- نام مرکز سمپاد
- شهید حقانی
- شهر
- بندرعــباس
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
من قصد نداشتم با توجه به جو و ذینفع بودن یکسری دوستانمون تو این زمینه موضع شخصیم رو بیان کنماقا فارغ از هر چیزی که این قانون برای عدالته یا نه ( که طبیعتا بی عدالتیه )
خود دانش آموزا کلی تلاش میکنن برای موندن تو این مدارس و ورود بهش. کلی توی این مدت با هم مَچ میشن و پروژه راه میندازن .کلی خانواده ها هزینه زیاد تر از مدارس دیگه میکنن .سمپاد ۳ سال روی بچه ها کار میکنه و انگیزه مهارت ، پژوهشی و المپیاد و خیلی چیزا رو میده به بچه ها .مشخصه که یسریا قدرشو نمیدونن و کلا تو هپروتن ( که محدودیت معدل واسه همینه خب قاعدتا ) ولی واقعا همه اینا رو دور بریزن و زحمت دانش آموزا رو به یه آزمون مسخره دیگه بند کنن که همه ی اینا رو دوش این آزمون بره به فنا ( یا باقی بمونه ) درست نیست ، اون کسی که از اول توی سمپاد نبوده مثل همه آدما مسیر پیشرفتشو بر اساس وضعیتش میچینه و طبیعتا موفق میشه ، ولی اونیکه از سمپاد میره بیرون سر ازمون دوباره (بدون توجه به معدل و کار هایی که تو این مدت انجام داده)
نابود میشه ، از طرف دوستاش تحقیر ممکنه بشه ، ممکنه سرکوفت بشنوه ، ممکنه یکی از فامیل بیاد بپرسه فلانی هنوز فلان جا درس میخونه و پدر یا مادرت با شرم بگن نه (توقعی که از یه دانش آموز که از اول سمپادی نبوده وجود نداشته)
من هیچ وقت بحث سیاسی نکردم تو زندگیم ولی این یکی واقعا جدا میتونه زندگی خیلی ها رو بریزه بهم ) من خودم تو یه ماهی که واسه تیزهوشان میخوندم ، استرس داشت نابودم میکرد ، همش میگفتم قبول نشم چیمیشه ، هزار تا وسواس فکری گرفتم ، و حالا دوباره واقعا وحشتناکه یخورده
ولی یچیزایی میگید که ادم میمونه
اولا که زمان همون خدابیامرز اقای اژه ای که یه دوستی ازش نقل قول کرد ورودی راهنمایی به دبیرستان مجددا ازمون داشت برای همه
و اینی که الان میبینید چند ساله برداشته شده وگرنه از اول سمپاد که بوجود اومد از راهنمایی به دبستان هم همه باید ازمون برابر میدادن
دوما مفهموم عدالت اتفاقا دقیقا اینجا مصداق پیدا میکنه از یک دوره قراره به دوره دیگه غربال ورودی صورت بگیره اینکه به هر دلیلی (اعم ازینکه بچه های سمپاد رو پژوهشی بار اوردن و ضربه روحی میخورن اگه قبول نشن و... ) مستقیم بخوان برن و با ازمون برابر سنجیده نشن این دقیقا رانت میشه
مثال شما دقیقا شبیه این میمونه که یکی بگه بچه های افراد پولدار از اول تو رفاه بودن و ناز و نعمت پس بعدن هم اینارو بذاریم توی اولویت حقوق بالا گرفتن یه موقع دورشن نگیرن و ضربه روحی بخورن
اگر قراره سمپادی بودن برای ورود به مرحله بعد سودی به کسی برسونه باید در زمینه معلم های خوب و سطح اموزش بالا و روندی باشه که دانش اموز خودش رو بتونه با استفاده از وسایل به هدف برسونه
نه اینکه به خاطر پژوهش محور بودن و ضربه روحی رانت داده بشه
پ.ن: البته امسال به دلیل کمبود وقت و تصمیم گیری دیرهنگام درست نیست اجرا بشه این رای
ولی از سالهای اینده با اجراش مسلما عدالت بیشتری برقرار میشه