- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اردبیل
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
اینم تاپیک پیراها

علوم پ آزادها تا جایی که اطلاع دارم برای هیچ رشتهای تو کارآموزی حقوق نداره و فقط تو طرح میدهسلام سلام...
دوستان گروه پرستاری(مامایی، پرستاری، فوریت و...) کیا توی عرصه دانشگاه بهشون حقوق میده؟
شنیدم علوم پزشکی اصفهان حقوق میده. راسته؟
مشهد ازین خبرا نیست متاسفانه و اگه میدن چقدره؟

سلام ...عرصه اگر خودت شیفت نداشته باشی حقوق نمیدن...میتونی بری دفتر پرستاری شیفت دانشجویی برداری ...حقوقش بد نیست اگر پارتی و سابقه بالین خوبی داری بیمارستانای خصوصی الان ساعتی + دویست و خوردیه تهران ،بستگی داره کجا باشی ... دوستم آتیه اس خیلی نمیگفت چقدر بهش میدن ولی بالای سی میگرفت ..کارش خیلی خوب بود همین بهمن هم فارغ شد .... بیمارستان روان هم اگر اشنا داری میتونه اوکی کنه مقدار حقوقش بیشتره ...کارش سبک تره ولی باید منتالی خودت قوی باشی...بیمارستان دولتی الان توی تهران ۱۸۰ ساعت پر کنی برای دانشجو نزدیک بیست میدن ....دقیقش دستم نیست بچه ها خیلی لو نمیدنسلام سلام...
دوستان گروه پرستاری(مامایی، پرستاری، فوریت و...) کیا توی عرصه(سال آخر) دانشگاه بهشون حقوق میده؟
شنیدم علوم پزشکی اصفهان حقوق میده. راسته؟
مشهد ازین خبرا نیست متاسفانه و اگه میدن چقدره؟
بیرون و اینا آره میشه کار کرد اما شنیدم بعضی دانشگاه ها شیفت هایی که جزو کوریکولوم آموزشی هست رو حقوق میدن بهشون زیاد نیست اما.سلام ...عرصه اگر خودت شیفت نداشته باشی حقوق نمیدن...میتونی بری دفتر پرستاری شیفت دانشجویی برداری ...حقوقش بد نیست اگر پارتی و سابقه بالین خوبی داری بیمارستانای خصوصی الان ساعتی + دویست و خوردیه تهران ،بستگی داره کجا باشی ... دوستم آتیه اس خیلی نمیگفت چقدر بهش میدن ولی بالای سی میگرفت ..کارش خیلی خوب بود همین بهمن هم فارغ شد .... بیمارستان روان هم اگر اشنا داری میتونه اوکی کنه مقدار حقوقش بیشتره ...کارش سبک تره ولی باید منتالی خودت قوی باشی...بیمارستان دولتی الان توی تهران ۱۸۰ ساعت پر کنی برای دانشجو نزدیک بیست میدن ....دقیقش دستم نیست بچه ها خیلی لو نمیدن

اگه اول طرحتو اوکی کرده باشی بعد ارشد قبول شی طبق قانون باید توقف طرح بزنی تا اتمام تحصیل اما بیمارستان و دانشگاه بعضا باهات راه ميان تا همزمان طرح و ارشدت پیش ببریبچههای پرستاری دانشگاه ما (دزفول) تو دوره اینترنشیپ ماهی ۶ تومن میگیرن. صرفاً از دو نفر شنیدم که کارآموزیشون اورژانس بیمارستان آموزشیمون بود و کاملاً مطمئن نیستم.
بچهها من شنیده بودم که اگه کسی مستقیم بخواد ارشد بخونه دیگه نمیتونه طرحشو بره؛ ولی یک موردِ عینی تو ارشدهای ما هست که همزمان داره طرح میره و ارشد NICU میخونه. قضیه چیه راهش چیه![]()
من الان نمیدونم چطوریه ولی چیزی که شنیدم طرحی که حین تحصیل ارشد بری جزو دو سال طرح اجباریت برای آزاد کردن مدرک حساب نمیشهبچههای پرستاری دانشگاه ما (دزفول) تو دوره اینترنشیپ ماهی ۶ تومن میگیرن. صرفاً از دو نفر شنیدم که کارآموزیشون اورژانس بیمارستان آموزشیمون بود و کاملاً مطمئن نیستم.
بچهها من شنیده بودم که اگه کسی مستقیم بخواد ارشد بخونه دیگه نمیتونه طرحشو بره؛ ولی یک موردِ عینی تو ارشدهای ما هست که همزمان داره طرح میره و ارشد NICU میخونه. قضیه چیه راهش چیه![]()
بیرون و اینا آره میشه کار کرد اما شنیدم بعضی دانشگاه ها شیفت هایی که جزو کوریکولوم آموزشی هست رو حقوق میدن بهشون زیاد نیست اما.
اصفهان و گناباد رو مطئمن ام...
مشهد متاسفانه تا پایان طرح و معافیت از طرح نداشته باشی سخت میگیرن، حتی برای فارغ التحصیل ها. الان ارشد هامون که مستقیم خوندن و اینا میان کار دانشجویی بالین، چون پایان طرح ندارن خصوصی اجازه نمیده کار کنن
دوستای من جرئت شونزیاده پارتی هم دارن خصوصی میرنشنیدم اگر استریت شی یا کنکور ارشد بری طرح ات باید تا زمان اتمام ارشد به تعویق بیوفته بعدا طرح تو شروع کنی ....استثنا من ندیدم حقیقتابچههای پرستاری دانشگاه ما (دزفول) تو دوره اینترنشیپ ماهی ۶ تومن میگیرن. صرفاً از دو نفر شنیدم که کارآموزیشون اورژانس بیمارستان آموزشیمون بود و کاملاً مطمئن نیستم.
اگه اول طرحتو اوکی کرده باشی بعد ارشد قبول شی طبق قانون باید توقف طرح بزنی تا اتمام تحصیل اما بیمارستان و دانشگاه بعضا باهات راه ميان تا همزمان طرح و ارشدت پیش ببری
دو مورد دیدم همینجوری کردن
ولی فشرده میشه دیگه :"
ببین این چیزا خیلی دلبخواهی واقعا یعنی هر دانشگاه ساز خودش رو میزنه، قانون و این چیزا هم کشکه واسشون. صرفا نیرو میخوان که شیفت هاشون رو پر کنه. مشهد خیلی هارو دیدم که حین طرح ارشد هم خوندن و مشکلی پیش نیومده، باز یکی از دوستام اردبیل داخلی جراحی میخوند اونو وقتی فهمیدن داره ارشد میخونه مجبور کردن توقف بزنه. هرکجا ی مدله واسه خودش...مرسی بچههاا
میگما
اگه ۱ سال از طرحمون مونده باشه، میذارن توقف طرح بزنیم به خاطر ادامه تحصیل؟ یا باید ۲ سال رو کامل بریم که بتونیم ارشد بخونیم؟ t--t
چون داشتم فکر میکردم یه سال برم سرکار، بعدش ارشد بدم، ولی نمیدونم این قانونها رو از کجا باید دنبال کنم.
بستگی دارهمرسی بچههاا
میگما
اگه ۱ سال از طرحمون مونده باشه، میذارن توقف طرح بزنیم به خاطر ادامه تحصیل؟ یا باید ۲ سال رو کامل بریم که بتونیم ارشد بخونیم؟ t--t
چون داشتم فکر میکردم یه سال برم سرکار، بعدش ارشد بدم، ولی نمیدونم این قانونها رو از کجا باید دنبال کنم.

بیماریهای قلبی میخوای یا نوارقلب؟بچه ها منبع واسه Ccu میخوام....
پیرم کرد استاده تو کارورزی...
همه اش😂بیماریهای قلبی میخوای یا نوارقلب؟
برونر رو خوندی؟همه اش😂
اون که آره ترم ۳، دسترسی ندارم بهش...برونر رو خوندی؟
دوباره اوصیکم به برونر سودارث فصل قلبشاون که آره ترم ۳، دسترسی ندارم بهش...
حوصله اینکه برم کتابخونه دانشکده هم ندارم...
دانلود داشتم کتابارو نمیدونم چرا حذف شده از گوشیم..
این استاده هم ی سوالای ریزه ریزی ميپرسه که رزیدنت هم والا فکر نکنم بدونه...
عه الان کارآموزی میری مگه؟اون که آره ترم ۳، دسترسی ندارم بهش...
حوصله اینکه برم کتابخونه دانشکده هم ندارم...
دانلود داشتم کتابارو نمیدونم چرا حذف شده از گوشیم..
این استاده هم ی سوالای ریزه ریزی ميپرسه که رزیدنت هم والا فکر نکنم بدونه...