- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
یه سری هم به این بزنین
https://t.me/majorandfields
https://t.me/majorandfields
اینجا رو داشتم .اینجا دانشگاه تهران باز کرده برا ارتباط گرفتن با بچه هاش
https://t.me/utchatkon
من جزو تاپ های دانشگاه تهران نبودم ولی سه چهار تا آفر اینترنشیپ خیلی عالی داشتم. انقدر جو ندید خواهشا. این جا هم بچه درس تحصیلات تکمیلی بر میدارن.هر چند که در مورد رتبه های کنکور تو رشته های مشترک شک دارم حرفت درست باشه، ولی حتی اگر هم درست باشه بازم باید تاکید کنم که روحیه ی ۱۰ ۲۰ درصد بالای دانشجوهای شریف خیلی متفاوته با روحیه ی ۱۰ ۲۰ درصد بالای تهران.
من اصلا کاری با هوش و استعداد ندارم. واقعا قوی های شریف وحشیانه قوی هستن و من اینو به عنوان یه نخاله ی شریف دارم میگم. وقتی مثلا یه دانشجوی سال دوم یا سوم کارشناسی فیزیک یا ریاضی شریف درسای دوره دکترا رو برمیداره و نمره ی تاپ کلاس میشه. یا دانشجوی مکانیکش برای کارآموزی میره bmw یا برقیایی که واسه کارآموزی میرن جاهایی مثل epfl و eth و TUM (و حتی قبل تر که وضع ویزا خراب نبود مورد MIT هم بوده).
موفق بودن این آدما به خاطر این که برچسب شریف روشون بوده نیست، به خاطر این بوده که تو فضای رقابتی بودن.
اگه آدم تنبل باشه، نه تو شریف چیزی میشه نه تو تهران، ولی اگه پشتکار داشته باشه با احتمال بالایی شریف شتاب بیشتری به پیشرفتش میده.
چقدر خوب، تبریک میگم و امیدوارم هر چه بیشتر موفق باشین.ولی سه چهار تا آفر اینترنشیپ خیلی عالی داشتم
این هم خبر خوبیه، طبق حرفای همکلاسی های ارشد که از تهران اومده بودن سابقا اینطور نبود، احتمالا تو این سه چهار سال روال تغییر کرده.این جا هم بچه درس تحصیلات تکمیلی بر میدارن.
من این حرفو نزدمو این که درس هم همه چیز نیست
بله درسته، همونطور که کلا دانشگاه رفتن آینده ی آدم رو تضمین نمیکنه.لزوما هر کی درسش بهتره در آینده مسیر بهتری نداره که هی درباره نوابغ فضایی شریف حرف میزنید.
اولا که من متاسفم که رفتار نامناسب بعضی از شریفیا باعث ناراحتی دانشجو های دانشگاه های دیگه میشه، و باعث شده دانشجو های دانشگاه های دیگه مثل مورد شما انقدر نسبت به شریف تهاجمی برخورد کنن.الآن این همه بچه های برق شریف تو قیافن که وای استفورد گفته ما خوبیم ولی دو سه تا گرایشش به شکل مشخصی از تهران ضعیف تره.
که اینطور, بگذریم ...من دشمنی با شریف ندارم
اونجا نپرس بگو یکی از بچه های م.کامپ بیاد پیویاینجا رو داشتم .
به نظرم اطلاعاتی که میدن یه ذره ضد و نقیضه و درست نیست.
ممنون❤
نمردیم و گلابی رو هم بین رشتههای تاپ دیدیمتفاوت ظرفیت دانشگاه های تهران(رشته های تاپ)
دانشگاه ها به ترتیب دفترچهن
از جمله نکات قابل توجه این رشته ها دوبرابر شدن ظرفیت مکامپیوتر شریف و افزایش ۹۰ نفری رشته برق عه
مهندسی کامپیوتر ۱۴۰۰ ۱۴۰۱ الزهرا ۲۵ ۱۸ تهران ۶۰ ۶۰ بهشتی ۷۰ ۷۰ امیرکبیر ۵۵ ۵۵ خواجه نصیر ۵۵ ۴۰ شریف ۶۰ ۱۲۰ علموصنعت ۶۰ ۵۰ مجموع ۳۸۵ ۴۱۳
مهندسی مکانیک ۱۴۰۰ ۱۴۰۱ الزهرا ۳۵ ۲۵ تهران ۱۲۰ ۱۲۰ بهشتی ۶۰ ۷۰ امیرکبیر ۶۵ ۶۵ خواجه نصیر ۱۱۰ ۱۰۰ شریف ۹۰ ۹۰ علم و صنعت ۱۰۰ ۹۰ مجموع ۵۸۰ ۵۶۰
مهندسی برق ۱۴۰۰ ۱۴۰۱ الزهرا ۲۵ ۲۵ تهران ۱۰۰ ۱۰۰ بهشتی ۶۰ ۷۰ امیرکبیر ۹۰ ۹۰ خواجه نصیر ۳۰ ۱۱۰ شریف ۱۷۵ ۱۷۵ علموصنعت ۱۲۰ ۱۲۰ مجموع ۶۰۰ ۶۹۰
مهندسی صنایع ۱۴۰۰ ۱۴۰۱ الزهرا ۳۵ ۲۲ تهران ۳۰ ۳۰ بهشتی ۳۰ ۴۰ امیرکبیر ۵۰ ۵۰ خواجه نصیر ۴۵ ۴۰ شریف ۷۰ ۷۰ علموصنعت ۵۰ ۵۰ مجموع ۳۱۰ ۳۰۲
علوم کامپیوتر ۱۴۰۰ ۱۴۰۱ الزهرا ۲۵ ۲۵ تهران ۳۲ ۳۲ بهشتی ۴۰ ۴۰ امیرکبیر ۳۰ ۳۰ خواجه نصیر ۳۰ ۳۵ شریف ۲۵ ۲۵ علموصنعت ۲۷ ۳۵ مجموع ۲۰۹ ۲۲۲
چیز خوبی نیست.كوچيك بودن هييت علمي يه دانشكده مشكلي ايجاد مي كنه؟
الان بجز فیلدهای مرتبط با کامپیوتر و ای تی همشون حکم گلابی دارن .نمردیم و گلابی رو هم بین رشتههای تاپ دیدیم![]()
نوروساینس و کاگنتیو ساینس رو از بیوتک هم میشه وارد شد؟اگر به نوروساینس و کاگنتیو ساینس علاقه دارید، برق و کامپیوتر دانشگاه تهران واقعا در این حوزه خیلی بهتر از شریف هست. این رو در نظر داشته باشید.
به معماری کامپیوتر و سیستم های دیجیتال اگه علاقه مندید بازم تهران گزینه قابل تامل تریه
میدونیم خیلیاتون نمی دونید کنترل چیه اصن: )) ولی خب کنترل برق تهران بای فار بهتر از شریفه
درباره مخابرات میدان هم میدونم اساتید برجسته ای داریم ولی به طور کل درباره مخابرات و الکترونیک احتمال میدم شریف بهتر باشه.
بیوتک فقط ۳ تا ریاضی می گیرهنوروساینس و کاگنتیو ساینس رو از بیوتک هم میشه وارد شد؟
از هر رشته ای تقریبا میشه.نوروساینس و کاگنتیو ساینس رو از بیوتک هم میشه وارد شد؟
دانشگاه خوبیه، اساتید خوبی هم داره.سلام نمیدونم توی جای درست هستم یا نه ولی کسی در مورد دانشگاه زنجان اطلاع داره چجوریه برای رشته های مهندسی
به نسبت چیزی که تو انتخاب های خودم دیدماین کد رشته هایی که داخل سامانه راهنمای انتخاب رشته سنجش هست اگه احتمال یه رشته خیلی کم باشه چقدر محتمله که اون رشته رو بیاریم
الزهرا چطور دانشگاهیه؟
(دقیق تر:علوم کامپیوتر الزهرا)