• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یعنی با لینک من لاگ این شدی در اکانت من با لینکش؟؟؟ واقعا ممکنه؟ 😀😂
نه من وارد اکانت تو شدم؛ ولی خروج زدم. منطقاً نباید اینطور میشد : -))

+ فکر کنم چون من خروج زدم، درست شد.

نه من وارد اکانت تو شدم؛ ولی خروج زدم. منطقاً نباید اینطور میشد : -))
واقعا باورم نمی‌شه، یعنی چی که لینک ورود، به صورت لاگین‌شده شیر شده؟؟ 😂😂
مرسی عزیزم

نه نمیشه میزنه باید مجدد وارد بشیم :‌))
احتمالا چون riant لاگ اوت زده
ولی باورم نمی‌شه قضیه :‌)))

واقعا باورم نمی‌شه، یعنی چی که لینک ورود، به صورت لاگین‌شده شیر شده؟؟ 😂😂
اگه وارد حسابی باشی و دقیقا لینک کروموو کپی کنی برای کسی بفرستی دقیقا به اونصورتی که اون سایت بوده ارسال میشه
حتی اگه لاگ این باشی اون شخص هم میره تو حسابت

اگه وارد حسابی باشی و دقیقا لینک کروموو کپی کنی برای کسی بفرستی دقیقا به اونصورتی که اون سایت بوده ارسال میشه
حتی اگه لاگ این باشی اون شخص هم میره تو حسابت
وبسایت سلامت جدیدا از آدرس اصلیش نمی‌شه لاگ این شد، لاگین میشی و وارد صفحه دیگری میشه که باید مجدد لاگ‌این بشی. من از صفحه دوم لینک فرستاده بودم تازه با رمز OTP نه پسورد!!! عجیبه واقعا.

وبسایت سلامت جدیدا از آدرس اصلیش نمی‌شه لاگ این شد، لاگین میشی و وارد صفحه دیگری میشه که باید مجدد لاگ‌این بشی. من از صفحه دوم لینک فرستاده بودم تازه با رمز OTP نه پسورد!!! عجیبه واقعا.
مهم اینه که اونموقع که لینک رو کپی کردی لاگین بودی
حالا اینم از عجایب سایتای ایرانه که چند بار باید لاگین کنی

• لایک
امتیازات: Endo
عه چه خوب مرسی‌
ریه‌شو می‌خواستم
با فارما (تا اخر امینوگلیکوزید‌ها دارم) اگه از بات دانلود کردی،۴تا ویس اخرشو ندارم :-<
فارماش رو ندارم ولی خلاصه طلایی ریه رو دارم. میتونم اگر آپلودسنترها اجازه بدن آپلودش کنم :))

• لایک
امتیازات: Endo
نرماله که عصر که میام خوابگاه تمام تصمیم های پزشکی ای که صبح گرفتم رو زیر سوال میبرم ؟

• لایک
امتیازات: آ.ا
screenshot_20260329_153633_drive_m7cj.jpg

بحث سر همون حساسیت و اختصاصیت Ddimer دیگه
من کلا دوست دارم تا حد زیادی کتابی برم جلو و بیهوده پاراکلینیک استفاده نکنم،و خیلی شرایط مریض درنظر بگیرم،تو تو اورژانس کار کنی روزانه کلی مریض تنگی نفس میاد نمیتونی همه رو بفرستی سی‌تی بشن،یا کلی مریض چست پین میاد نمیتونی برای همه تروپونین چک کنی و ویزیت قلبشون بزنی بعضیا با اسکازینا با حال عمومی خوب و علائم هشدار میرن خونشون:))،تروما به سرهایی که هی اصرار به سی تی دارنم که بماند،اینجوری اورژانس جمع نمیشه،شیراز احتمالا مراکز بزرگ و امکانات بیشتری هست
ولی تو همین کرمان بخوای برای مریض سی‌تی انژیو درخواست بدی یا باید بره دولتی(یه مرکز داره،الزهرا کرمان) و حدود ۱ ماه تو صف نوبت باشه یا بره خصوصی(راضیه فیروز) و نزدیک به ۱۵ تا ۲۰ تومنه،بقیه شهرستان های کرمانم که ندارن
این الگوریتم از اون مقاله هست که گفتم تقریبا میشه گفت خلاصه و جمع و جور شده ی الگوریتم های آپتودیت برای pte است

واسه ارتوپدی جز کیوبی و ژلوفن منبع(فیلم/جزوه/کتاب) دیگه‌ای دارید واسم آپلود کنید؟

بچه های استاژر شما تعطیلید؟ یا برقراره بخش هاتون؟ میشه از هر دانشگاهی هستید بهم بگید

بچه های استاژر شما تعطیلید؟ یا برقراره بخش هاتون؟ میشه از هر دانشگاهی هستید بهم بگید
ما کلا تعطیل بودیم از فردای شروع جنگ
برای بعد تعطیلاتم فعلا الان آیین نامه دادن باید حضوری بیاین،منتظریم ببینیم خود دانشگاه چی میگه

علوم پزشکی شیراز استاجر نداره. دوسال اول بالینی به ترتیب سال اول و دوم، استیودنت داره و اکسترن. استیودنت‌ها کشیک ۱۲ ساعته و زیر نظر اینترن‌ها دارند. اکسترن‌ها کشیک ۲۴ ساعته دارند و خیلی بخش‌ها مستقلا کشیک میدن(بدون اینترن). کشیک‌های همه بچه‌های بالینی سرجاش بوده(استیودنت، اکسترن و اینترن). فقط راندها به صورت کشیک و پست‌کشیک بوده.
از بعد از تعطیلات عید هم گفتن طبق اعلام وزارت‌خونه، برمیگردیم به حالت عادی! یعنی راندها هم مثل قبل برقراره.

علوم پزشکی شیراز استاجر نداره. دوسال اول بالینی به ترتیب سال اول و دوم، استیودنت داره و اکسترن. استیودنت‌ها کشیک ۱۲ ساعته و زیر نظر اینترن‌ها دارند. اکسترن‌ها کشیک ۲۴ ساعته دارند و خیلی بخش‌ها مستقلا کشیک میدن(بدون اینترن). کشیک‌های همه بچه‌های بالینی سرجاش بوده(استیودنت، اکسترن و اینترن). فقط راندها به صورت کشیک و پست‌کشیک بوده.
از بعد از تعطیلات عید هم گفتن طبق اعلام وزارت‌خونه، برمیگردیم به حالت عادی! یعنی راندها هم مثل قبل برقراره.
من برام همیشه شیراز جالب بوده،فرق اکسترن و اینترن تو چیه اگه اکسترن میتونه تنها کشیک بده؟

ببخشید این وسط یه سوال
۴ سال از پزشکی بالینیه یا ۳ سال؟

من برام همیشه شیراز جالب بوده،فرق اکسترن و اینترن تو چیه اگه اکسترن میتونه تنها کشیک بده؟
در عمل هیچی. تقریبا هر کاری که میشه با مهر اینترن انجام داد با مهر اکسترنی هم میشه.
فقط اکسترنی بیشتر بخش‌های مینور داره ولی اینترنی بیشتر ماژور. بعضی بخش‌ها مثل داخلی و اطفال که هم اینترن دارن و هم اکسترن، اینترن به نوعی نسبت به اکسترن سینیور حساب میشه...
ببخشید این وسط یه سوال
۴ سال از پزشکی بالینیه یا ۳ سال؟
۳.۵ سال. ۲ سال استاجری(که شیراز میشه یکسال استیودنتی و یک سال اکسترنی) و ۱.۵ سال اینترنی.

در عمل هیچی. تقریبا هر کاری که میشه با مهر اینترن انجام داد با مهر اکسترنی هم میشه.
فقط اکسترنی بیشتر بخش‌های مینور داره ولی اینترنی بیشتر ماژور. بعضی بخش‌ها مثل داخلی و اطفال که هم اینترن دارن و هم اکسترن، اینترن به نوعی نسبت به اکسترن سینیور حساب میشه...

۳.۵ سال. ۲ سال استاجری(که شیراز میشه یکسال استیودنتی و یک سال اکسترنی) و ۱.۵ سال اینترنی.
یعنی اکسترنی که هنوز پره نداده میتونه اوردر بذاره؟چه عجیب
و اگه اینترنا بیشتر دارن ماژور میرن که اینترنیشون باید کمتر از ۱۸ ماه بشه،بالاخره مینورا رو تو اکسترنی رفتن
من دوست دارم رزیدنتی بیام شیراز و واقعا شیراز عجیبه:))

عه اره. درسته ،حالا بدبختی ما ۲ هفته اطفال مونده بود گفتن بیاین دوباره اطفال 🥲🥲 بعدشم امتحان ۳ ماه رو میگیرن واقعا دردناکه

• لایک
امتیازات: Sep
Back
بالا