• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اخبار و بحث نظامی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mohammad05
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پهپادای شاهد همشون از سری MQ کپی برداری کردن، از آیرودینامیک تا نرم افزار و...

ولی باز همین پهپادا یه خوبی داره کلا اینکه هزینه ش کمه و میتونن پدافندو سرگرم کنن.

ایناهم فکر میکنن که همچی رو باید مهندسی معکوس کرد و چیز خارجی نباید باشه.

مراحل مهندسی معکوسو نداره و خیلی عملکرد بهتری رو داره
مشکل دقیقا همین‌جاست
شرکتی مثل هسا که داره این پرنده ها رو تولید میکنه، فقط دانش باز کردن یه نسخه ی خارجی و کپی کردن ازش رو داره چون طراحی کردن توی ایران یه بحث بی معنیه چون بلد نیستن و نمیتونن. حتی به فرض نیروی کاربلد هم باشه، متریال ندارن
شما تاحالا از خودت پرسیدی چرا موشک و پهپاد میسازن؟ چرا یه جنگنده که کوفت، یه هواپیمای مسافربری بسازن که موتور جت روش باشه؟
چون نمیتونن حتی یه جت در ابعاد کوچیک بسازن
اونوقت این پهپاد سری شاهد پیشرانه ش چیه؟
یه موتور تک سیلندر بنزینی که اونم از چین وارد میکنن. اصن شما برو سیستم کنترل پرواز این شاهد ۱۳۶ و ببین. با سیم روی بدنه اومدن به هم سطح کنترل و وصل کردن
آدم خندش میگیره
جنگنده قاهرم که سیرکی بود که از بعد فنی حرف ها دارم برا گفتن در موردش

بعضی وقتا فراموش میکنم که خلبان‌های ارتش هم از فیلتر عقیدتی-سیاسی رد شدن.
از وقتی که به خلبان گفتن حتی اگر کشته شدی، هواپیما رو سالم روی زمین بشون، فاتحه ش خونده شد.

واقعاا اینو گفتن؟؟:))=)):))=))
این یکی از اصول آموزش توی نیروی هوایی ایرانه
خیلیا سر این موضوع کشته شدن
آرش رضایی، یاسر محمدیان، قادر اسدی، طحان نظیف و خیلیای دیگه سقوط کردن سر همین ماجرا

ینی ترامپ قبل حمله با خودش درباره افزایش احتمالی قیمت انرژی پس از حمله فکر نکرده؟ و ایعادش رو پیشبینی نکرده؟من واقعا بعید میدونم. همه هزینه ها لحاظ شده
داره تفکرات مسئولان ج ا رو میگه قرار نیست واقعا رخ بده
مثل اون دفعه که زدن زیر مذاکرات برگشت به برجام به دلیل اینکه گفتن در نتیجه ی جنگ روسیه و اوکراین، زمستان سخت برای اروپا در راهه و امتیازات بیشتری میتونیم بگیریم

• خنده
امتیازات: -ژ-

سعی میکنم خبرایی که میاد رو مخصوصا محتوای عرزشی رو اینجا صحت سنجی کنیم
با این شاهکار شروع میکنم:🤣

🎴 فوری: وزارت دفاع کویت اعلام کرد چند فروند از هواپیماهای جنگنده آمریکایی سقوط کرده‌اند و خلبانان نجات یافته‌اند.

و مقر «خاتم‌الانبیا» ایرانی اعلام کرد که یک فروند جنگنده F-۱۵ را بر فراز آسمان کویت ساقط کرده است.

این بزرگ‌ترین تلفات هوایی ایالات متحده از زمان جنگ ویتنام خواهد بود، زیرا پیش‌تر هیچ هواپیمای مدرن با این شکل و تعداد به طور یکجا ساقط نشده بود.

علاوه بر این، این نخستین سقوط هواپیمای F-۱۵ در تاریخ آن است.

آمریکا نیز اعتراف کرده است:

فرماندهی مرکزی آمریکا: سقوط ۳ فروند هواپیمای آمریکایی از نوع «F-15E استرایک ایگل» که برای حمایت از عملیات «خشم حماسی» بر فراز کویت پرواز می‌کردند.

این نوع هواپیما یکی از مدرن‌ترین و قوی‌ترین جنگنده‌های جهان پس از اف-۳۵ است و سقوط آن توسط آتش دشمن به معنای کاهش توانایی فروش آن است.

آمریکا همچنین با افزایش چنین تلفات و عملیات‌هایی، بازار تسلیحات خود را نیز از دست می‌دهد.

🚨 اخبار #جنگ 👇
https://eitaa.com/joinchat/4097572865Cc2a70db549

زدن این ۳ فروند اف ۱۵ استرایک ایگل اونم به دست سپاه غیر ممکنه. حالا کاری ندارم که خود کویت این سه تا رو زد اما تحلیل های آبدوخیاری کانال عرزشی اینجا بولد میشه که میگه نخستین سقوط این مدل هواپیما الان اتفاق افتاده
این هواپیما توی جنگنده ها، حکم کامیون رو داره و مهمات بسیار سنگینی از هر نوعی میتونه با خودش حمل کنه، مضاف بر این تانکر اکسترنال هم میبره‌.
یه مشکلی که این هواپیما مخصوصا توی لود سنگین داره، ترکیدن لاستیک چرخ جلو حین تیکافه و سال ۲۰۱۹ یه اف ۱۵ همینجوری حین یه پرواز آموزشی از دست رفت پس گنده گوزی نکن

حالا چرا سپاهیا این ۳ تا اف ۱۵ رو نزدن؟!
پدافند ایران عملا یه جوکه توی این شرایط و اسرائیل و آمریکا مثل جنگ خرداد، کریدور هوایی با جنگنده رادارگریز توی ایران باز نمیکنن چون پدافندی دیگه وجود نداره. برای همین با خیال راحت هواپیماهای خودش رو از جمله بمب افکن سنگین B52 به راحتی میتونه توی آسمون کشور تردد کنه. اگر اینو شما زدین، اولا با چه سلاحی زدینش؟ با جنگنده که نمیتونستین بزنین چون نزدیک ترین پایگاهتون بوشهر یا بندرعباسه که چیزی ازش نمونده بود که بخواین بلندش کنین
با موشک کروز بخاطر برد محدود پروازش، زدن اف ۱۵ محاله. میمونه یه پدافند که( :)) ).

سعی میکنم خبرایی که میاد رو مخصوصا محتوای عرزشی رو اینجا صحت سنجی کنیم
با این شاهکار شروع میکنم:🤣

🎴 فوری: وزارت دفاع کویت اعلام کرد چند فروند از هواپیماهای جنگنده آمریکایی سقوط کرده‌اند و خلبانان نجات یافته‌اند.

و مقر «خاتم‌الانبیا» ایرانی اعلام کرد که یک فروند جنگنده F-۱۵ را بر فراز آسمان کویت ساقط کرده است.

این بزرگ‌ترین تلفات هوایی ایالات متحده از زمان جنگ ویتنام خواهد بود، زیرا پیش‌تر هیچ هواپیمای مدرن با این شکل و تعداد به طور یکجا ساقط نشده بود.

علاوه بر این، این نخستین سقوط هواپیمای F-۱۵ در تاریخ آن است.

آمریکا نیز اعتراف کرده است:

فرماندهی مرکزی آمریکا: سقوط ۳ فروند هواپیمای آمریکایی از نوع «F-15E استرایک ایگل» که برای حمایت از عملیات «خشم حماسی» بر فراز کویت پرواز می‌کردند.

این نوع هواپیما یکی از مدرن‌ترین و قوی‌ترین جنگنده‌های جهان پس از اف-۳۵ است و سقوط آن توسط آتش دشمن به معنای کاهش توانایی فروش آن است.

آمریکا همچنین با افزایش چنین تلفات و عملیات‌هایی، بازار تسلیحات خود را نیز از دست می‌دهد.

🚨 اخبار #جنگ 👇
https://eitaa.com/joinchat/4097572865Cc2a70db549

زدن این ۳ فروند اف ۱۵ استرایک ایگل اونم به دست سپاه غیر ممکنه. حالا کاری ندارم که خود کویت این سه تا رو زد اما تحلیل های آبدوخیاری کانال عرزشی اینجا بولد میشه که میگه نخستین سقوط این مدل هواپیما الان اتفاق افتاده
این هواپیما توی جنگنده ها، حکم کامیون رو داره و مهمات بسیار سنگینی از هر نوعی میتونه با خودش حمل کنه، مضاف بر این تانکر اکسترنال هم میبره‌.
یه مشکلی که این هواپیما مخصوصا توی لود سنگین داره، ترکیدن لاستیک چرخ جلو حین تیکافه و سال ۲۰۱۹ یه اف ۱۵ همینجوری حین یه پرواز آموزشی از دست رفت پس گنده گوزی نکن

حالا چرا سپاهیا این ۳ تا اف ۱۵ رو نزدن؟!
پدافند ایران عملا یه جوکه توی این شرایط و اسرائیل و آمریکا مثل جنگ خرداد، کریدور هوایی با جنگنده رادارگریز توی ایران باز نمیکنن چون پدافندی دیگه وجود نداره. برای همین با خیال راحت هواپیماهای خودش رو از جمله بمب افکن سنگین B52 به راحتی میتونه توی آسمون کشور تردد کنه. اگر اینو شما زدین، اولا با چه سلاحی زدینش؟ با جنگنده که نمیتونستین بزنین چون نزدیک ترین پایگاهتون بوشهر یا بندرعباسه که چیزی ازش نمونده بود که بخواین بلندش کنین
با موشک کروز بخاطر برد محدود پروازش، زدن اف ۱۵ محاله. میمونه یه پدافند که( :)) ).
وای یه معلم آمادگی دفاعی داریم می‌گه که ایران توی جنگ دوازده روزه سه تا B2 و هشت تا F35 Lighting II رو زده.
بعد اف سی و پنجارو به چین دادن تا نمونه سازی کنه و به ایران پول خیلی گنده ای داده.

بعد ایرانم B2 هارو مهندسی معکوس کرده و حتی از B2 هم بهتره.

بعد می‌گه با یه سلاح خاص می‌تونیم تاثیر بمب اتمو داشته باشیم بدون اسیب به غیرنظامی و هزینه خیلی کم :))=))

وای یه معلم آمادگی دفاعی داریم می‌گه که ایران توی جنگ دوازده روزه سه تا B2 و هشت تا F35 Lighting II رو زده.
بعد اف سی و پنجارو به چین دادن تا نمونه سازی کنه و به ایران پول خیلی گنده ای داده.

بعد ایرانم B2 هارو مهندسی معکوس کرده و حتی از B2 هم بهتره.

بعد می‌گه با یه سلاح خاص می‌تونیم تاثیر بمب اتمو داشته باشیم بدون اسیب به غیرنظامی و هزینه خیلی کم :))=))
با باور لابد؟🤣
این بمب اتم و من نمی‌فهمم چرا اینقدر روش سرمایه گذاری کردن پول مردم و ریختن پای این غنی سازی که سالیان ساله منسوخ شده

با باور لابد؟🤣
این بمب اتم و من نمی‌فهمم چرا اینقدر روش سرمایه گذاری کردن پول مردم و ریختن پای این غنی سازی که سالیان ساله منسوخ شده
بابا تصور این هم غیر ممکننه:))=))

والا اینام فکر میکنن نون تو بمب اتمه ولی چیزای بهتری هست که سلاح جنگی نیست ولی قوی ترم هست حتی.

بابا تصور این هم غیر ممکننه:))=))

والا اینام فکر میکنن نون تو بمب اتمه ولی چیزای بهتری هست که سلاح جنگی نیست ولی قوی ترم هست حتی.
ایران نشد که کره شمالی بشه

• لایک
امتیازات: Mojo
کاری ندارم هوایی چقدر داغونه ج ا
زمینی هم همونقدر ریده یا بهتره؟ از لحاظ امکانات عرض میکنم نه زبده بودن نیروها
البته زبده بودن که چه عرض کنم تو 12 روزه دوش پرتاب هارو اکبند از اسلحه خونه میاوردن هیچکس بلد نبود چطور ازش استفاده کنه از بس که فرمانده های تیپ ها و لشگر های شهرستانی اصرار به نو بودن تجهیزات جهت دیدن بازرس های مرکزی دارن همینطوری کلی تلفات دادن

🔹تل‌آویوی‌ها امشب هم نخوابیدند

🔹با هدف‌گیری تل‌آویو طی موج شانزدهم عملیات وعده صادق۴، ساکنان این شهر امشب هم همانند دیگر شب‌های جنگ از خواب محروم شدند.
🔹اصابت‌ کلاهک‌های نیم و یک تنی با سرعت بیشتر از ده کیلومتر بر ثانیه در حین برخورد، ضمن تخریب، باعث ایجاد لرزش‌های شدید در این شهر می‌شوند.
@AkhbareFori

چرا اینقد اینا خنگن؟!
بزارید یه حساب سر انگشتی بکنیم
عدد ماخ میشه نسبت سرعت یه جسم به سرعت صوت ینی ma =V/C
فرض کنیم یه شی پرنده مثلا جنگنده داره با سرعت ۱۰۰۰ متر بر ثانیه حرکت میکنه. با تقسیم این عدد بر ۳۳۰ متر ثانیه میشه حدودا ۳ ماخ
حالا سرعت برخورد موشک جنابعالی ده کیلومتر بر ثانیه بوده ینی ۱۰۰۰۰ متر بر ثانیه پرتابه تو سرعت داشته. عدد ماخ این حدودا میشه ۳۰ ماخ
هر موشکی توی این سرعت بدنه ش ذوب میشه تازه اگر خرج و سوخت باهم مخلوط نشن.
بعدم یه چیزی حدود ۱۵ میلیون کیلوگرم متر بر ثانیه هم مومنتوم موشکته، مطمئنی با این تکانه فقط لرزش ایجاد شده؟؟ چون با این مومنتوم چیزی از یه ساختمون بعید بدونم سالم بمونه.

• لایک
امتیازات: Mojo
اگه به تعداد باشه نه

تانک و توپخانه زیاد دارن.
ولی از لحاظ امکانات تقریبا می‌شه گفت عادیه.

و درحد اسرائیله نیروی زمینی‌ش

هر موشکی توی این سرعت بدنه ش ذوب میشه تازه اگر خرج و سوخت باهم مخلوط نشن.
اگر منظورشون صرفا کلاهک بوده باشه چی؟ فکر نکنم کلاهک خیلی تجهیزات خاصی داشته باشه که بخواد ذوب بشه تو این سرعت البته که 30 ماخ شوخی نیست و بول شته برای موشکای ایران

البته زبده بودن که چه عرض کنم تو 12 روزه دوش پرتاب هارو اکبند از اسلحه خونه میاوردن هیچکس بلد نبود چطور ازش استفاده کنه از بس که فرمانده های تیپ ها و لشگر های شهرستانی اصرار به نو بودن تجهیزات جهت دیدن بازرس های مرکزی دارن همینطوری کلی تلفات دادن
هر یگانی متفاوته وضعیتش
تسلیحات سپاه مخصوصا توی تسلیحات انفرادی به روز تر از ارتشه چون قاچاق از آلمان و اتریش وارد کردن.
ارتش واقعا فرسودگی حتی توی تسلیحات انفرادی ش هم دیده میشه
سلاح سازمانی هنوز ۱۹۱۱ و ژ۳ و یوزیه البته تفنگ هایی هم مثل مصاف ساختن که بعید بدونم بتونن دووم بیارن.
یگان ویژه و انتظامی اکثرا تسلیحات بلژیکی و آلمان غربیه مثل ام پی ۵ و سیگ ساور که نسبتا به روز تره
از نظر تجهیزات سنگین همگی یا یادگار رضاشاهن یا غنیمت گرفته شده از عراق
مگر اینکه به گردان توپخونه بشه امیدوار بود که اون ها هم به احتمال زیاد یا منهدم شدن یا قراره منهدم بشن

اگر منظورشون صرفا کلاهک بوده باشه چی؟ فکر نکنم کلاهک خیلی تجهیزات خاصی داشته باشه که بخواد ذوب بشه تو این سرعت البته که 30 ماخ شوخی نیست و بول شته برای موشکای ایران
این مسئله برای کلاهک اتفاقا وحشتناک تره
خرج انفجاری و سیستم هدایت و اصلاح نهایی استیج آخر موشک داخل کلاهکه
۳۰ ماخ خیلی عدد بزرگیه حتی برای کلاهک
اگر بخوایم محاسبه کنیم که این مقدار ۳۰ ماخ چه عدد گنده ایه کافیه به دماغه یه جنگنده نگاه کنیم که توی سرعت ۷۰۰ متر بر ثانیه بر اثر اصطکاک هوا و فشار سکونش، به راحتی رنگ دماغه جنگنده رو میبره. حالا ۱۵ برابر این عدد قطعا بدنه کلاهک رو ذوب میکنه

• لایک
امتیازات: Ta44
رسیدن به سرعت ۳۰ ماخ خودش یه چیزه، جنس بدنه‌ای که تحمل کنه این سرعت رو یه چیز. اصلا همچین آلیاژ هایی تولیدش تکنولوژی خاصی می‌خواد.

Back
بالا