Bahar.no کاربر حرفهای ارسالها 515 امتیاز 1,519 نام مرکز سمپاد فرزانگان 4 شهر طهران 2013/7/30 #21 پاسخ : تکنیک شش کلاه تفکر موضوعاي منو آناليز نكن خودت موضوع بده - درون گرايي . - طرد شدن .
Dawn کاربر فوقحرفهای ارسالها 869 امتیاز 3,462 شهر تهران 2013/7/30 #22 پاسخ : تکنیک شش کلاه تفکر باشه باشه مثلا تاثیر شاغل بودن مادر بر شخصیت فرزند تاثیر برداشتن نمره در نظام آموزشی جدید بر استرس دانشآموزان مقایسه افکار نسل قدیم(مامان باباهامون ) با نسل ما
پاسخ : تکنیک شش کلاه تفکر باشه باشه مثلا تاثیر شاغل بودن مادر بر شخصیت فرزند تاثیر برداشتن نمره در نظام آموزشی جدید بر استرس دانشآموزان مقایسه افکار نسل قدیم(مامان باباهامون ) با نسل ما
Bahar.no کاربر حرفهای ارسالها 515 امتیاز 1,519 نام مرکز سمپاد فرزانگان 4 شهر طهران 2013/7/30 #23 پاسخ : تکنیک شش کلاه تفکر موضوعات جامعه شناسي نيستن ؟ روانشناسي دوستان
Dawn کاربر فوقحرفهای ارسالها 869 امتیاز 3,462 شهر تهران 2013/7/30 #24 پاسخ : تکنیک شش کلاه تفکر تفاوت شخصیت زن و مرد (منتهی باید عده ای که شرکت میکنن باید صلاحدیدشون تایید شه که بحث به انحراف نکشه )
پاسخ : تکنیک شش کلاه تفکر تفاوت شخصیت زن و مرد (منتهی باید عده ای که شرکت میکنن باید صلاحدیدشون تایید شه که بحث به انحراف نکشه )
ماهِ ـشاد کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 916 امتیاز 3,061 نام مرکز سمپاد فرزانگان هفت تهران شهر تهران دانشگاه شهيد بهشتى تهران رشته دانشگاه اقتصاد 2013/7/30 #25 پاسخ : تکنیک شش کلاه تفکر تاثیر برداشتن نمره در نظام آموزشی جدید بر استرس دانشآموزان طرد شدن روانشناسي در ايران کلیک کنید تا باز شود... انزوای تک فرزندان چرا برخی افراد نسبت به محیط اطراف بی تفاوتند جملات چه تاثیری بر روان افراد دارند؟ ************* از همین 6 تا انتخاب کنید
پاسخ : تکنیک شش کلاه تفکر تاثیر برداشتن نمره در نظام آموزشی جدید بر استرس دانشآموزان طرد شدن روانشناسي در ايران کلیک کنید تا باز شود... انزوای تک فرزندان چرا برخی افراد نسبت به محیط اطراف بی تفاوتند جملات چه تاثیری بر روان افراد دارند؟ ************* از همین 6 تا انتخاب کنید
پژواک کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 585 امتیاز 3,656 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرج سال فارغ التحصیلی 95 2013/7/30 #26 پاسخ : تکنیک شش کلاه تفکر تاثیر برخورد اول روی شناخت ما از افراد چطوره؟!
Bahar.no کاربر حرفهای ارسالها 515 امتیاز 1,519 نام مرکز سمپاد فرزانگان 4 شهر طهران 2013/7/31 #27 پاسخ : تکنیک شش کلاه تفکر كساني كه مايلن شركت كنن يا اينجا اعلام كنن يا خصوصي بدن . تا الآن دو نفر به من گفتن نظر سنجي رو هم گذاشتم و اينبار دو گزينه داره .
پاسخ : تکنیک شش کلاه تفکر كساني كه مايلن شركت كنن يا اينجا اعلام كنن يا خصوصي بدن . تا الآن دو نفر به من گفتن نظر سنجي رو هم گذاشتم و اينبار دو گزينه داره .
tizechamoosh Hasty Khoshg Daman ارسالها 402 امتیاز 553 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اراک سال فارغ التحصیلی 1395 رشته دانشگاه مهندسی عمران اینستاگرام 2018/1/4 #28 من که نفهمیدم چی شد ولی کلاه سفید و زرد من گم شده
***Paradise کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,243 امتیاز 14,091 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر shk سال فارغ التحصیلی 0000 مدال المپیاد متاسفانه به مدال نرسید :( رشته دانشگاه پزشکی 2018/2/15 #29 چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek::eek::eek::eek: من هیچی از پستاتون نفهمیدم یه نفر توضیح بده بی زحمت ممنون میشم