• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث داروسازان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع happiestchemist
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام
اگر تجربه گذراندن طرح دارید، بین بیمارستان، شبکه بهداشت و معاونت کدوم پیشنهاد میدین؟
ممنون میشم راهنمایی کنین🤍
هرکدوم تجربه متفاوتیه. بیمارستان لود کاری و مسئولیت بیشتری داره. برخی از بیمارستان ها خیلی اذیت میکنند و واقعا رفتنشون به صلاح نیست، مثلا امام حسین محمدشهر کرج. برخی دیگه واقعا هتلند یا چند روز در هفته/ماه بیشتر شیفت ندارند به خصوص مناطق دورتر. شبکه بهداشت اصولا کار‌ کمتر و راحت تری داره ولی معمولا دوره. معاونت هم اصولا کار زیاد، لذت کم و شرایط سختی داره. مثلا ممکنه پنجشنبه ها ازتون بخواید برید سرکار. معاونت برای ارتباط‌گیری و آشنایی با فرایند ها خوبه، بیمارستان برای سابقه کار بیمارستانی (مهاجرت مثلا) و البته کار حرفه ای تر و جدی تر. شبکه برای راحتی.
صنعت هم برای صنعت. راحت ترین راه ورود به صنعت از طرحه بنابراین اگر قصد ورود به صنعت دارید اصلا درنگ نکنید و طرح صنعت بردارید.

هرکدوم تجربه متفاوتیه. بیمارستان لود کاری و مسئولیت بیشتری داره. برخی از بیمارستان ها خیلی اذیت میکنند و واقعا رفتنشون به صلاح نیست، مثلا امام حسین محمدشهر کرج. برخی دیگه واقعا هتلند یا چند روز در هفته/ماه بیشتر شیفت ندارند به خصوص مناطق دورتر.
دیدم مثلا برای ۴.۵ پنجم گفته شده ۱۰-۱۲ روز در ماه. این یعنی ده روز میره و ۲۰ روز بعد میتونه برگرده شهرش مثلا؟! یا باید مثلا هر هفته دو سه روز بره؟ بعد روزهایی که آفه داروخانه بیمارستان بدون داروساز می‌مونه؟!

شبکه بهداشت اصولا کار‌ کمتر و راحت تری داره ولی معمولا دوره.
شبکه انگار چیزی به آدم اضاف نمیکنه

معاونت هم اصولا کار زیاد، لذت کم و شرایط سختی داره. مثلا ممکنه پنجشنبه ها ازتون بخواید برید سرکار. معاونت برای ارتباط‌گیری و آشنایی با فرایند ها خوبه،
معاونت (اینجور که فهمیدم) برای مایی که سهمیه نداریم فقط طرحه که میشه تجربه‌ش کرد. به شخصه فکر میکنم با روحیاتم سازگار باشه

صنعت هم برای صنعت. راحت ترین راه ورود به صنعت از طرحه بنابراین اگر قصد ورود به صنعت دارید اصلا درنگ نکنید و طرح صنعت بردارید.
صنعت از دوران دانشجویی برای من لذتبخش بوده ولی بخاطر شرایط جنگی کنونی، خیلی استرسش رو دارم… .

دیدم مثلا برای ۴.۵ پنجم گفته شده ۱۰-۱۲ روز در ماه. این یعنی ده روز میره و ۲۰ روز بعد میتونه برگرده شهرش مثلا؟! یا باید مثلا هر هفته دو سه روز بره؟ بعد روزهایی که آفه داروخانه بیمارستان بدون داروساز می‌مونه؟!
بله. معمولا سه نفر میگیرند برای طرح های اقماری هرکدوم 10 روز برند یا دو نفر هرکدوم 12-14 روز. مشکلی هم نیست بیمارستان داره همینطوری خودش رو اداره میکنه. وظایف داروساز بیمارستان در طرح ممکنه متفاوت از شیفت ساده باشه. حتما شرح وظایف رو بپرسید (یک مسئول امور دارویی هست که خیلی سخت و اذیت کنه). حال ممکنه 10 روز پشت هم شیفت بدید یا هفته ای سه روز. این بسته به توافق با بیمارستان و نفر داروساز دوم داره. به نظرم ببینید میتونید داروساز دیگر اون بیمارستان رو پیدا کنید؟
اینم بگم که کار بیمارستانی، سابقه کار (البته نه رسمی) محسوب میشه و میتونید باهاش در محیط بیمارستان بمونید، برای مهاجرت به عنوان داروساز بیمارستانی عالیه. مثل صنعت.

معاونت (اینجور که فهمیدم) برای مایی که سهمیه نداریم فقط طرحه که میشه تجربه‌ش کرد. به شخصه فکر میکنم با روحیاتم سازگار باشه
نمیدونم چیزی به کسی اضافه میکنه یا نه حقیقتا. واقعا به هدف خودتون و روحیه اتون بستگی داره. ولی وقتی برای معاونت اقدام کنید دیگه جایی که درش قرار میگیرید بسته به معاونته. اداری، بازرسی، DPIC. بیشترین حجم کاری با DPIC هاست که ایام جنگ هم سرکار میرفتند.

صنعت از دوران دانشجویی برای من لذتبخش بوده ولی بخاطر شرایط جنگی کنونی، خیلی استرسش رو دارم… .

اینم نکته خوبیه. هیچکس فکر نمیکرد شرکت های دارویی مورد حمله قرار بگیرند. ولی این که در طول روز اتفاقی بیافته هم مشخص نیست. میتونید با شرکت ها رایزنی کنید و شرایطشون رو بپرسید، و این که شرکتی انتخاب کنید که به خصوص نباشه... اما بازم میگم، راحت ترین راه و بهترین راه برای ورود به صنعت، ورود از طریق طرحه.

@Paulhenry
@Becoming

دوستان جسارتا یک سوالی داشتم 🪻
پماد آداپالن با پماد بنزوئیل پراکساید (ژل پنوکساید) برای درمان آکنه صورت، باهم دیگه تداخلی دارن ؟
که با فاصله ۸/۹ ساعته رو پوست زده بشن
( یکیش آخر شب و یکیش صبح زده بشه )
یا باید دوره درمان هرکدوم جداگانه طی بشه !؟

@Paulhenry
@Becoming
دوستان جسارتا یک سوالی داشتم
پماد آداپالن با پماد بنزوئیل پراکساید (ژل پنوکساید) برای درمان آکنه صورت، باهم دیگه تداخلی دارن ؟
که با فاصله ۸/۹ ساعته رو پوست زده بشن
( یکیش آخر شب و یکیش صبح زده بشه )
یا باید دوره درمان هرکدوم جداگانه طی بشه !؟
نه تداخل ندارن
اتفاقا اثربخشی دوره درمانی که کنار بنزوئیل پروکساید، آداپالن و آنتی بیوتیک باشه بیشتر میشه

دوستان کاربامازپین رو میشه جایگزین والپروات سدیم کرد برای تثبیت خلق؟
نسخه م والپروات بوده ولی داروخونه اینو فرستاده

داروهای دیگم:
الانزاپین
پاروکستین
سیتالوپرام

آخرین ویرایش:

داروهای دیگم:
الانزاپین
پاروکستین
سیتالوپرام
اساتید داروساز و پزشک یه عنایتی به پیام من داشته باشید
میترسم ب فاک برم

داروهای دیگم:
الانزاپین
پاروکستین
سیتالوپرام
نه. ینی شدنش میشه، هر داروی دیگه ای هم میشه. ولی اون تاثیر رو نداره و مسیر درمانت رو به هم میریزه. برو داروخانه درستش کن

داروهای دیگم:
الانزاپین
پاروکستین
سیتالوپرام
کاربامازپین هم رو خلق اثر داره, اما نباید این کارو کرد همین الان کاربامازپین با سیتالوپرام و الانزاپین تداخل دارویی داره... ضمن اینکه کاربامازپین عوارضش خیلی بیشتره و خطرناک تره، بعدش والپروات دکترت چرا داده؟شاید برا کم کردن پرخاشگری اینا بهت والپرات داده ,ضمن اینکه اصلا نحوه تنظیم دوز کاربامازپین مهمه

بعدش والپروات دکترت چرا داده؟شاید برا کم کردن پرخاشگری اینا بهت والپرات داده ,ضمن اینکه اصلا نحوه تنظیم دوز کاربامازپین مهمه
احتمالا همینی که میگی چون مرزی ام

Back
بالا