کتابخوانی گروهی جنگ‌زده‌ها

چی بخونیم؟

• فانتزی و حومه

رای‌ها: 18 42.9%
  • ایرانی

رای‌ها: 10 23.8%
  • عاشقانه

رای‌ها: 18 42.9%
  • رئال و اجتماعی

رای‌ها: 8 19.0%
  • کلاسیک فاخر

رای‌ها: 13 31.0%
  • خودیاری و توسعه فردی

رای‌ها: 2 4.8%

• رای‌دهندگان
    42
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سه
شهر
طـــهـران
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست فناوری/ ژنتیک
سلام بچه‌ها اگر پایه‌اید یه کتاب انتخاب کنیم و دورهم بخونیم!
قوانین کتابخوانی گروهی این‌جوریه:
۱. یه کتاب انتخاب می‌کنیم.
۲. صفحاتش رو تقسیم می‌کنیم و هر شب تا یه جای معین می‌خونیم.
۳. سر یه ساعت خاص جمع می‌شیم توی تاپیک و بدون "اسپویل" تا جایی که خوندیم حرف می‌زنیم و نظرات و تئوری‌هامون رو می‌گیم!

اگر پایه‌اید با ری‌اکشن "خوشحال" 😍 اعلام حضور کنید!

سلاام.D=
اگه خواستید یه وقت کتاب فانتزی بخونید، تو ژانر مشابه هری پاتر، من دارم یه کتاب قدیمی رو reread می‌کنم، پیشنهادش می‌کنم، ۵ جلده و هر جلدش پلات توییست جالب خودشو داره، دربارش می‌تونم بگم شب اول از خوندن دوباره چند صفحه اولش و تصورش یه طوری درگیر شدم و کمی هم ترسیدم که کلا جنگ یادم رفت.D=

سلام بچه‌ها اگر پایه‌اید یه کتاب انتخاب کنیم و دورهم بخونیم!
قوانین کتابخوانی گروهی این‌جوریه:
۱. یه کتاب انتخاب می‌کنیم.
۲. صفحاتش رو تقسیم می‌کنیم و هر شب تا یه جای معین می‌خونیم.
۳. سر یه ساعت خاص جمع می‌شیم توی تاپیک و بدون "اسپویل" تا جایی که خوندیم حرف می‌زنیم و نظرات و تئوری‌هامون رو می‌گیم!

اگر پایه‌اید با ری‌اکشن "خوشحال" 😍 اعلام حضور کنید!
من خیلی موافقم و اگر بتونم برسونم حتما شرکت میکنم
فقط یه ژانر رو میخوام توصیه کنم اضافه کنید به گزینه ها چون به نظرم با شرایط فعلی همخوانی داره و اون ژانر موضوعی جغرافیای سیاسی هست. یه کتابی به نام در اسارت جغرافیا از تیم مارشال هست که خودم هم خیلی وقته میخوام برم سمتش و حوصله م نمیکشه. خیلی فراتر از مسائل ایدئولوژیک ارتباطات کشورها رو بررسی میکنه.
هیجان خاصی نداره ولی و خب سنگینه و شاید حوصله تون نکشه.

اخیرا کتاب پیاده رو خوندم از خانم بلقیس سلیمانی ، قلم جذابی داشتند و اگر بشه یه اثر دیگه از ایشون رو بخونیم عالیه

سلاام.D=
اگه خواستید یه وقت کتاب فانتزی بخونید، تو ژانر مشابه هری پاتر، من دارم یه کتاب قدیمی رو reread می‌کنم، پیشنهادش می‌کنم، ۵ جلده و هر جلدش پلات توییست جالب خودشو داره، دربارش می‌تونم بگم شب اول از خوندن دوباره چند صفحه اولش و تصورش یه طوری درگیر شدم و کمی هم ترسیدم که کلا جنگ یادم رفت.D=
ببخشید ولی تو دهات ما به reread میگن بازخوانی.
پلات توییستم کلا نمیگن.

منم پايه عاشقانه ام به شرطی که ایرانی باشه.

ببخشید ولی تو دهات ما به reread میگن بازخوانی.
پلات توییستم کلا نمیگن.

منم پايه عاشقانه ام به شرطی که ایرانی باشه.
ببخشید دهات ما دور افتاده تره معادلایی که حداد جون تعیین کرده هنوز بمون نرسیدن، مجبوریم از اصطلاحات اجنبی ها استفاده کنیم.:(

یه کتابی به نام در اسارت جغرافیا از تیم مارشال هست که خودم هم خیلی وقته میخوام برم سمتش و حوصله م نمیکشه
پوریا فکر خیلی خوبیه اگر اینجا هم نشد خودت شروع کن‌خوندن همینجا تشریحش کنیم‌/کن یا یه تاپیک دیگه من‌‌می تونم‌همراهیت کنم احتمالا بقیه ای هم هستن

پوریا فکر خیلی خوبیه اگر اینجا هم نشد خودت شروع کن‌خوندن همینجا تشریحش کنیم‌/کن یا یه تاپیک دیگه من‌‌می تونم‌همراهیت کنم احتمالا بقیه ای هم هستن
من که خیلی خوشحال میشم، من فرمت فعلی کتابخونی های سایت رو نمیدونم اما یادمه اون زمان ما کتاب هایی رو انتخاب میکردیم و مثلا ماهانه ددلاین میذاشتیم بخونیم. فکر کنم پتانسیل های بیشتری هم باشه مثلا اینجوری که الزامی نباشه فقط یه کتاب و یه سیر وجود داشته باشه، هر سه چهار نفری خواستن یه کتابی رو تاپیک بزنن براش و کار رو شروع کنن و روش بحث کنن که بقیه هم اگه خواستن استفاده کنن. من که تنم میخاره برا دیالکتیک قطعا پایه م :))

یه پیشنهاد داشتم... نظرتون در مورد آثار پادآرمانشهری مثل ۱۹۸۴، قیام سرخ، ۴۵۱ فارنهایت، با توجه به شرایط حاضر چیه؟

یه پیشنهاد داشتم... نظرتون در مورد آثار پادآرمانشهری مثل ۱۹۸۴، قیام سرخ، ۴۵۱ فارنهایت، با توجه به شرایط حاضر چیه؟
اینا بیش تر به ملت اضطراب نمی‌دن=))؟ همین‌الان نصف بچه های سایت دارن از حال می رن

ببخشید دهات ما دور افتاده تره معادلایی که حداد جون تعیین کرده هنوز بمون نرسیدن، مجبوریم از اصطلاحات اجنبی ها استفاده کنیم.:(
حداد نخوندم کیه. من از شنيده هام گفتم.

اخیرا کتاب پیاده رو خوندم از خانم بلقیس سلیمانی ، قلم جذابی داشتند و اگر بشه یه اثر دیگه از ایشون رو بخونیم عالیه
این کتاب تو طاقچه هس یا به صورت الکترونیکی میدونین کجاها میشه پیدا کرد؟

منم کتابخونی میخوام
فقط پی دی اف کتابه پیدا شه و متنش زیاد سنگین نباشه،هرچی باشه میپذیرم✨️

نظر شخصیم اینه که باتوجه به شرایط فعلیمون سیاسی اجتماعی نباشه تا یکم فاصله بگیریم
به شخصه اینقدرم دغدغه‌هام این روزا زیاده که نزدیک ژانر فانتزی تخیلی نمیتونم بشم

ایرانی باشه لطفا و زیبا:)

من خیلی موافقم و اگر بتونم برسونم حتما شرکت میکنم
فقط یه ژانر رو میخوام توصیه کنم اضافه کنید به گزینه ها چون به نظرم با شرایط فعلی همخوانی داره و اون ژانر موضوعی جغرافیای سیاسی هست. یه کتابی به نام در اسارت جغرافیا از تیم مارشال هست که خودم هم خیلی وقته میخوام برم سمتش و حوصله م نمیکشه. خیلی فراتر از مسائل ایدئولوژیک ارتباطات کشورها رو بررسی میکنه.
هیجان خاصی نداره ولی و خب سنگینه و شاید حوصله تون نکشه.
به نظرم در این ایام، ایده بسیار خوبی عه.
متن کتاب بدون پیچیدگی خاص و بسیار روان که برای مخاطب عام قابل درک باشه نگارش شده.
تز اصلی کتاب بررسی موقعیت جغرافیایی و تاثیر جغرافیا بر سیاسته، البته در چند منطقه مورد منازعه اصلی در جهان که یک فصل به صورت اختصاصی به منطقه خاورمیانه می پردازه.

نویسنده کتاب سال ها خبرنگار و روزنامه نگار بحران بوده و رویکردش در نگارش کتاب چند بعدی است. مثل کتاب های جغرافیا سیاسی به صورت اختصاصی به ژئوپلیتیک نمی پردازه و در هر فصل علاوه بر نگاه جغرافیای سیاسی از نقطه نظر اندیشه سیاسی اون منطقه رو بررسی می کنه.

این کتاب میتونه فتح باب بسیار خوبی در زمینه جغرافیای سیاسی باشه تا مخاطب بعد از مطالعه اون بتونه به مطالعه کتاب های تخصصی تر بپردازه

از طریق این لینک می تونید نمونه مقدمه کتاب رو از سایت طاقچه مطالعه کنید.

Back
بالا