• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yas21173
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
درود
فشار ۹ بر ۵.۳ خیلی پایینه؟
چکار باید کرد بالا بیاد
@farshad5346
@الهه ن
سلام. پایین برای کی؟ یه آدم تصادفی؟ یه فردی که میانگین فشارش ۱۳،۱۴ ه؟
این محدوده فشار خون عموما برای جوانان طبیعی ه. یعنی خیلی‌ها فشارخون پایه‌شون همین حدود ه، و نیازی نیست کاری بکنه. ولی اگر کسی با این فشار علامت‌داره (سردرد، به‌خصوص درد پشت سر، احساس ضعف و خستگی، احساس خواب‌آلودگی، ...) داره می‌تونه نمک بخوره که کمک کنه فشارش بالاتر بره. (نمک هم نتونست، چیپس و پفک و چیز شور، معمولا خیار و یا گوجه با نمک در دسترس‌تره)
ولی خب توی فرد تصادفی این فشار برامون ردفلگ ه، کسی که خون‌ریزی داره، اسهال ه، چند وقته بیماری شدید داره و ...، علامت خوبی نیست و نیاز به درمان با مایعات وریدی (تزریقی) داره.

سلام. پایین برای کی؟ یه آدم تصادفی؟ یه فردی که میانگین فشارش ۱۳،۱۴ ه؟
این محدوده فشار خون عموما برای جوانان طبیعی ه. یعنی خیلی‌ها فشارخون پایه‌شون همین حدود ه، و نیازی نیست کاری بکنه. ولی اگر کسی با این فشار علامت‌داره (سردرد، به‌خصوص درد پشت سر، احساس ضعف و خستگی، احساس خواب‌آلودگی، ...) داره می‌تونه نمک بخوره که کمک کنه فشارش بالاتر بره. (نمک هم نتونست، چیپس و پفک و چیز شور، معمولا خیار و یا گوجه با نمک در دسترس‌تره)
ولی خب توی فرد تصادفی این فشار برامون ردفلگ ه، کسی که خون‌ریزی داره، اسهال ه، چند وقته بیماری شدید داره و ...، علامت خوبی نیست و نیاز به درمان با مایعات وریدی (تزریقی) داره.
نه فرد عادی ۳۵ ساله
کلا فشار پایین هم هست
علائم سرگیجه و حالت تهوع هم هستن
مرسی از کمکتون

نه فرد عادی ۳۵ ساله
کلا فشار پایین هم هست
مرسی از کمکتون
اگه فشارش همیشه پایین باشه نمی‌تونه توجیه کننده علائمش باشه. چون بدن با فشار همیشگی خودش رو وفق می‌ده. حالت تهوع معمولا با افت فشار ایجاد نمی‌شه. احتمالا علت دیگری، مثل بیماری ویروسی شایع یا مسمویت غذایی داشته باشه.

نه فرد عادی ۳۵ ساله
کلا فشار پایین هم هست
مرسی از کمکتون
چون علائم داره یعنی فشارش از رنج نرمال (استانه تحریک پذیری رسپتورها )پایینتره و از اونجایی میگی که حاد نیس و یه پروسه ای هست که مدتیه باهاش درگیره، بهتره کلا غذاهاشو شور و پرنمک بخوره یه مدت

اول سمت راست سینه ام شروع کرد درد گرفتن
یه مدت دراز کشیدم اوکی شدم(در حد ۱۰ دقیقه)
الان سمت چپ سینه ام و پشت کتفم درد میکنه
دردش اینطوریه که مثلا ۵۰ ثانیه هست یه پونزده ثانیه وسطش ول میکنه بعد دوباره همینجوری
چه باید نمود؟!

اول سمت راست سینه ام شروع کرد درد گرفتن
یه مدت دراز کشیدم اوکی شدم(در حد ۱۰ دقیقه)
الان سمت چپ سینه ام و پشت کتفم درد میکنه
دردش اینطوریه که مثلا ۵۰ ثانیه هست یه پونزده ثانیه وسطش ول میکنه بعد دوباره همینجوری
چه باید نمود؟!
دردش ماهیتش سوزشیه یا فشاری؟
تو یه نقطه متمرکزه یا پخش؟
تنگی نفس نداری؟
احساس تلخی تو دهنت یا علائم سو هاضمه نداری؟
اگه سابقه ناراحتی قلبی تو خانواده یا خودت داری،حتما پیش متخصص قلب یه اکو و نوار قلب برو....
اگه نه که باتوجه به سنت احتمال زیاد درد منشاش عضلانی اسکلتیه یا گوارشیه و نگران کننده نیست

اولین سوال یکم صرفا برای خودم سوال شده. اینکه آیا اشک ریختن میتونه باعث آسیب به بدن کسی بشه؟ تا چه حد از اشک ریختن میتونه سالم باشه؟
سول دومم اینکه یکی از دوستام گاهی یهویی (مثلا همین طور که دراز کشیده) قلبش تیر میکشه. سابقه خانوادگی بیماری قلب هم داشته. ممکنه مشکل خیلی حاد باشه؟ اگه الان توی این وضعیت نتونه دکتر بره، کاری هست که انجام بده؟
ممنونم

آیا سردی کردن درونی (سرد مزاجی) باعث زخم یا آسیب رسوندن به معده میشه؟

ببخشید این آمپولایی که تزریق میکنن برای افزایش قد عوارض موارض و این چیزا نداره ؟!

اولین سوال یکم صرفا برای خودم سوال شده. اینکه آیا اشک ریختن میتونه باعث آسیب به بدن کسی بشه؟ تا چه حد از اشک ریختن میتونه سالم باشه؟
سول دومم اینکه یکی از دوستام گاهی یهویی (مثلا همین طور که دراز کشیده) قلبش تیر میکشه. سابقه خانوادگی بیماری قلب هم داشته. ممکنه مشکل خیلی حاد باشه؟ اگه الان توی این وضعیت نتونه دکتر بره، کاری هست که انجام بده؟
ممنونم
اشک ریختن به خودی خود که فیزیولوژیکه و مشکلی نداره ولی اشک ریزش پاتولوژیک و غیرطبیعی دلایل متعددی داره مثل : انسداد مجرای نازولاکریمال،التهاب ملتحمه چشم،شکستگی ریز استخوانی،تومورهای داخل کیسه اشکی یا داخل مجرای اشکی،سینوزیت ها و...قطعا معاینه و بررسی توسط چشم پزشک لازمه

چون سابقه خانوادگی داره بررسی بیشتر لازمه...اکو و نوار قلب و شاید تست ورزش بخواد..در اولین فرصت باید بررسی بشه

آیا سردی کردن درونی (سرد مزاجی) باعث زخم یا آسیب رسوندن به معده میشه؟
من اینارو شنیدم که سرد مزاجی و بلغمی بودن باعث نفخ معده و سو هاضمه و ترش کردن میشه ولی توی طب مدرن ،از اساس این اصطلاحات رد شده اس و اعتباری نداره و بدن بصورت سیستمی بررسی میشه...

ببخشید این آمپولایی که تزریق میکنن برای افزایش قد عوارض موارض و این چیزا نداره ؟!
قطعا عوارض داره و حتما باید تحت نظر پزشک غدد تجویز بشه...،چیزایی که من یادمه افزایش سطح فشار و قند خون،آرتریت و درد مفاصل،افزایش فشار داخل مغز و سردردهای دوره ای میده....حتما باید تحت نظر پزشک غدد و درصورت اندیکاسیون تجویز بشه

سلام
دوستان پزشک و داروساز میتونین این نوشته ها رو بخونین لطفا؟
img_20260327_234959_bq68.jpg

Back
بالا