اکثر ( نزدیک به تمام!) ویزاهای کاری دروغین هستند و شرکت های پانادایی اصلا علاقه ای به هزینه کردن برای جذب یک نیروی خارجی ندارن مگر موارد اندک شمار!

سومین روش مهاجرت به پانادا اقامت دائم مستقیم گرفتن هستش از طریق برنامه ی اکسپرس اینتری که اخیرا بدلیل تغییرات قوانین مهاجرتی شما از خارج از پانادا فقط با سطح زبان فرانسه B2+ میتونید اقامت دائم بگیرید.

حالا تجربه ی شخصی:

من با استفاده از برنامه اکسپرس اینتری اقامت دائم گرفتم و رفتم پانادا و این حدود 3-4 سالی طول کشید پروسه اش باید آیلتس خیلی بالا ( 7.5-8) گرفته بشه و آزمون زبان فرانسه B1+ و بعدش هم صبر بشه برای اومدن ویزا.

شما باید برای حداقل یک سال زندگیتون پول با خودتون ببرید که تا زمان کار پیدا کردن بتونید زندگی کنید چون کار پیدا کردن بدلیل رقابت شدید و دیدگاه برخی از پانادایی ها نسبت به مهاجران به شدت سخت هستش.

در پانادا شرکت ها نسبت به شرکت های امریکایی سطح بسیار بسیار پایین تری دارند و بهتر هستش از همان ابتدای مهاجرت تلاش بشه که شهروندی پانادا کسب بشه و بعد به آمریکا مهاجرت بشه.

++ نکته! اقامت دائم گرفتن در شرایط الآن بدون دونستن زبان فرانسه خیلی خیلی خیلی سخت هستش.

Back
بالا