• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آلرژی (حساسیت)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع scamp42
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آلرژی (حساسیت)

به نقل از sadlove :
چرا خواهر . من کلکسیون الرژی ام . تنفسی پوستی همه چیز . وقتیم رفتم کلینیک نتیجه این شد با همه چیزای الرژی زا الرژی دارم .
:D

ولی ابریزشه جداست . اونقدرم شدید میشه خوابم میگیره خسته میشم حدود یه جعبه دستمال کاغذی با خودم میبردم سر ازمونهام :D :-"

ئه، کلینک اومدی؟ اون زمان م این مشکل رو داشتی؟ خب احیاناً بهت واکسن نداد که مرتب بزنی؟
همیشه و هر روز درگیرشی جداً؟ X_X به گل و گیاه حساسیت نداری احیاناً؟ اگه اطراف ت هست شاید به خاطر اوناست.

به نقل از ریـحـانـه :
ئه، کلینک اومدی؟ اون زمان م این مشکل رو داشتی؟ خب احیاناً بهت واکسن نداد که مرتب بزنی؟
همیشه و هر روز درگیرشی جداً؟ X_X به گل و گیاه حساسیت نداری احیاناً؟ اگه اطراف ت هست شاید به خاطر اوناست.

نه واکسن نداد . میگم ک فقط دو تا اسپری بینی بهم داد ک اصن تاثیری نداشت . خودمم سیتریزین انتی هیستامین اینا خوردم تاثیر چندانی نداشته چون خواه نا خواه تا ظهر خودش تموم میشه . تا اونهام اثر کنن ظهر شده :D

همیشه نه یهو مثلن ماهی یه بار بعد هفته یه بار . همینجوری یه دفعه میشه .
سال کنکور هر هفته تو ازمون قلم چیام اینجور میشدم یه جعبه دستمال کامل مصرف میکردم طی 4 ساعت :D دیگه میدونستم همراه خودم میبردم همیشه .

الانم مثلن یکشنبه اینجور شدم تو کتابخونه..

:-"

به نقل از شوکوهــ :
آلرژی قاعدتاً ژنتیکیه ! اینکه با مرور زمان زیاد شه در تصوره ولی اینکه بوجود بیاد نه . شاید خفیف بوده توجه نمی کردن :-"

فک کنم چند نوع آلرژی داشتیم وتوی بعضی هاش محیط نقش چشم گیری تو بروزش داشت . یادمه موقع کنکورتو8000 تست اومده بود مطلب خارج ازاین آلرژیا که لنفوسیت T توشون دخیله نوشته بود .

کسی اطلاع خاصی نداره دراین مورد؟

Back
بالا