بانگ‌های جدید

شبا جاهای عمومی بری اونقدرا خطرناک نیست.
جاهایی مثل خیابونای اصلی یا پارکای اصلی
جاهایی که شبا پر از رفت و آمد ان.
zeynulek
اره اما جاهای عمومی شبا کلا خاموشه
کلی خلافکار و قاچاقی هست
یکی از دخترا از شهر دیگه اومده بود غر میزد به معلممون که چرا اینجا نمیتونه زیاد تنها بره بیرون اونم گفت بری که چی؟؟ میخوای چه غلطی بکنی؟ حالا این برا روز هست فکر کن شب باشه :))
نه فقط دخترا زنای گنده هم خیلیاشون میترسن برن بیرون
ArmKarimi
ArmKarimi
کجا خاموشه؟
یه خیابون هست سرتاسرش پر از آبمیوه و معجون و بستنیه. ساعت ۲ نصفه شب ازشون معجون گرفتیم
یکی دو جا هم میشناسم نصفه شب غذا میدن (سوخاری و اینا)
خیابونای اصلی هم همیشه تردد توش هست.
سرگرمی نیستش زیاد اون ساعت ولی خب پار‌ک هستش. فک کنم پل طبیعت هم باز باشه.
کلا که رفت و آمد ت. شب ریسکیه و بهتره چند نفره باشین و جاهای شلوغ برین
سلام. درخواست بن داشتم تا 10 سپتامبر
Sina
Sina
سلام چشم
F.ASK
F.ASK
😐😑🙁
سلام! لطفا منو تا 1 سپتامبر بن کنین. ممنونم :"
Sina
Sina
سلان چشم
الان دیدم بعد از کمی بیش از دو سال، بازم کامنت یه عرزشی خنثی شده اولین چیزیه که با باز کردن پروفایلم دیده میشه. این واقعا محیط رو زشت میکنه، اما از اون طرف بحث خوبی هم زیر اون کامنت شکل گرفته (هرچند الان با تعداد کمی از چیزایی که گفتم، اندازه سابق موافق نیستم)، پس گفتم حداقل بی دلیل هم که شده یه بانگ بذارم که اون چرندیات اون موجود، اولین چیز در معرض دید نباشه 🗿 واقعا اهمال‌کاری و بیخیالی چقدر باعث طولانی شدن چیزها میشه، باید همون دو سال پیش اینکارو میکردم.
  • لایک
امتیازات: whale
راستش اینو باید بگم که
mein hertz brent واقعاً آهنگ خاصیه به‌نظرم
هم از نظر حس‌و‌حال و هم از نظر صدا.
رامشتاین توی این زمینه قوی ظاهر شده مین هرتز برنت یجورایی ترکیب خیلی منحصر به فردی از درد و قدرت و فریاده(البته از فریاد منظورم متال سنگین و جیغ نیست یه فریاد کنترل شده که خیلی عمیق هستش)و خب آدم از همون نوت اول که می شنوه حس میکنه با یه چیز واقعی و تاثیرگذار روبرو میشه نه یه آهنگ سطحی و معمولی و درمورد متنتون هم باید بگم درکتون می‌کنم:‌‌)))و اینکه نمیدونم رامشتاین رو تا چه حدی گوش میکنین اما به طور کلی سلیقه موسیقی تونم تحسین میکنم.^^
خانم الف
ای کوپولو
بیا تمام لباس های مارک و غیر مارک دنیا را به پایت بریزم...
Back
بالا