- نام مرکز سمپاد
- تنگ ماهی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- رشته دانشگاه
- مدیریت مالی
کودکان کار که از طرف خانواده حمایت نمیشن و به راحتی متهم میتونه اونهارو فریب بده؟کودکانِ
کودکان کار که از طرف خانواده حمایت نمیشن و به راحتی متهم میتونه اونهارو فریب بده؟کودکانِ
کک شاید منظورش کوکائین بوده که به صورت مخفف (و غلط انداز) نوشته و تجارت مواد مخدر داشتنمن چندتا سوال واسم پیش اومد چرا باید کتاب اکنون فاضل نظری بین کتابای درسی باشه؟
و اون پوشه "کک" دقیقا چیه؟ راهای ارتباطیشونه؟ شاید مخفف اسم گروهشون باشه...مثلا کودکانِ نمیدونم چی![]()
مخفف کوکائین کوکه نه کککک شاید منظورش کوکائین بوده که به صورت مخفف نوشته و تجارت مواد مخدر داشتن

این برا رد گم کنیه اگه می نوشت کوک مشکوک تر میشد برا همین نوشته کُک که بهتر شه_______________مخفف کوکائین کوکه نه کک![]()
به نظرم تا اینجای کار با یه روانی طرفیم، نه یه قاچاقچیکک شاید منظورش کوکائین بوده که به صورت مخفف (و غلط انداز) نوشته و تجارت مواد مخدر داشتن
و اون پوشه "کک" دقیقا چیه؟ راهای ارتباطیشونه؟ شاید مخفف اسم گروهشون باشه...مثلا کودکانِ نمیدونم چی![]()
این فرضیه رو می پذیرم. و از اون جایی کهکودکان کار که از طرف خانواده حمایت نمیشن و به راحتی متهم میتونه اونهارو فریب بده؟
من با توجه به تحقیق به عمل اومدههیچ چیز اتفاقی نیست فرزندم. هیچ چیزز.
و فرضیهانیمیشن ر ببین؟ چه انیمیشنی رِ ببین؟ معلومه: انیمیشنهای خاک بر سری.
اوه نه. متهم، متهم با بچه های کار،...پدوفیلیا داری؟ یه کتاب در مورد برقراری ارتباط با دیگران داشتی، چندتا بازی سوسکی داخل اون پوشهها و مهم تر از همه انیمیشن های خاص
طبق گفته های کتاب باهاشون رابطه برقرار میکنی و با بازی های داخل گوشی و فیلم های لپتاپ میبریشون داخل اتاق و... بعله![]()

تصادفی بودن اون اعداد یک در میلیاردم نیست و هیچ توضیحی در مورد اون بازیهای بچگونه توی گوشی ندادی.
دفاعیات ناقصه![]()
گفتم که خواهر کوچیک دارم و خودمم بازی میکنمخب انیمیشن و اینا بخاطر خواهر کوچیک و کودک درون خودمه :)

نداره. چرا یه نفر نباید در برابر اتهام توضیحی بده و بگه "من این کارو نکردم"؟اوه نه. متهم، متهم با بچه های کار،...
بهتره یه توضیح خوب برای این جنایت کثافتوارت داشته باشی @Ss_Zahra
به نظرم تا اینجای کار با یه روانی طرفیم، نه یه قاچاقچی

خواهر کوچکتو پوشش قرار دادی برای این جنایاتت(یه دقیقه رفرش کنین بعد پیام بدین )
برای بار دهم هر چی به کودک و غیره مربوطه برای خواهر کوچیکمه...
این اتهام رد شده است
ای بابا![]()
توی پستام همیشه اشاره کردم که این بچه رو چقدر دوست دارمخواهر کوچکتو پوشش قرار دادی برای این جنایاتت

)برای بار دهم هر چی به کودک و غیره مربوطه برای خواهر کوچیکمه...
این اتهام رد شده است
و البته، علاوه بر تمام تکنیک های روانشناسی که از کتابا یاد گرفته، از خواهر کوچیکترش هم برای جذب کودکان کار (و حتی غیر کار) استفاده می کنهخواهر کوچکتو پوشش قرار دادی برای این جنایاتت
بچه ای که از همین اول برای خلاف تربیت شده...توی پستام همیشه اشاره کردم که این بچه رو چقدر دوست دارم
براش مادری کردم![]()

گاتهام یه دونه داره...متهم بیماری روانی داره و هیچکدام از جنایت هایی که انجام داده از روی صحت عقلی نبوده؛ به نظرم منتقلش کنیم بند بیماران روانی تا درمان بشه.
سایت آرخام نداره؟![]()
![]()
دست و پاشو بگیریم ببریم گاتهام؟ به جنایات کثیفش میخورد اهل گاتهام باشهگاتهام یه دونه داره...

من کی گفتم تو گفتی اخهبا این دفاعیه کاملن مهر تاییدی ب تمام اتهامات من، من جمله قتل ها وشکنجه های بسیار و همچنین مشکلات روحی و روانی متهم ا.ز میخوره..
چرا ک علاوه برینکه متهم علنن دفاعی از خودش نکرد با ی مشت خزعبل فیلد رو پر کرد و سعی کرد ذهن هارو منحرف کنه![]()
اخه فرزندم من کجا گفتم تسبیحه؟؟
اینجا با این حرکت ناشیانه مشخص میشه متهم از لحاظ فوقانی عاری از هر گونه محتویات بوده فلذا وجود چنین موجودی در این جهان هر لحظه برابر ضرر و اسیب های فراوان وظلم در حق بشریت ب حساب میاد![]()
فلذا حکم دادگاه اعدام با طناب دار است

عه -_-