- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
کیاسالار با ترجمه سوالا رو بیشتر اوقات حل میکنه اگه یادبگیری بهتره از زینعلیه
عه پس زینعلی تکنیکی میگه؟
کیاسالار با ترجمه سوالا رو بیشتر اوقات حل میکنه اگه یادبگیری بهتره از زینعلیه
ببین من جای تو باشم اگه، کلا تایمم رو با این کلاسای کشکی پر نمیکنم؛ ی کتاب درسنامه محور با ی کتاب تست سطح بالا میگیرم میزنم :)سلام بچه ها
میخواستم برای انتخاب کلاسهای آنلاین برای کنکور 1400 نظرتون رو بپرسم لطفا نظرتون رو در مورد اساتیدی که میگم بگید و بگید با کدوم نتیجه گرفتین و خلاصه کدوم ها رو توصیه میکنید
ادبیات : سبطی / شاهین زاد
عربی : میثم فلاح
دینی : فروغی نیا / کریمی
زبان : کیاسالار / زینعلی / ارشاد عظیمی / قریشی
ریاضی : مقدم نیا/ ملاکپور/ آرش عمید
زیست : حنیف عظیمی / عمارلو
فیزیک : ذهبی / یحیوی
شیمی : آقاجانی / بابایی
لطفا بدور از تعصب نظر بدین
بدون شک تاملند و رایان کلاس به مراتب بهتر از کلاسینو هستنکسی هست که کلاس های آنلاین کلاسینو و تاملند رو دیده باشه و مقایسه اشون کرده باشه که کدومش بهتره؟؟
سلام.سلام بچه ها
میخواستم برای انتخاب کلاسهای آنلاین برای کنکور 1400 نظرتون رو بپرسم لطفا نظرتون رو در مورد اساتیدی که میگم بگید و بگید با کدوم نتیجه گرفتین و خلاصه کدوم ها رو توصیه میکنید
ادبیات : سبطی / شاهین زاد
عربی : میثم فلاح
دینی : فروغی نیا / کریمی
زبان : کیاسالار / زینعلی / ارشاد عظیمی / قریشی
ریاضی : مقدم نیا/ ملاکپور/ آرش عمید
زیست : حنیف عظیمی / عمارلو
فیزیک : ذهبی / یحیوی
شیمی : آقاجانی / بابایی
لطفا بدور از تعصب نظر بدین
با حرفت موافق نیستم.چه مطلبی هست که امکان یادگیریش با کتاب نیست؟! با کتاب هم سریع تره هم تمرکز روی کتاب اغلب بیشتر هست تا روی مانیتور و هم ارزون تر.
من ب همه ذهبی رو میشنهاد میدادم ولی دگه نهمن الان رفتم فیزیک ذهبی و نوکنده رو تماشا کردم،راستش از ذهبی بیشتر خوشم اومد،ولی بازم شک دارم چون تا الان 9 جلسه رفته و ف1 دوازده رو تموم کرده یه جورایی...
ذهبی تاکیدش بیشتر روی یادگیری مفهومه و اونجوری که خودش میگه قرار نیست ذهنمونو با فرمول پر کنه(من خیلی با این موافقم کلا از مقدمه ش خوشم اومد)و با لحن و روش تدریسش بیشتر ارتباط برقرار کردم.حتی فضای تام لندو بیشتر از کلاسینو دوست داشتم.
به نظر من واقعا نمیشه با توجه به نظرات بقیه تصمیم بگیری.خودت برو اون یه جلسه رایگانشونو تماشا کن ببین از کدوم خوشت میاد.(البته کلاسینو یه خوبی داره که بقیه شون ندارن اونم اینه که میتونی تک جلسه ای هم ثبت نام کنی و اینجوری بهتره چون من مثلا ساکن و خازن ایراد ندارم ولی گرما ایراد دارم،پس به جای کل کلاس جلسه ای میرم...ولی خب هنوزم نمیدونم)
من از فارسی ،فیزیک ، شیمی کاد راضی بودمعاقا سراغ کاد و پیله نرید دزدن
فیزیکش معلم مدرسمون بودمن از فارسی ،فیزیک ، شیمی کاد راضی بودم
بقیه ی درسهاش هم برای کسی که خیلی خیلی نابلده، خوبن