محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من خودم اسفند اگه بخوام اقدام به خرید میکنم احتمالا ولی مثلا سر کنکور هم کلی کتابام الکترونیک بوده یه تبلت قلم دار تا اخرش بدرد میخوره؟ (البته گفتید علوم پایه اید شما هم الان دیدم:(()
بستگی به خودت داره مثلا دو تا از دوستام هستن که هر دو تبلت دارن یکیشون خیلی خیلی راضیه و حتی جزوه ای که از ویس استاد مینویسه رو داخل تبلت مینویسه و خیلی جزوه هاش خوشگلن و همونجا هم میخونه.
اون یکی دوستم همه رو فیزیکی چاپ میکنه و می‌نویسه چ در حد دیدن ویدئو و اسلاید ها یا جزوه بعضی درسای ساده از تبلت استفاده میکنه.
منم خودم جزو این دسته ام.

چاپ های مختلفش خیلی فرق دارن؟ من دارم از ۱۴۰۲ استفاده میکنم نیازه جدیدش کنم؟
نه اونقدرا تفاوتی ندارن فقط سوال های سال ۴۰۳ و ۴۰۴ رو هم پرینت بگیر در کنارش حتما بزن برابر میشه با چاپ جدید کتاب
چاپ ۴۰۲ هم جواب میده

سلام
آقا امروز داشتم تو دانشکده میچرخیدم کلی کمیته تحقیقاتی و مرکز پژوهش اعصاب و اینها هست.
کسی خبر داره اینها دقیقا چی هستن؟ چی توش اتفاق میوفته؟ چجوری باید توش عضو شد و اصلا به چه دردی میخورن؟

نکته ای نصیحتی برای کسی که قراره به زودی استیجر بشه دارین؟ چه منبعی برای دوره ی درسای فیزیوپات خوبه که تو بالین به کارم بیاد؟ حس میکنم هرچی خوندمو فراموش کردم

من خودم اسفند اگه بخوام اقدام به خرید میکنم احتمالا ولی مثلا سر کنکور هم کلی کتابام الکترونیک بوده یه تبلت قلم دار تا اخرش بدرد میخوره؟ (البته گفتید علوم پایه اید شما هم الان دیدم:(()
نمیدونم خریدی یا نه و قطعا دانشجوهای پزشکی بهتر میدونن.

برای من خیلی تجربه ی خوبی بود استفاده از آیپد.جزوه ها و تمرینام رو همه رو باهاش می نویسم.کتابام درسی و غیردرسی رو توش می خونم.

واسه درسای رفرنس دار که باید کامل بخونی که واقعا کمک کننده بوده چون دیگه لازم نیست اونقد هزینه ی پرینت بدم وآخر ترم بعدم بدردم نخوره

تنها بدیش اینه که خیلی خیلی باید مواظبش باشی چون هم آسیب پذیریش نسبت به گوشی و لپ تاپ خیلی بیشتره هم باتری ضعیف تری داره.

خداروشکر این تاپیک اومد بالا
اساتید من شهریور علوم پایه دارم
بنظرتون از کی شروع کنم؟و اینکه سیب سبز یا پروگنوز؟
یا پکیج تقلب؟

از تجربیاتتون درباره علوم پایه بگید
استریت شدن ارزشش رو داره؟
و اینکه خیلی تلاش مضاعفی میخواد؟

نمیدونم خریدی یا نه و قطعا دانشجوهای پزشکی بهتر میدونن.

برای من خیلی تجربه ی خوبی بود استفاده از آیپد.جزوه ها و تمرینام رو همه رو باهاش می نویسم.کتابام درسی و غیردرسی رو توش می خونم.

واسه درسای رفرنس دار که باید کامل بخونی که واقعا کمک کننده بوده چون دیگه لازم نیست اونقد هزینه ی پرینت بدم وآخر ترم بعدم بدردم نخوره

تنها بدیش اینه که خیلی خیلی باید مواظبش باشی چون هم آسیب پذیریش نسبت به گوشی و لپ تاپ خیلی بیشتره هم باتری ضعیف تری داره.
حله ولی دقیقا منم فقدانش رو شدید حس میکنم+مارک خاصی مد نظرته؟

Back
بالا