علیمپو
بچّه سنّی
- نام مرکز سمپاد
- حلی۲
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
پاسخ : انسان اختیار ندارد
آره ! الان تو واسه خدا مردی ! درکش خیلی سخته ، ولی با توجه به تعریف خدا ، این اتفاقاتی که می افته ، همشون با هم واسه خدا می افته !(قطعا ما نمیتونیم چنین چیزی رو درک کنیم ! )
خب صبر کن شهودتو نزدیک به شهود خودم کنم الان قبول داری با توجه به تعریف خدا ، خدا همزمان قبل و بعد و در حال انجام یه اتفاق وجود داره ! و همشون رو با هم میبینه ؟
 الان قبول داری با توجه به تعریف خدا ، خدا همزمان قبل و بعد و در حال انجام یه اتفاق وجود داره ! و همشون رو با هم میبینه ؟ 
# نه درک می کنم چیزایی که من میگم واسه خودم کاملا منطقیه ، چیزایی هم که تو میگی واسه خودت منطقیه ، که از طرز دیدمون به قضیه نشات میگیره !
 چیزایی که من میگم واسه خودم کاملا منطقیه ، چیزایی هم که تو میگی واسه خودت منطقیه ، که از طرز دیدمون به قضیه نشات میگیره !

به نقل از CrazyBõy :خب الان اگه اون زمانه رو حل کنم مشکل حله دیگه ؟ :د
خب اون تغییرات جهان که ما بهش میگیم زمان ؟ همه اون تغییرا واسه خدا درجا انجام شده ! (مثن همزمان که خورشید طلوع میکنه غروب هم میکنه :د) عجب چیزی شدا
خب ببین ! یه چیزی که اتفاق میفته , چه واسه من چه واسه تو و چه واسه خدا اتفاق میفته ! چه توجیهی داری که میگی عمل X میتونه واسه خدا اتفاق بیفته و واسه ما اتفاق نیفته ؟ اصلا تو این شرایط X اتفاق افتاده یا نیفتاده ؟ مثلا من الان واسه خدا مردم ؟
در رابطه با اون وحی هم ، الان اون زمان که خطه ، خدا هم فکر کن یه خطه ! یعنی خدا بالای تک تک نقاط این خط وجود داره
معنی خاصی حس نمی کنم ! صرفا داری یه شهود واسه خودت دست و پا می کنی ! "شهودِ من" که فرض تو رو قبول ندارم با "شهودِ خودت" متفاوته !
کلا توی 3 تا پست داری این فرضیه رو بیان می کنی و در چندین شکل متفاوت و مثال های متفاوت ! و من نیز نمی پذیرم ! چون این چیزی که میگی واسه خودت به طرُقِ مختلف بدیهی شده ! ولی خب اصلا به نظر من مبنا و پایه ی محکم استدلالی واسش ندیدم !
(یکم صحبتم تند بود ولی خب یکم روش فک کن)
آره ! الان تو واسه خدا مردی ! درکش خیلی سخته ، ولی با توجه به تعریف خدا ، این اتفاقاتی که می افته ، همشون با هم واسه خدا می افته !(قطعا ما نمیتونیم چنین چیزی رو درک کنیم ! )
خب صبر کن شهودتو نزدیک به شهود خودم کنم
 الان قبول داری با توجه به تعریف خدا ، خدا همزمان قبل و بعد و در حال انجام یه اتفاق وجود داره ! و همشون رو با هم میبینه ؟
 الان قبول داری با توجه به تعریف خدا ، خدا همزمان قبل و بعد و در حال انجام یه اتفاق وجود داره ! و همشون رو با هم میبینه ؟ # نه درک می کنم
 چیزایی که من میگم واسه خودم کاملا منطقیه ، چیزایی هم که تو میگی واسه خودت منطقیه ، که از طرز دیدمون به قضیه نشات میگیره !

خدا میگه انسان مختاره ولی این موارد بحث براگیزن
 خدا میگه انسان مختاره ولی این موارد بحث براگیزن  

حالا لازم نیست انقد تندم بگی خرافات تو اول باید بدونی سرنوشت یعنی چی اصلا منظور طرف از سرنوشت چیه
 حالا لازم نیست انقد تندم بگی خرافات تو اول باید بدونی سرنوشت یعنی چی اصلا منظور طرف از سرنوشت چیه