• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تکامل؛ پرسش و پاسخ.

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع August McJoseph
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تکامل؛ پرسش و پاسخ.

به نقل از ! ghasedak :
برای شروعِ خوندن در مورد تکامل چه کتابی پیشنهاد می کنید؟ (فارسی باشه و زیست دبیرستان هم نباشه)
جلد 4 زیست شناسی کمپبل.ترجمه هم شده و ترجمه خوبی هم داره.

پاسخ : تکامل؛ پرسش و پاسخ.

به نقل از ! ghasedak :
برای شروعِ خوندن در مورد تکامل چه کتابی پیشنهاد می کنید؟ (فارسی باشه و زیست دبیرستان هم نباشه)
your inner fish -neil shubin
ماهی درونی شما - ترجمه خانم نیلوفر فشنگساز - خانه زیست شناسی
کتاب کم حجم و خوبیه و حلقه های تکاملیو‌ خیلی خوب بهم وصل کرده کمی هم لحن طنز داره
پیشنهاد میشه

آقا من یه سوال دارم که هر چی گشتم نتونستم جوابشو پیدا کنم.ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده.
تولید مثل جنسی چه طور به وجود اومده؟ مثلا چه طور شد که یه جنس دارای اسپرم شد و یه جنس دارای تخمک؟
قبل از اون چه طور تولید مثل شکل میگرفته؟
ممنون میشم اگه جواب بدین :x

آقا من یه سوال دارم که هر چی گشتم نتونستم جوابشو پیدا کنم.ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده.
تولید مثل جنسی چه طور به وجود اومده؟ مثلا چه طور شد که یه جنس دارای اسپرم شد و یه جنس دارای تخمک؟
قبل از اون چه طور تولید مثل شکل میگرفته؟
ممنون میشم اگه جواب بدین :x
در ابتدا،دونیم شدن بود.
اما مشکل این روش اینه که اگه سلول اولیه نقص ژنتیکی داشته باشه،این نقض حتما به نسلای بعد منتقل میشه...
اما بعد برای رفع این مشکل،تکامل تولید مثل جنسی رو پیشنهاد کرد! = )))))))
چون تو این روش،به دو سلول یا موجود دیگه نیازه،بنابر این اگه یکی بیمار باشه،چون فرزند از هردو جنس 50-50 تاثیر میگیره،سالم بودن طرف دیگه میتونه احتمال نقص فرزند رو از 100 به 50 برسونه!

در ابتدا،دونیم شدن بود.
اما مشکل این روش اینه که اگه سلول اولیه نقص ژنتیکی داشته باشه،این نقض حتما به نسلای بعد منتقل میشه...
اما بعد برای رفع این مشکل،تکامل تولید مثل جنسی رو پیشنهاد کرد! = )))))))
چون تو این روش،به دو سلول یا موجود دیگه نیازه،بنابر این اگه یکی بیمار باشه،چون فرزند از هردو جنس 50-50 تاثیر میگیره،سالم بودن طرف دیگه میتونه احتمال نقص فرزند رو از 100 به 50 برسونه!
میشه یه کم کامل تر بگی؟ منظورم "چگونگی" ایجاد تولید مثل جنسیه

حالا بگید جوابتون دقیقا کدوم بخشش بود؟:D
من تو ذهنم تصور می کردم که یه بچه انسان یه دفعه زاد شده که دارای آلت بوده :|
ولی الان فهمیدم که اصلا از انسان شروع نشده و به طور خیلی ساده ای و از نوع هاگ زایی از یه نوع جلبک باستانی.

در جهت گردگیری این‌جا =) [امیدوارم جای درستی اومده باشم] :
حد فاصلِ پیدایش زمین ( 4/6 میلیار سال قبل) و قدیمی‌ترین سنگ های شناخته شده در سطح زمین (3/8 میلیار سال قبل)، چه خبر بوده؟
و زمین در چه حالی بوده؟

Back
بالا