پاسخ : یادی از کاربران قدیمی و رفته سایت ...
اووووه چه خبره

اقا وایسین وایسین من عقب افتادم

خب از کجا شروع کنم افشاگری کنم

یه زمانی بود تو مدرسمون یه ای تی داشتیم که خیلی باش حال میکردیم بعد این جوری بود که شب تا صبح تو خونمون پای سمپادیا بودیم صبح تا ظهرم کلاسارو میپیچوندیم میرفتیم ای تی میمدیم سمپادیا

یادش بخیر...یه مدتی بود میخواستیم سر از اتفاقات قبلی سایت دربیاریم شیفتی کار میکردیم حتی بعد صبح هر کی هر چی فهمیده بود میریخت وسط بهم میچسبوندیم کلی چیز میفهمیدیم

از کاربرای قدیمی یکی که یادمه فراز بود که ما همگی اون موقع فکر میکردیم خعلی خفن و ترسناکه...یادمه یه بار من رفتم یه پ.خ بش دادم و افشا گری کردم یه سری اطلاعاتی که از گذشته سایت فهمیده بودیم بعد پگا اینا فهمیدن برا من دادگاه تشکیل دادن مواخذم کردن

یه یاروییم بود fade to black اسمشم وحید بود فکر کنم اون موقع من خیلی سر مسائل مذهبی باش بحث میکردم کلا ضد خدا بود برا کلا جالب یود اون موقع که یه ادمی اصن خدا رو قبول نداشته باشه و اینا.. میگفت شیطان خیلی گناه داشته و این چیزا ...چقدر دعوا کردیم با هم سر این

چقدر حرص میخوردم من

یه تاپیکیم بود "بیایید داستان بنویسیم" نمیدونم الان هست هنوز یا نه از اون تاپیکای مورد علاقه من بود...با "احسان.م" "بلک فایر" و یه دختر بود که اسمشو الان یادم نیس ولی نام کاربریش چنتا علامت سوالو تعجبو اینا بود انگار..خودمونو خفه میکردیم تو این داستان بنویسیم
یه تاپیکم داشتیم "پارکور" .... یادش بخیر تنها کسایی که پست میدادن منو علیو پگاهو شادیو هم کلاسیو مهراب عمرانی بودیم هممونم میخواستیم بگیم ما خیلی خفنیمو خیلی پارکور حالیمونه اصن
دیگه...
کوروش: ادم لایکی بود کلا اون موقع ها من یادمه پستاش خیلی فان بود خیلی مخندیدیم

بعد از وقتی رفت دانشگا کلا افسردگی گرفت یه داداش دوقلوام داشت قبلا نام کاربریش کیوان.م بود بعد که رفت از سایت کلا... هی همش پگا به من میگفت میدونی اینا دوقلو ان

....یه جفت دوقلو دیگم داشتیم ولی زیاد یادم نیس نام کاربریاشون...
ابلیس: خیلی اهل گیم نتو بازیو اینا بود 2 روز یه بار نام کاربریشو عوض میکرد یه شخصیتای بازی میذاشت

مدت یادمه نام کاربریش "سل کیپر" بود

ادم جالبی بود کلا خیلی اهل رپ و اینا بود همشم با شادی کل کل میکرد ...

حرص میدادن همو!
mgh nano :خیلی دختر لایکی بود کلا دوسش داشتم خیلی... همشم بش میگفتیم مق نانو حرص میخورد میخندیدم ما
سارا حقیقی: من اولا تریپ بچه مثبت اینا بودم خیلی...کلا خیلی بد بودم با این شخص بعد دیدم نه خیلی ادم لایکیه

منو ببخش سارا

لاو یو

دیگه....مممم...
سها /ارمیتا/نگین/پانتر(مریم).....
kinder: کلا با یه دعوا اساسی دوس شدیم ما

سر این که من کودتا کردم که از مدیر حرف بزن برش دارن

یه چیز باحالیم که بود یادمه همش اولا فکر میکردیم از ما بزرگ تره بعد من یادمه یه بار رفتم تو پروفایلش و نزدیک بود خودمو بکشم

tnt: همیشه بچه مودب و تر تمیز سایت بود تو ذهنم... ادم منطقی .... یادمه یه مدتی از شادی مترسید

شادی همیشه میگفت من تصورم از تی ان تی اینه که پشت فرمون بشینه دسش به فرمون نمیرسه بعد فهمیدیم کلی قدش بلنده

lof: یادمه اون موقع ها که تازه وارد بودم خیلی بچه بی ادبی بود منم که کلا از این تریپای بچه خوبو مودبو اینا همش میگفتم وای وای چقدر بی ادبه این

بعد بچه خوبی شد کلا
ادم فانیه تو کودتا علیه کیندر خیلی با من همکاری کرد یادمه

بسه دیگه الان...تو بی کانتینیو

پ.ن:چقدر خنده داره خووف میکنه ادم