• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

غرور ِ سمپادی بودن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع datis68
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

سمپادیا مغرورن؟

• بله.همشون.

رای‌ها: 42 7.1%
  • اکثرشون.

رای‌ها: 211 35.6%
  • بعضیاشون.

رای‌ها: 225 38.0%
  • تعداد اندکشون.

رای‌ها: 85 14.4%
  • همه متواضع اند.

رای‌ها: 31 5.2%

• رای‌دهندگان
    592
من نظرم اینه غروری که سمپاد ایجاد میکنه اجتناب ناپذیره(با تفاوت سمپاد فعلی و قبلی ها کاری ندارم‌. قطعا تعدد مدارس کیفیت رو کمتر کرده)
تنها کاری که میشه کرد اینه که ارتباط بین فارغ التحصیلان و دانش آموزها از طریق مدرسه تا حدی باقی بمونه. یکسری رسوم تو حلی داشتیم ما که گمونم هنوز هم برقرار باشه مثل افطاری های سالانه که فارغ التحصیلان به عنوان بهونه ای برای بازگشت به مدرسه ازش استفاده میکردن یا اینکه اساتید خصوصا تو المپیاد، فارغ التحصیلان خود مدرسه بودن.
این چه کمکی میکنه؟ در ظاهر با بزرگتر کردن لوپ عملا داریم بازتولید میکنیم این کالت رو برای بچه ها. ولی به نظرم نفع مهمتری داره و اون اینه که فارغ التحصیلان میتونن این دیدگاه رو برای دانش آموزان جا بندازن که تاثیر هوش در موفقیت اصلا انقدری که مطرح شده نیست. شما کافیه یکی دوسال تو دانشگاه وقت بگذرونی، با دیگرانی خارج از سمپاد ارتباط بگیری و نمرات امتحانات رو رصد کنی تا بفهمی هوش بخش مهمی هست اما تمام داستان نیست.
به هر طریق این تلاش برای واقعی تر کردن نگاه دانش آموزان به دنیا، متاسفانه زمان ما توسط مشاورین مدرسه ایجاد نمیشد. اما حس میکنم اگر این باگ برطرف بشه غرور سمپادی قابل کنترل بشه.
من خیلیییییییی موافقم با این
ولی مثلا داخل مدرسه خودمون اتفاقا فارغ التحصیل‌ها این رو بدتر می‌کنن!
می‌گن قدر اینجا بودن رو بدونید دانشگاه همه احمقن و فلان بیسار!
ما بهترین دورانمون همین سمپاد بود و هنوزم آدمای غیرسمپادی نمیتونیم ارتباط بگیریم و ...

والا توی مدرسه ما همه یه جورین که فکر میکنن ای کیوشون در حد تسلاست و به خودشون خیلی می نازن فکر میکنن از اسمون پرت شدن پایین
درصورتی که دیدم عده بسیار زیادی چندان باهوش نیستن ولی n بار یک کتاب رو میخونن حتی مدرسمون نسبت به سال های پیش خیلی افت کرده
به طور کلی اموزش پرورش خیلی افت کرده و مدارس سمپاد هم پیرو اون خیلی افت کرده
جو خود برتربینی درکنار عملکردی که واقعا ضعیفه:/
به نظرم همه مدارس تا سال هفتاد و اندی واقعا خوب بودن حتی شهرستان ها (البته کتب درسیشون هم خیلی کامل بوده) و ادم ها سرجای خودشون بودن، معلم های با سواد دانش اموزای باسواد و با روحیه خیلی قوی بودن
به نظرم ما به این همه مدرسه و حتی دانشگاه نیاز نداریم و باید بهتر گزینش بشه
چرا باید ما مدرسه غ انتفاعی ، دولتی ، نمیدونم دولتی فلان چیز ، غیر دولتی فلان چیز، نمونه دولتی ، هیئت امنایی و...دانشگاه آزاد ، پیام نور و... داشته باشیم
به مرور زمان چون خیلی اشباع میشه برای کار درست گزینش نمیشه کرد
قدیم با مدرک سیکل کار میکردن چون واقعا ارزش داشت ولی الان حتی دکترا هم ارزش نداره
علم و مهارت های مختلف حرمت داره که تو کشور ما درست تفکیک نشده

والا توی مدرسه ما همه یه جورین که فکر میکنن ای کیوشون در حد تسلاست و به خودشون خیلی می نازن فکر میکنن از اسمون پرت شدن پایین
درصورتی که دیدم عده بسیار زیادی چندان باهوش نیستن ولی n بار یک کتاب رو میخونن حتی مدرسمون نسبت به سال های پیش خیلی افت کرده
به طور کلی اموزش پرورش خیلی افت کرده و مدارس سمپاد هم پیرو اون خیلی افت کرده
جو خود برتربینی درکنار عملکردی که واقعا ضعیفه:/
به نظرم همه مدارس تا سال هفتاد و اندی واقعا خوب بودن حتی شهرستان ها (البته کتب درسیشون هم خیلی کامل بوده) و ادم ها سرجای خودشون بودن، معلم های با سواد دانش اموزای باسواد و با روحیه خیلی قوی بودن
به نظرم ما به این همه مدرسه و حتی دانشگاه نیاز نداریم و باید بهتر گزینش بشه
چرا باید ما مدرسه غ انتفاعی ، دولتی ، نمیدونم دولتی فلان چیز ، غیر دولتی فلان چیز، نمونه دولتی ، هیئت امنایی و...دانشگاه آزاد ، پیام نور و... داشته باشیم
به مرور زمان چون خیلی اشباع میشه برای کار درست گزینش نمیشه کرد
قدیم با مدرک سیکل کار میکردن چون واقعا ارزش داشت ولی الان حتی دکترا هم ارزش نداره
علم و مهارت های مختلف حرمت داره که تو کشور ما درست تفکیک نشده
حتی به نظرم جا داشت این قطب بندی فعلی هم خیلییییی بهتر استفاده شه.
الان مثلا برای نظری‌ها اینجوری هست که مدرسه فلان تو تجربی قطبه فلانی تو انسانی
ولی مثلا چرا برای هنر و کاردانش و ... انقدر خفن و بولد نیست اونقدر؟
اگه هم شناسایی استعداد‌ها بهتر شه و بچه‌ها بتونن بدون فشار خانواده انتخاب رشته کنن و از طرفی هم محیط پرورش خفن همه رشته‌ها باشه کلا این اشباع الکی کم می‌شه‌. چون علاقه و .. دخیلند. ولی خب متاسفانه دنیای آرمانی با دنیای واقعی خیلی تفاوت داره.

• لایک
امتیازات: Rmita
اگر از من بپرسن که سمپاد چیز خوبی بوده و یا در کشور های دیگه باید عملی بشه میگم نه. سمپاد یکی از شکست خورده ترین پروژه هایی هست که آینده کشور رو به فنا میده.
اصلاحیه:منظورم سمپاد با همین فرمونه

حتی به نظرم جا داشت این قطب بندی فعلی هم خیلییییی بهتر استفاده شه.
الان مثلا برای نظری‌ها اینجوری هست که مدرسه فلان تو تجربی قطبه فلانی تو انسانی
ولی مثلا چرا برای هنر و کاردانش و ... انقدر خفن و بولد نیست اونقدر؟
اگه هم شناسایی استعداد‌ها بهتر شه و بچه‌ها بتونن بدون فشار خانواده انتخاب رشته کنن و از طرفی هم محیط پرورش خفن همه رشته‌ها باشه کلا این اشباع الکی کم می‌شه‌. چون علاقه و .. دخیلند. ولی خب متاسفانه دنیای آرمانی با دنیای واقعی خیلی تفاوت داره.
راستش این حرف ممکنه خیلی دیسلایک بگیره
ولی خب توی دهه شصت جمعیت به طرز خیلی عجیب غریبی رشد کرد شبیه یک انفجار بخاطر همین هم تعداد دانشگاه ها و مدارس زیاد شد
بعدش هم شاغل شدن طوری که کمبود شعل برای دهه های جدید تر دیدیم( دهه شصت رشته ریاضی رواج داشت و یهو مهندس اضافه اوردیم و درامدشون به نسبت نسل قبلیشون کمتر شد و بعدش یهو همه هجوم بردن سمت تجربی:/ )
اشباع شغلی برای یه سری رشته ها باعث میشه کار برای یک گروه نباشه و از طرفی کار برای یه گروه دیگه زیاد بشه بعد اون گروه کم درامد بیشتر بگیرن و همین یه جور موفق در نظر گرفته میشن و دیگه علاقه رو در نظر نمیگیرن
اگر جوری باشه که زمینه برای استعداد یابی درست در همون سن کم انجام بشه و از بچگی راه هر بچه ای مشخص بشه دیگه هم درامد ها براساس میزان استعداد و علایق توزیع میشه و فشار خانواده کم میشه
الان دقت کن از وقتی که کار های زیبایی رواج پیدا کرده چقدر یه عده بسیاری دنبال یادگیری رفتن درصورتی که در گذشته اصلا رواج نداشته ولی الان کارو دانش رشته ارایشگری هم اورده:)
و اینکه ایرانی یه غرور خاصی داره و باید بدونه کار عار نیست حتی یه کارگر شایسته احترامه و جامعه به کارگر هم نیاز داره حتما نباید همه دکتر مهندس وکیل بشن

شما هم دقیقا مشکل مدرسه ما رو دارید. نمیدونم حالا چون مدرسه شما دخترونه هست شاید وضع شما بهتر باشه ولی مدرسه مارو باید ببینید. اصلا سمپاد نیست. چند نفر خرخون هستن که همیشه خونه هستن و به بهونه المپیاد مدرسه نمیان.
عملا مدرسه ما یه مدرسه معمولیه با یکم امکانات بیشتر و حیاط بزرگتر، و اینکه یه عده ثبت نام کردن که فقط مدرسه داشته باشند همین. خب این دیگه سمپاد نیست که!

کلا ادم خوب نیست مغرور باشه درخت هرچی پربارتر افتاده تر— خب اینم پنجمیش 😅😆

سوالم اینه که این اخلاقیه؟
که به تو آموزش بهتری بدیم چون درست بهتره‌؟ اونی که نمیتونه درس رو یادبگیره نباید معلم بهتری داشته باشه؟
نه نیست ولی سوالت رو اشتباه میپرسی و مخاطبت اشتباهه، چرا؟!
چون که این مشکل سیاست و ارزش گذاری وزارت آموزش و پرورش هست که نمیتونه معلم باسواد و امکانات کامل رو در اختیار همه مدارس بزاره، کمبود امکانات داره؟ خب اون مسئله دیگه‌ای هست و نمیشه خرده گرفت به سمپاد
این مدل بحث کردن من و یاد کسایی انداخت که میگن چرا فلان شغل فلان تومن در میاره ولی درآمد فلان شغل پایین تره؟!!!
خب به جای اینکه با فلان شغل کاری داشته باشید برای این تلاش کنید که چرا اصلا درآمد پایینه!
حالا بحث خودمون، آموزش و پرورش به جای ایجاد امکانات برای همه مدارس بیاد کلا سمپاد و تو راهنمایی (متوسطه اول) حذف کنه که عدالت برقرار باشه؟

شما هم دقیقا مشکل مدرسه ما رو دارید. نمیدونم حالا چون مدرسه شما دخترونه هست شاید وضع شما بهتر باشه ولی مدرسه مارو باید ببینید. اصلا سمپاد نیست. چند نفر خرخون هستن که همیشه خونه هستن و به بهونه المپیاد مدرسه نمیان.
عملا مدرسه ما یه مدرسه معمولیه با یکم امکانات بیشتر و حیاط بزرگتر، و اینکه یه عده ثبت نام کردن که فقط مدرسه داشته باشند همین. خب این دیگه سمپاد نیست که!
مدرسه ما که نوبرشو امسال اورد
به دانش اموزایی که خونشون رنگین تر باشه مرخصی تحصیلی میده البته بهونه مدرسه هم اینه که ترازشون بالا بوده
دانش اموز داریم رنگ مدرسه رو از سال نهم ندیده و حتی اصلا هم باهوش نیست فقط هیچ کتاب و موسسه ای نیست که استفاده نکرده
درصورتی که هرکس بشینه خونه خودش بخونه ترازش رو میتونه با n تا کلاس و کتاب بیاره بالا
به همین دلیل الان کلاس ها با 15 نفر از 150 نفر کل پایه برگزار میشه چون اعتصاب کردن مثلا و چشم و هم چشمی دارن😂

کلا ادم خوب نیست مغرور باشه درخت هرچی پربارتر افتاده تر— خب اینم پنجمیش 😅😆
متاسفانه سمپاد با سیستمش نه تنها به دانش آموز حس خاص بودن رو میده بلکه کم کم شخص رو به فردی کمال گرا تبدیل میکنه، شاید اون دانش آموز متوجه نباشه ولی سال ها بعد از فارغ‌التحصیلی میبینه که این کمالگرایی چطور زندگیش رو تحت تاثیر قرار میده

مدرسه ما که نوبرشو امسال اورد
به دانش اموزایی که خونشون رنگین تر باشه مرخصی تحصیلی میده البته بهونه مدرسه هم اینه که ترازشون بالا بوده
دانش اموز داریم رنگ مدرسه رو از سال نهم ندیده و حتی اصلا هم باهوش نیست فقط هیچ کتاب و موسسه ای نیست که استفاده نکرده
درصورتی که هرکس بشینه خونه خودش بخونه ترازش رو میتونه با n تا کلاس و کتاب بیاره بالا
به همین دلیل الان کلاس ها با 15 نفر از 150 نفر کل مدرسه برگزار میشه چون اعتصاب کردن مثلا و چشم و هم چشمی دارن😂
همچنین دقیقا همچنین...

اگر از من بپرسن که سمپاد چیز خوبی بوده و یا در کشور های دیگه باید عملی بشه میگم نه. سمپاد یکی از شکست خورده ترین پروژه هایی هست که آینده کشور رو به فنا میده.
دوستان احساس میکنم اشتباه گرفتید حرف منو
اصلاح میکنم: سمپاد به روش فعلی

• لایک
امتیازات: Oreo
متاسفانه سمپاد با سیستمش نه تنها به دانش آموز حس خاص بودن رو میده بلکه کم کم شخص رو به فردی کمال گرا تبدیل میکنه، شاید اون دانش آموز متوجه نباشه ولی سال ها بعد از فارغ‌التحصیلی میبینه که این کمالگرایی چطور زندگیش رو تحت تاثیر قرار میده
من با گوشت و استخونم این قضیه رو احساس کردم و بعدا دیدم محدود به خودم هم نبوده.
یکی از دوستام تو امتحان شهری یه بار رد شد. بار دوم تو امتحان ممتحن بش گفت یه دقیقه بزن کنار. ازش پرسید که مدرسه ی خاصی رفته یا دانشگاه خوبیه؟ این پرسیده چطور؟ گفت آدم هایی مثل اون زیاد دیده که به خاطر اعتماد به نفسی که پیدا میکنن تو محیط تحصیل، شکست خوردن براشون سخت میشه. تو جای ساده ای مثل همین رانندگی خودشو نشون میده‌.
من همچنان معتقدم سمپاد ایده ی عالی ایه. همون زمان به ما میگفتن فشار رو بچه ها خیلی زیاده ولی ما تو مدرسه اصلا همچین حسی نداشتیم.
اما طبق مشاهده م علی رغم فواید آگاهی از هوش بالا و استفاده از اون، این کمالگرایی تو دهه ی سوم زندگی افراد رو اذیت میکنه و آدم ها هرکدوم راه حل خودشونو براش پیدا میکنن. یکی تو محیط آکادمیک میمونه مدت زیادی(استاد دانشگاه یا ریسرچر میشه مثلا) یکی کلا از فضا و جامعه ی آکادمیک فاصله میگیره، یکی هم تو جلسات تراپی دنبال بررسی قضیه میره.
به نظرم میشه تو دوران مدرسه کمی این نگاه رو تعدیل کرد، اما در یه حدیش هم اجتناب ناپذیره.

من با گوشت و استخونم این قضیه رو احساس کردم و بعدا دیدم محدود به خودم هم نبوده.
یکی از دوستام تو امتحان شهری یه بار رد شد. بار دوم تو امتحان ممتحن بش گفت یه دقیقه بزن کنار. ازش پرسید که مدرسه ی خاصی رفته یا دانشگاه خوبیه؟ این پرسیده چطور؟ گفت آدم هایی مثل اون زیاد دیده که به خاطر اعتماد به نفسی که پیدا میکنن تو محیط تحصیل، شکست خوردن براشون سخت میشه. تو جای ساده ای مثل همین رانندگی خودشو نشون میده‌.
من همچنان معتقدم سمپاد ایده ی عالی ایه. همون زمان به ما میگفتن فشار رو بچه ها خیلی زیاده ولی ما تو مدرسه اصلا همچین حسی نداشتیم.
اما طبق مشاهده م علی رغم فواید آگاهی از هوش بالا و استفاده از اون، این کمالگرایی تو دهه ی سوم زندگی افراد رو اذیت میکنه و آدم ها هرکدوم راه حل خودشونو براش پیدا میکنن. یکی تو محیط آکادمیک میمونه مدت زیادی(استاد دانشگاه یا ریسرچر میشه مثلا) یکی کلا از فضای و جامعه ی آکادمیک فاصله میگیره، یکی هم تو جلسات تراپی دنبال بررسی قضیه میره.
به نظرم میشه تو دوران مدرسه کمی این نگاه رو تعدیل کرد، اما در یه حدیش هم اجتناب ناپذیره.
دقیقا همینطوره، این صحبت ها که فشار روی بچه های سمپاد زیاده رو زمانی که دانش آموز بودم میشنیدم ولی درک درستی نداشتم، فکر میکردم صرفا منظورشون فشار درسی هست!
حالا با گذشت سال ها میفهمم داستان از چه قرار بوده مخصوصا ورود به دانشگاه و آشنا شدن با بچه های سمپادی شهر های دیگه
چیزی که خیلی جالبه بچه های فارغ‌التحصیل مدارس دیگه به شدت ریسک پذیری بالاتری دارن و ترس از شکست رو درشون نمیبینم، یه طورایی میشه گفت دلشون رو به دریا میزنن!
ولی خود من و دوستانم همیشه در حال تحلیل شرایطیم، میزان خطا، احتمال شکست، احتمال موفتیت و…. اینقدر دو دوتا چهارتا که بارها از واقعیت زندگی جاموندیم

خب شاید این حرفم دیسلایک زیاد بگیره و‌ مخالف زیاد داشته باشه ولی بهرحال عقیده ام محترمه :))

بنظر من سمپاد زمان مریم میرزاخانی، و دهه ی شصتیا و تا اواسط هفتاد رو با سمپاد الان نباید مقایسه کرد. کیفیت ادمها اصلا یجور دیگه ای بوده. چه دانش اموزا چه دبیرا. بعدش انقدر سمپاد زیاد شد که دیگه سمپادی بودن معنی خودش رو از دست داد. خودم وقتی معاونمون گفت اولویت اولت رو بزن فرزانگان سه چون به منطقه میخوره با خودم گفتم ای بابا سمپاد رو هم که منطقه بندی کردن. نمیدونم شاید چرت میگم ولی اون سال بالا بالاییامون یجور دیگه ای بودن.. معلم المپیادامون یجور دیگه ای بودن.. راستش سمپادی ایی که زیاد درس میخوند رو هیچوقت سمپادی نمیدونستم نه که بد باشه درس خوندن ولی دلم میخواست ادمایی مثه شایان عزیزی که روزی دو ساعت المپیاد میخوندن و طلا میشدن بیشتر بودن!!!
مشکل اصلی از زیاد شدن تعداد سمپادها نبود. اتفاقی که توی اون دوران افتاد که باعث شد سمپاد اونقدر افت کنه سیاسی شدن مدرسه توی سطوح بالای مدیریتی بود. وزارت آموزش و پرورش دوران احمدی نژاد که دست یکی به اسم حاجی بابایی افتاده بود یه سیستم هیئتی عجیب غریب بود که یه سری آدم غیرمتخصص که فقط از نظر عقیدتی باهاشون اوکی بودن وارد مجموعه شدن. اگه از اون دوران یه سری معلم خیلی مذهبی‌طور بی‌سواد به خاطرتون اومد که در خد تدریس توی سمپاد سواد و صلاحیت نداشتن بخاطر همین بود. تا اونجایی که من یادم میاد اژه‌ای هم خیلی جلوشون وایساد و مبارزه کرد سمپاد آسیب نبینه ولی دیگه تبدیل شد به اینی که هست.

مشکل اصلی از زیاد شدن تعداد سمپادها نبود. اتفاقی که توی اون دوران افتاد که باعث شد سمپاد اونقدر افت کنه سیاسی شدن مدرسه توی سطوح بالای مدیریتی بود. وزارت آموزش و پرورش دوران احمدی نژاد که دست یکی به اسم حاجی بابایی افتاده بود یه سیستم هیئتی عجیب غریب بود که یه سری آدم غیرمتخصص که فقط از نظر عقیدتی باهاشون اوکی بودن وارد مجموعه شدن. اگه از اون دوران یه سری معلم خیلی مذهبی‌طور بی‌سواد به خاطرتون اومد که در خد تدریس توی سمپاد سواد و صلاحیت نداشتن بخاطر همین بود. تا اونجایی که من یادم میاد اژه‌ای هم خیلی جلوشون وایساد و مبارزه کرد سمپاد آسیب نبینه ولی دیگه تبدیل شد به اینی که هست.
حرفت درسته ولی زیاد شدن ظرفیت سمپادها هم ینی ادمهای بیشتری میتونستن برن این مدارس— ایا یکدفعه تعداد افراد باهوش یه شهر شش هفت برابر شد؟ این مسئله به خود اون دانش اموزا هم ضربه زده چون جایی رفتن که بهش تعلق نداشتن و سرخورده شدن…

سمپاد بنظرم از نهادی که باعث شکوفایی تحصیلی و علمی افرادش بشه تبدیل شده به یک لیبل بی معنایی که صرفا خیال خونواده و بچه‌ای که میره اونجا درس میخونه رو راحت کنه... و البته حس ناکافی بودن به افرادی که قبول نمیشن بده
من به واسطه المپیادی بودنم تو سال دهم و یازدهم، تو چند فرزانگان مختلف رفتم و واقعا مدرسه به مدرسه جو بچه ها بشدت میتونه متفاوت بشه، همچنین امکانات.
تو یه فرزانگانی میری میبینی اکثریت پی درسشونن و میخوان نمره خوب بیارن، یجای دیگه میبینی بچه ها به چیزای مختلف مثل المپیادها و کارگاه هارو بهشون خیلی توجه میکنن، یجای دیگه میبینی صرفا بچه ها رو به زور اوردن سر کلاس نشوندن و نه علاقه ای به درس خوندن دارن نه فعالیت پژوهشی هنری چیزی و عملا بیچاره ها دسته‌جمعی دارن عذاب میکشن زیر فشار مدرسه...
و تو همه این مدارس هم درنهایت تو میتونی کلیییی ادم پیدا کنی که هیچ فرقی از لحاظ هوش و درس خونی با بچه های مدارس غیره ندارن...
بخاطر همین اون غرور سمپادی بودن بنظرم صرفا یه توهمه ناشی از حرفای تکراریه که بهمون در طول ۶ سال میگن و هرکس درنهایت باید با توجه به دستاورداش به خودش افتخار کنه، چه سمپادی چه غیرسمپادی، و درگیر این لیبل ها نشه...

(راستش به عنوان یک سمپادی این حرفا خودمم خیلی ناراحت میکنه، ولی چیزاییه که به چشم دیدم، من خودم تا ابد دلم برای مدرسم تنگ میشه و جوی که داشتیم، درکل امیدوارم کسی ناراحت نشه، این حرفا ته تهش برداشت بنده هستن)

• لایک
یه حقیقتی که باید بپذیریم اینه که،این جو همه باید برن دانشگاه خیلی جو اشتباهیه،خیلی خرج روی دست دولت و خود خانواده ها میزاره و خب کلی فشار روی ادمایی که اصلا علاقه ای به درس خوندن ندارن و از اجبار خانواده مجبور میشن درس بخونن میذاره و این باعث خیلی مشکلات شده
توی این مورد ما باید شبیه کشورای اروپایی بشیم که هیچ وقت نمیشیم چون همه میخوان بچه هاشونو دکتر مهندس کنن
ما باید بفهمیم نباید همه برن دانشگاه،چه لزومی داره واقعا ما همه رو بفرستیم دانشگاه؟چرا باید کسی که نمیخوادو بفرستیم دانشگاه به زور
مشکل از اونجایی شروع شد که همه میخواستن برن دانشگاه دولتی یه قرون هم پول ندن

میدونم خیلیی قراره این پیام دیسلایک بخوره،ولی اشکال نداره

سمپاد مدرسه نابغه ها نیست .مدرسه تیزهوش ها هم نیست .صرفا مدرسه ایه که دانش آموز هایی رو جمع کرده که بیشتر درس خوندن و شرایط بیشتر درس خوندن هم داشتن !
شاید قبلاً افتخار داشت اما الان دیگه افتخاری نداره.هم تعداد دانش آموزان بیشتر شده و هم شرط قبولی دقیقا مثل کنکور وابسته به کلاس و تست و چرت و پرت شده .
غرور داشته باش ولی مغرور نباش .

یه حقیقتی که باید بپذیریم اینه که،این جو همه باید برن دانشگاه خیلی جو اشتباهیه،خیلی خرج روی دست دولت و خود خانواده ها میزاره و خب کلی فشار روی ادمایی که اصلا علاقه ای به درس خوندن ندارن و از اجبار خانواده مجبور میشن درس بخونن میذاره و این باعث خیلی مشکلات شده
توی این مورد ما باید شبیه کشورای اروپایی بشیم که هیچ وقت نمیشیم چون همه میخوان بچه هاشونو دکتر مهندس کنن
ما باید بفهمیم نباید همه برن دانشگاه،چه لزومی داره واقعا ما همه رو بفرستیم دانشگاه؟چرا باید کسی که نمیخوادو بفرستیم دانشگاه به زور
مشکل از اونجایی شروع شد که همه میخواستن برن دانشگاه دولتی یه قرون هم پول ندن

میدونم خیلیی قراره این پیام دیسلایک بخوره،ولی اشکال نداره
اولین چیزی که باید اجرا بشه این قضیه اس
بعدش باید پرداخت به اینکه باید عدالتی ایجاد بشه و حق تحصیل با کیفیت بالاتر از کسی گرفته نشه
وگرنه اینقدر ادمایی که هدفشون درس خوندن نیست میان توی چرخه‌ی اموزش که شکاف های بزرگی بین مدارس عادی و مدارس سمپاد به وجود میاد

• لایک
Back
بالا