- نام مرکز سمپاد
- شهید رجایی
- شهر
- اسلامشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
-دخترا سنگ طلا، پسرا سنگ خلا...
+ پسرا شیرن مثل شمشیرن، دخترا بادکنکن دست بزنی میترکن...
+ پسرا شیرن مثل شمشیرن، دخترا بادکنکن دست بزنی میترکن...
حرف من این نبود باید دانشگاه بیاید تا بفهمیدبله دقیقا الان مالکوم ایکس و جورج اورول کلا سخنانشون باطله چون دانشگاه نرفتن
اما آدام یونمن رو شرکتش رو دقیقا با همون تحصیلات آکادمیک نجات داد:)
چرا خود زنی میکنی شمابله درسته مایی که به دانشگاه نیومدیم و درکی از دانشگاه نداریم
جاهل نادان و نفهم و عوام جامعه ایم
جمعی از جاهلان هستیم و از هیچ چیزی درک و فهم نداریم و صرفا داریم حرف میزنیم
منم یه پشت کنکوری بی عرضه ام که اگه عرضه و فهم داشتم الان تو این وضع نبودم
کاملا درست میگین
به هر حال برای من بسیار عجیبه این همه آقایون محترم داخل سایت هستن که نسبت به نقد اجتماعی @Black_Rose حداقل سکوت اختیار کردن
چه چیزی باعث میشه که فقط یکی دو نفر از این آقایان به ظاهر محترم این بحث رو تا این حد پیش ببرن؟
قضیه ی فحش رو بندازی صاحبش بر میداره ست؟
و من گذری موضوعی رو دیدم که دوست دارم نظرم رو راجع بهش اینجا بیان کنم
واضحه که برای زن و مرد بحث برتری مطرح نیست مکمل همن نیازشون به هم قابل انکار هم نخواهد بود اگر یک خانواده ای باشه مرد و زن باهم کنار هم به پیشروی اون زندگی کمک میکنن من احساس میکنم گذشته دوره ی اینکه مسئولیت تامین مالی خانواده ۰ و ۱۰۰ ای باشه و صدش برای مرد باشه .
گفتن همچین موضوعی صرفا پوسیدگی افکار رو بازتاب میکنه و نیازه یذره وسعت دید افزایش پیدا کنه
بله بله من نگفتم سکوت نشان دهنده رضایتهحرفتون درسته ولی یه نکته ای که بنظرم درست این هست لزوما سکوت کردن به این معنا نیست که موافقی با اون کار و بحث
صرفا چون اهمیتی برات نداره یا از بیان کردنش ترس داری
منم به عنوان مدیر اختیار این رو داشتم با توجه به حرف های شروع کننده؛ توهین در نظر بگیرم پاک کنم بره چون به کار بردن عبارت نر کلا ممنوعه؛ اما اینجا فضا درست کردم حرف بزنید خودمم حرفی ندارم واقعا خاک تو سر هر ۳ تاشون و رییس گاو تر از خودشون احسان حدادی
خیلی وقت نداشتم بحث هارو دنبال کنم واقعیت ولی خب یسوال برام پیش اومد
اگر من با استناد یه اتفاق که توی اون یک زن با همکاری دوست پسرش شوهرش رو کشت؛ بیام و برای خودم نتیجه گیری هایی کنم و جامعه زنان رو هر چی در ذهنم دارم خطاب کنم؛ میتونید بی تفاوت باشید به حرف من و سکوت پیشه کنید؟ اون زیرش که رسما به همه مردا توهین کرد.
هوای هم رو داشته باشیم پس...
خط ۴ تا مونده به آخر حرفشون هیچ ربطی به بقیه حرفاشون نداره مشکل همینه...بله بله من نگفتم سکوت نشان دهنده رضایته
منظور من دقیقا همین بود
این آقایی که متنو خونده اومده گفته آره همچین موضوعی هست منتهی یه سر قضیه من نیستم این خانومم به من توهین نکرده پس کاری ندارم و سکوت میکنم
و ضمنا اینجا ما چاقو زیر گلوی کسی نزاشتیم که بترسه
دومین مطلب اینکه لطفا و خواهشا از جمله ی " به همه مردا تعمیم داده شده به همه مردا توهین شده" به عنوان سلاح استفاده نکنید
نخیر نشده آقا
دلیل؟ این خانم از لفظ نر دقت کنید نر استفاده کرده
در جامعه امروزی به کی میگیم نر؟ شخصی که مونث نیست و فرهنگ نداره
این که دیگه واضحه!
شما علنا دارید از گروهی که نر خطاب شده دفاع میکنید
اگر عضو این گروه نیستید (خطاب به شما نه و خطاب به همه میگم سو تفاهم نشه) دلیل نداره عصبی بشید
والا طبق متنی که خودتون نوشتید حرف زدم یبار دیگه به متنتون مراجعه کنین ببینین چه معنایی میده ؟چرا خود زنی میکنی شما
من دانشگاه رو به عنوان دستاورد تلقی نکردم که؛ نگاه به محتوای سایت بکنید ۸۳ درصدش مربوط به درس و دانشگاهه
دانشگاه برای عموم مایی که اینجا ثبت نام کردیم و داریم بحث میکنیم اولین محل برخورد جدی با جنس مخالفت به صورت گروهیه
وگرنه اصلا جای قشنگ و حسرت اندازی نیست!
همه فالوور های کسی پسر باشه یعنی چی این چه لحن گفتاریه ؟!تو همونی نبودی که همه فالورای اینستاگرامت پسر بودن؟
دنیای عجیبی شده&
دیدگاه های کاملا شخصیتون جاش توی جای عمومی نیست.خیلی باحاله وسط زندگی یهو بیای ببین ح ب ای ک زدی درمورد دیدگاه کاملا شخصیت ک هیچ ربطی به هیچ کس نداشته شدی تایپیکی به نامت زده شده و بازش کنی ببینی چه خبره
من تا چند ساعت گرفتارم دوستان
بعد میام ببینم کاپو کی برد![]()
یه سوال طبق گفته شماو خطابم با تینیجای سایته
در قانون ایران، حضانت فرزند تا سن ۷ سالگی با مادر است و بعد از آن تا سن بلوغ با پدر۳.تبعیض در حضانت فرزند، غالبا توی دادگاه های طلاق حضانت فرزند رو به مادر میدن و حتی پدر میتونه از دیدن بچه هاش محروم بشه
کی حرف از دنیای تک جنسیتی زد؟دوستان تصورات شما از دنیا با واقعیت همخونی نداره
اینکه به جنس مخالف بپری نشون میده نیازمند بودن خودت رو به هم دیگه درک نکردید
باور کنید دنیای تک جنسیتی نهایت ۳ ماه دووم بیاره
حالا هی بگو نر و ماده
آخه این خانومی که شما دارید ازشون دفاع میکنید، بار اولش نیست که از این دسته ح.ب های جنسیت زده میگذارد.این خانم از لفظ نر دقت کنید نر استفاده کرده
همه ی مردا کثیفن
حالا نکه توییتر رفتن بد باشه، بسته به استفادش دارهاز کسی که الگوی فکری و زبانیش توییتره زیاد نباید انتظار داشت
همون عشق ابدیتو ببین آفرین
با توجه به شرایط اینجا نوشتموالا طبق متنی که خودتون نوشتید حرف زدم یبار دیگه به متنتون مراجعه کنین ببینین چه معنایی میده ؟