Liminal صال Liminal wrote on صال's profile. دیروز در 22:41 حیف بودن همشون خیلی حیف... فقط امیدوارم خونشون هدر نره...
daran.. آرشیدا daran.. wrote on آرشیدا's profile. دیروز در 20:03 چقدر زیبا، زیبا خوشحالم از الان برنامه ریزی داری برای کنکور و جدیش میگیری دختر! ( ادامه بده و متوقف نشو)
چقدر زیبا، زیبا خوشحالم از الان برنامه ریزی داری برای کنکور و جدیش میگیری دختر! ( ادامه بده و متوقف نشو)
Liminal i hate 802 Liminal wrote on i hate 802's profile. دیروز در 17:12 سلم دختری؟ عکستو بده ست کنیم
حلزون سوفی حلزون wrote on سوفی's profile. دیروز در 16:05 اسم گربهم سوفیه. لایکتو دیدم یه لحظه پشمام ریخت 😭
Black_Rose سوفی Black_Rose wrote on سوفی's profile. روز جمعه ساعت 20:16 عههه پشمام منو دوست داری؟ قلب برای تو خوشگل خانومی 🫰🏻🥹
CheeseCrime4 سوفی CheeseCrime4 wrote on سوفی's profile. روز جمعه ساعت 19:45 حق نداري بردیاي منو تگ کنی😡😡😡😤😤😤😠😠😠👎👎👎
_Khan_ سوفی _Khan_ wrote on سوفی's profile. روز جمعه ساعت 17:20 تشکر فراوان و بی نهایت خیلی خوشحال شدم❤️
سوفی آرشیدا سوفی wrote on آرشیدا's profile. روز جمعه ساعت 09:09 آرشیدا تو روز ازمون چجوری درس میخونی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
CheeseCrime4 omid.hpour CheeseCrime4 wrote on omid.hpour's profile. روز جمعه ساعت 00:54 تولدتون مبارک
Black_Rose دهقان خلافکار128 Black_Rose wrote on دهقان خلافکار128's profile. روز پنجشنبه ساعت 21:53 سلام بازم برمیگردین اینجا ینی؟
pardis.f موازی pardis.f wrote on موازی's profile. روز پنجشنبه ساعت 20:18 سلاممم خوبین؟ البته فکر کنم منو یادتون نیاد
riαꪀα سوفی riαꪀα wrote on سوفی's profile. روز پنجشنبه ساعت 18:35 سلاام طنین طنین تو آزمون پارسال ماز رو داری؟ من درخواست بانک سوالاشون رو تو دیجی ماز دادم ولی هنوز تایید نشده میشه اگه داری برام پ.خ کنی؟
سلاام طنین طنین تو آزمون پارسال ماز رو داری؟ من درخواست بانک سوالاشون رو تو دیجی ماز دادم ولی هنوز تایید نشده میشه اگه داری برام پ.خ کنی؟
Infinit h3llioi Infinit wrote on h3llioi's profile. روز پنجشنبه ساعت 16:06 این اکانت و من دقیقا هم سنیم((
من دهم خیلی سفت و سخت شروع کردم. اوایل خوب بود. بعدش یه بار آزمون رو خراب کردم. واسه آزمون بعدی بیشتر تلاش میکردم ولی بازم خراب میکردم. دچار یه سیکل معیوب شدم.
استرس و اضطراب نداشته باش اصلا
خصوصا اینکه نهایی دهم نداری. ما نهایی داشتیم و فکر میکردیم تو کنکور تاثیر داره ولی حذف شد
ریلکس تست بزن. سعی کن از تست یاد بگیری
و به آزمون هم به چشم یادگیری نگاه کن که حتی اگه خراب کردی بدونی یادگیری نکاتش خیلی مهم تره
یه کلاسور بردار و نکاتی که از تست و آزمون در میاری بنویس. و نمیدونی چقدر وقتی دوازدهمی خیالت رو از دهم راحت میکنه.

امتیازات: آرشیدا