پاستای من پز
مواد لازم :
ماکارونی فرمی
گوشت چرخ کرده
کره یا ساری یاغ یا اگه روغن همون گوشت چرخ کرده
انواع ادویه : زرد چوبه فلفل پاپریکا درشت پودر سیر ( اختیاری من میزنم از شمال گرفتم ) ادویه مخصوص شاید نعنا خشک ( کلا هرچی ادویه باشه ولی تو اون ادویه مخصوص همه چی هست )
پیاز
گوجه
قارچ
رب ( ترجیحا محلی :) )
ابتدا میشینیم با یه چاقوی زنجانی میفتیم جون پیاز ها ( من پیاز پخته دوست دارم و مکعب مکعب ش میکنم )
سپس به جون قارچ ها میفتیم ( من عاشق بریدن ( بریدن ؟ ) قارچم یاد فیلم شاهزاده قورباغه میقتم و حدودا نازک نازک با ساقه میبرم اگه از ساقه ش موند اونم میریزم )
سپس گوجه ها ( گوچه ها رو هم مکعبی و بزرگ میبرم چون رب هست )
خب
اول پیاز ها را در ترکیب کمی روغن ( روغن کارخانه افتضاحترین ماده غذایی ( ماده غذایی نیست والا !) هست و فقط خیلی کم میریزیم تا کره یا ساری یاغ نسوزه ) و کره یا ساری یاغ را در یک ماهیتابه بزرگ تفت میدهیم تا طلایی شوند ( هیچوقت طلایی نمیشه و میسوزونمش

)
سپس زود تند سریع قارچ ها رو میریزیم تا آبش بندازه و پیازا نسوزه بعد رب میریزیم ( من عاشق ربم و با وجود داد و فریاد مامانم قشنگ چند قاشق رب رو خالی میکنم تو ماهیتابه

, و خب مقدار رب اختیاریه شاید خواستین فقط پوره گوجه بریزین ) و سپس درون رب مکعب های گوجه میریزیم و درشو میزاریم خوب بپزه ( هیچوقت درشو نمیزارم و هی دست میزنم بهش )
در همین حین کم کم آب بزارین تو یه قابلمه تا بجوشه
بعد برین سراغ ماهیتابه بهش ادویه و ... بزنین
و استاد یادش رفت بگه گوشت رو بزارین بپزه
آقا درکل این مواد سس تون رو با گوشت بپزین که با طعم و روغن گوشتتون قشنگ میکس بشه ادویه مخصوص زدن به گوشت یادتون نره
بعد ماکارونی فرمی ها رو بریزین تو آب جوش 10 دقیقه بعد بردارین با آبکش جدا کرده و سپس ماکارونی را درون ماهیتابه گوشت و سس بریزین
اگه میخوایین هم بزنین وگرنه جدا بزارین
ولی هم بزنین با محتوا قاطی بشه
و خسته شدم
این شما و این پاستای من پززززز
( راستی از این سس فلفل تندا یادتون نره )
رسپی ترکیب گوشتم نمیگم چون اصل کاره و یه راز خانوادگیه ( خودمم دقیق نمیدونم

)