• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
صرفا سوالِ ...
من هر چی سرچ کردم و گشتم کاربری با اسم rayehe پیدا نکردم ولی موقع ثبت نام گفت یه کاربر با این اسم وجود داره و مجبور شدم :) بذارم کنار اسمم تا مجوز ورود بده ، جریان چیه؟o-:#
Rayehe

سلام. ببخشید چجوری میتونیم عکس بزاریم؟
باید یه جای دیگه آپلود کنی و بعدش تو ادیتور، آیکون عکس (کنار آیکون اسمایلی و سنجاق) رو بزنید و لینک عکس رو بدی.

چجوری میتونم تگ کنم؟مرسی:GreenHeart

میخواستم بدونم اگه یه روز قرار شد سمپادیا تعطیل شه ممکنه تاپیک ها ارشیو بشن و یادگاری بمونن؟

میخواستم بدونم اگه یه روز قرار شد سمپادیا تعطیل شه ممکنه تاپیک ها ارشیو بشن و یادگاری بمونن؟
از روزی که نیومده میپرسی؟ چه میدونم اون روز چه تصمیمی بگیرم!

سلام
@Sety ، ایمیلش پریده و یک حساب جدید زده و متاسفانه حسابش توی سایت هم به همین دلیل بن شده ، الان میشه حسابش از بن دربیاد؟

• دابل‌لایک
امتیازات: Sety
سلام
چرا نوتیف تگ نمیاد برام =((
خودم اتفاقی بابد ببینم که تگ شدم~X(

سلام ، چطور میتونم یک عکس رو بین مطلب قرار بدم ؟

سلام ، چطور میتونم یک عکس رو بین مطلب قرار بدم ؟
مطلب رو مينويسي تا جايي كه ميخواي عكس رو بذاري. بعد عكس رو با ctrl+P اضافه ميكني. بعدشم ادامه متن رو مينويسي. اگرم خواستي كوچيك بزرگ كني يكي بزن روش دور عكس 4 تا مربع مياد با اون كوچيك بزرگش كن

زمانی که می‌خوام بخشی از یک متن رو select کنم تو ویرایش، رنگ هایلایت‌شده انقدر بی‌رنگه که اصلاً قابل تشخیص نیست برام و هیچ تفاوتی با قسمتای select نشده نداره و مجبورم با حدس و گمان انتخاب کنم :‌|
راهی وجود نداره بتونم رنگش رو تغییر بدم؟

زمانی که می‌خوام بخشی از یک متن رو select کنم تو ویرایش، رنگ هایلایت‌شده انقدر بی‌رنگه که اصلاً قابل تشخیص نیست برام و هیچ تفاوتی با قسمتای select نشده نداره و مجبورم با حدس و گمان انتخاب کنم :‌|
فکر کنم اگز تم سایت رو عوض کنی درست بشه
تنظیمات عمومی < استایل

درستش کردم. پر رنگ تر شد.

Back
بالا